دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
مقدمه
ماهیان خاویاری موجود دردریای خزر
مشخصات خاویار تاس ماهیان دریای خزر
مشخصات خاویار تاس ماهیان دریای خزر
1 خاویار ممتاز
2خاویار دان درجه یک
3 خاویار دان درجه دو
4 خاویار فشرده
بحران خاویار
کاهش ذخایر ماهیان خاویار در سه دهه اخیر
عوامل مؤثر در کاهش ذخایر خاویار
نحوه برخورد با قاچاقکنندگان خاویار به چه صورت است؟
مافیای خاویار روسیه
چالش های بوجود امده برای خاویار
کنواسیون نظارت بر تجارت گونه های درحال انقراض cites
نتایج یک کنوانسیون
پایبندى یک طرفه تعهدات از سوى ایران
پرورش ماهیان خاویاری
اهمیت اقتصادی خاویار
چند سال طول میکشد تا به این مقدار درآمد برسید؟
نتیجه گیری
منابع
براساس بررسیهای دیرین شناسی،اجداد ماهیان خاویاری بیش از یکصد میلیون سال پیش درروی زمین ظاهر گشتند وبه علت سازش با محیط توانسته اند از دوره مزوزوئیک تا امروز به زندگی خود ادامه دهند ماهیان خاویاری در حوزه های دریای خزر ، دریای ازوف ، دریای سیاه ، دریاچه ارال ، دریای بالتیک ودرابهای شوروشیرین بخشهایی از شمال وخاوردورمانند سرزمین پهناورروسیه ، سیبری وچین وهمچنین درقاره امریکای شمالی نیززندگی میکنند
هرچند که بسیاری از مردم کشورمان با طعم و مزه خاویار که یکی از تولیدات بی نظیر کشورمان است بیگانه هستند، ولی در بسیاری از نقاط دنیا و از جمله کشورهای اروپایی، ایران را با خاویارش می شناسند. این ماده غذایی پرارزش یکی از گرانقیمت ترین غذاهای جهان است
به دلیل شرایط ویژه سواحل دریای خزر و برخی موارد دیگر خاویار تولید کشورمان مرغوبترین نوع خاویار جهان به شمار می رود و در بین کشورهای واردکننده جایگاه ویژه ای دارد. این ماده غذایی به دلیل دارابودن خواص ویژه برای درمان بسیاری از بیماریها ازجمله بیماری افسردگی، برخی از انواع سرطان، بیماریهای قلبی عروقی، کم خونی و همچنین برای جلوگیری از افزایش کلسترول خون بسیار نافع است
تاس ماهی شیپ
تاس ماهی روسی
تاس ماهی ایرانی
اوزون برون
فیل ماهی
خاویار بر اساس گونه ماهی، کیفیت و طرز ساخت، دانه دانه بودن و رنگ آن درجه بندی می شود، و به دو صورت “دان” و “فشرده” وجود دارد. تقسیم بندی خاویار به صورت زیر است
خاویار ممتاز
2خاویار دان درجه یک
خاویار دان درجه دو
خاویار فشرده
خاویار بر اساس گونه ماهی، کیفیت و طرز ساخت، دانه دانه بودن و رنگ آن درجه بندی می شود، و به دو صورت “دان” و “فشرده” وجود دارد. تقسیم بندی خاویار به صورت زیر است
این نوع خاویار چندان جنبه عمومی نداشته و از بین خاویارهای درجه یک، آنهایی که از یک نوع ماهی تهیه شده واجد دانه های درشت، مقاوم و جدا از هم بوده و همچنین با رنگ مناسب طلایی، خاکستری روشن و قهوه ایی روشن همراه باشند، انتخاب می گردند. نوعی خاویار نیز که واجد رنگ کاملاً سفید است، بندرت در بین تاسماهیان دیده شده و در صورت مناسب بودن
کیفیت، از آن خاویار ممتاز ساخته می شود که به “خاویار درباری” یا “خاویار طلایی سفید” موسوم است
این نوع خاویار دارای کیفیتی مشابه خاویار ممتاز بوده و به بهترین نوع خاویار اطلاق می شود، منتهی فقط اندکی سست تر از خاویار مـمـتاز می باشد. بیشتر خاویار تاس ماهی و فیل ماهی که در فصل بهار ویا در شرایط مساعد آب و هوا تهیه می گردند
این نوع خاویار ممکن است دارای دانه های درشت و رنگی مناسب هم باشند ولی تاخیر درصید و عمل آوری و کیفیت خود تخم از جمله نارس بودن و یا رسیده بودن زیاد تخمها، به ویژه درشرایط نزدیک به مرحله تخم ریزی موجب می شود که رقم خاویار نزول نموده و تعدادی تخمهای شکسته در آن مشاهده شود، بعلاو دانه های این نوع خاویار چندان مقاوم نبوده و اندکی شل و
به هم چسبیده اند، همچنین ممکن است همه خاویار از یک ماهی بدست نیامده باشد و از مخلوط کردن خاویار چند ماهی بدست آمده باشد
خاویار فشرده از لحاظ نوع خاویار، طرز تهیه و قیمت از مرغوبیت کمتری برخورداراست. این نوع خاویار معمولاً از تخم تاسماهیانی ساخته می شود که به دلایل مختلف از جمله صید مولدین در حال تخم ریزی یا صید مولدین نارس ، تاخیر در ساخت و رساندن ماهیان صید شده به ساحل، استحکام دانه های خاویار کم شده و قادر به عبور از غربال خاویارسازی نمی باشند
90 درصد کل خاویار جهان از دریای خزر استحصال میشود و این در حالی است که با ادامه صید بیرویه و آلودگیهای زیست محیطی دریای خزر، چنانچه مدیریتی کارآمد از سوی تمام کشورهای حاشیه خزر برای حفاظت از نسل ماهیان خاویاری صورت نگیرد، در کمتر از یک دهه نسل آنها در خزر منقرض خواهد شد
ذخایر ماهیان خاویارى در سالهاى اخیر به دلیل صید بى رویه و غیرقانونى بشدت کاهش یافته و همین امر موجب افزایش قیمت آن شده است.ذخایر ماهیان خاویارى در دریاى خزر از سال 1980 به بعد با کاهش شدید مواجه شده است. به طورى که میزان صید این ماهیان از حدود 30 هزار تن در سالهاى دهه 80 میلادى به حدود 1500 تن در حال حاضر کاهش یافته است
صیادان مافیایی
افزایش آلودگی محیط زیست در دریای خزر
فقدان تأمین پایگاههای پرورش ماهی خاویاری
فرد متخلف در دادگاه جریمه نقدی میشود، خاویارش مصادره میشود و بعد هم آزاد میشود. متاسفانه نام خاویار را از لیست کالاهای قاچاق خارج کردند و بزرگترین ظلم را در حق این محصول روا داشتند. شش سال قبل قاچاق خاویار جریمههای بسیار سنگینی داشت که با خارج شدن خاویار از لیست قاچاق ضربه بزرگی به آن وارد شد
مدیرعامل شیلات ایران میگوید: «در سال 84 فقط 18تن خاویار از دریای خزر برداشت کردیم. اما تنها کشوری هستیم که مجوز صادرات 44تن خاویار را داریم.» و در ادامه میگوید: «; معادل همان صید خاویار، قاچاق خاویار صورت میگیرد. یعنی در حدود همان 18تن، قاچاق خاویار وجود داشته است. بعضیها میگویند سهم قاچاقچیان حتی بیشتر از دولت است.»
در حالی که مافیای خاویار دارای دستگاههای ویژه و قایقهای ساخت ژاپن است و در صورت نیاز از سلاح نیز استفاده میکند، قایقهای پلیس مرزی روسیه در دریای خزر، حتی از داشتن سوخت کافی محروم هستند. کارشناسان پیشبینی میکنند که مافیای خاویار که بازار سیاه این کالا را در اختیار دارد، سالانه در سراسر جهان 900 میلیون دلار گردش مالی دارد. این در حالی است که پلیس مرزی روسیه فاقد تجهیزات مناسب است و حقوق ماهانه مأموران آن حدود 70 دلار است و در برابر رشوههای مافیای خاویار، ضعف نشان میدهند
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید