عنوان :
قیمت : 69,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  دارای 94 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن :


فهرست مطالب

{ فصل اول }. 5

ویژگی های فرایند ‚ نكات فنی و شرایط عملیاتی : 5

فرمولاسیون ) 5

1-1- تعریف – ویژگی ها و مشخصات فنی محصول از نظر شكل ظا هری : 7

تعاریف : صابون بهداشتی ( عام) : 7

صابون پر چرب : 7

صابون رختشوئی : 7

صابون بچه : 8

2-1) ویژگی ها مشخصات فنی محصول از نظر شكل ظاهری ‚ طبقه بندی ‚ فرمول 8

1-2-1) ویژگی های فیزیكی. 8

بهداشتی بر سه نوع : 9

جرم مولكولی صابون : 14

{ فصل دوم }. 15

2-1 ) چگونگی بسته بندی اجزا و قطات متشكل : 15

صابون بچه: 16

2-1 ) حد استاندارد ملی و جهانی : 16

1- استاندارد ملی شماره 22 : 17

2- استانداردهای ملی شماره 1226. 17

3-استاندارد ملی شماره 3198. 17

ISO 673-1981 . ISO 1967-1975. 18

4- استاندارد ملی شماره 2977 : 18

4-2 ) چگونگی و میزان بكار گیری بعنوان كالا نهایی یا واسطه رومصرفی : 18

5-2 ) ارائه دیدگاهای كلی در مورد قیمت و امكان فروش و چگونگی روند تغییرات 19

قیمت فروش محصول اصلی در داخل و خارج از كشور : 19

{فصل سوم }. 21

1-1-3 ) ارزیابی روشهای مختلف تولید و گزینش روش بهینه: 21

روش نیمه مدرن : 23

روش نیمه پیوسته و مدرن : 25

مسیر فرایند و نمودار گردش مواد : 29

یادآوری : 29

2-1-3) كنترل كیفیت محصول نهائی : 33

1)- تجزیه صابون و تامین مقدار كل اسید های چرب خام : 34

روش قالب موم : 34

2)- تجزیه صابون و تعیین مقدار قلیائی آزاد : 34

تعین و محاسبه ظرفیت : 37

رده بندی محصولات به شرح زیر است : 37

1-2-3) مشخصات ظروری خدمات مورد نیازو تاسیسات عمومی كه شامل آزمایشگاه و تعمیرگاه و … 38

2-2-3 ) جدول ماشین آلات : 39

3-2-3 ) چارت نیروی انسانی : 41

مساحت انبارها : 43

گ) سود سوز آور: 46

كل زیر بنای ساختمان : 48

حصار كشی mz 508 = 2 * 2 * ( 50 + 77 ) 49

3-2 ) اندازه گیری كلرید محتوی در صابون به روش تیتراسیون : 50

اندازه گیری كلرید محتوی در صابون – روش تیتراسیون. 51

كه در آن :‌ 53

فصل چهارم :‌ 55

2-1-4- جدول هزینه سالانه انرژی مصرفی. 57

3-1-4- جدول خدمات نیروی انسانی. 58

2-2-4: تأسیسات عمومی :‌ 63

5-2-4- هزینه های قبل از بهره برداری : 65

2- هزینه ثبت قراردادها: 67

3-4- برآورد دارائیهای ثابت ، سرمایه در گردش، كل سرمایه گذاری، میزان و شرایط اخذ و بازپرداخت وام بانكی و هزینه های مربوطه. 68

ردیف. 68

هزینه های پیش بینی نشده: 69

برآورد هزینه سالیانه تولید: 69

ردیف. 70

3-3-4- كل سرمایه گذاری. 71

4-3-4- شرایط اخذ وام و كارمزد تسهیلات دریافتی. 72

6/122661=50070+6/72591=كل هزینه كارمزد 73

هزینه تعمیر و نگهداری. 73

ردیف. 73

3/2505=2/0%×1252660. 74

4-4- محاسبه هزینه های استهلاك: 74

5-4- برآورد كل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید و تعیین قیمت تمام شده محصولات 75

1-5-4- برآورد هزینه های ثابت و متغیر طرح. 75

ردیف. 75

هزینه های متغیر تولید: 76

ردیف. 76

4-6-محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار و تعیین میزان سود آوری طرح بر اساس قیمت فروش مستند در ظرفیت نهایی و تجربه و تحلیل مقایسه نتایج حاصله با كالای مشابه داخلی و قیمت سیف كالای خارجی 77

4-7- تعیین شاخص های اقتصادی از جمله ارزش افزوده، سهم منابع داخلی، نقضه سر به سر، نرخ و سالهای برگشت سرمایه، سرمایه گذاری سرانه، صرفه جویی ارزی. 79

1-7-4- ارزش افزوده 79

(هزینه های پیش بینی نشده + تعمیرات + مواد اولیه + انرژی) – قیمت فروش = ارزش افزوده 81

(31920+ 57749 +2/2883601 + 4/30000 ) – 4874600 = ارزش افزوده 82

برگشت سرمایه :‌ 84

9/0 = 3/1437891 : 125660. 84

سهم منابع داخلی: 84

48/0 درصد سهم منابع داخلی می باشد. 86

تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح:‌ 86

{ فصل اول }

ویژگی های فرایند ‚ نكات فنی و شرایط عملیاتی :

مواد اولیه پس از ورود به واحد انبار ذخیره و آنگاه بطور جداگانه توزین ووارد تانكهای ذوب مربوطه ( چربی -سود -آب نمك ) می گردند .

عمل ذوب توسط بخار انجام می گیرد و مواد توسط پمپ های انتقال به دیگ پخت صابون انتقال می یابند در آنجا درجه حرارتی بین 100 – 80 درجه سانتی گراد ( بسته به نوع صابون و فرمولاسیون )

مدت 4 تا 5 ساعت حرارت دیده عمل پخت صابون نسبتا تكمیل گردد پس از مرحله تولید چربی به صابون ‚ به علت اینكه جرم حجمی صابون پخته شده كمتر و گلیسیرین بیشتر است فاز پایینی كه شامل گلیسیرین است تخلیه و فاز بالائی وارد خشك كن میگردد .فاز حاوی گلیسیرین كه با نمك و…. آغشته است می تواند برای استهصال گلیسیرین مورد باز یابی قرارگیرد كه چون عمل پر هزینه ایست معمولا به همان صورت اولیه برای استفاده به كارخانه های كود شیمیایی فروخته میشود .فاز وارد شده به خشك كن با از دست دادن رطوبت به صورت قطعات سفتی در آمده كه پس از عبور از رنده مجددا خرد شده آنگاه در ذخیره می گردد . پس از آن وارد میكسر شده همراه با اسنس و رنگ و دی اكسید تیتانیم سیلیكات سدیم مخلوت می گردد . آنگاه جهت اختلاط بیشتر كه باعث بالا رفتن كیفیت صابون می شود از دستگاه تری رول كه سه غلتك افقی با حركت در جهت مخالف است استفاده می شود .صابون پس از عبور از تری رول به صورت ورقه های نازك در آمده وارد دستگاه ماكارونی كن شده كه در آن ‚ به صورت رشته های باریكی در می اید .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود
قیمت : 69,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky