عنوان :
قیمت : 69,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  دارای 43 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن :

هیپرلیپدمیا:

هایپرلیپیدمی عبارت است از سطح بالای چربیهای خون شامل كلسترول و تری گلسیریدها هستند.

تعدادی از تركیبات شیمیایی مختلف در غذاها در بدن تحت نام لیپدها یا چربیها طبقه‌بندی می‌شوند. این مواد عبارتند از : 1- چربیهای خنثی یا تری گلسیرید

2- فسفولیپید 3- كلسترول

قسمت لیپیدی پایه تری گلسیرید و فسفولیپید اسید‌های چرب می‌باشد.

اگر چه كلسترول محتوی اسید چرب نیست اما هسته استرولی آن از فرآورده‌های تجزیه مولكولهای اسید چرب تشكیل می‌شود و به همین علت به آن خواص فیزیكی و شیمیایی مواد لیپدی را می‌بخشد.

تری گلیسیریدها به طور عمده در بدن برای تأمین انرژی برای رونه‌های مختلف متابولیك، به صرف می‌رسند و از این نظم سهم برابرری با كربوهیدرات‌ها دارند. همچنین لیپیدها در تشكیل غشاءهای سلولی و اعمال داخل سلولی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

تری گلیسیریدها

تری گلسیریدها از 3 موكول اسید چرب با زنجیره بلند و یك مولكول گلسیرول تركیب شده‌اند. وقتی مقدار ‏TG بالا می‌رود در بافت چربی رسوب می‌كند. عوامل بالا برنده تری گلیسیرید: و صرف غذاهای چرب، و صرف الكل، حاملگی، داروهای بالابرنده: كلسیته امین، انستروژن، ضدبارداری.

داروهای كاهنده، اسید اسكوربیك، آسپارژنیاز، كلوفیبرات

كلسترول:

مهمترین چربی كه باعث بیماری آرتریو اسكلروتیك عروق می‌شود كلسترول است. برای تولید استروئیدها اسید صفراوی و غشای سلولی استفاده می‌شود. بیشتر از چربیهای حیوانی بدست می‌آید. كبد كلسترول را در فرم آزاد متابولیزه كرده و فرم آزاد توسط لیپوپرتئین منتقل می‌شود. 75%كلسترول، IDL و 25%، VLDL متصل می‌شود. پائین بودن آن نشانه بیماری شدید كبدی می‌باشد چرا كه كبد مسئول متابولیزه كردن فرآورده‌های كلسترولی خوراكی است. سوء تغذیه نیز سبب كاهش كلسترول می‌شود. كلسترول به تنهایی نشانگر دقیقی از بیماریهای قبلی نیست. مقادیر كلسترول در دورفه متفاوت ممكن است متفاوت باشد. تغییرات وضعیتی و بیماریها روی آن تأثیر می‌گذارد. حاملگی سطح آن را بالا می‌برد.

q داروهای افزایش دهنده كلسترول: هورمون آدرنوكورتیكو تروپیك، استروئید، بلوكه‌های آدرنرژیك، كورتیكواستروئید، اپی نفرین، داروهای خوراكی جلوگیری از بارداری، فنی تئوین، سولفونامید، دیورتیك یتازیدی، سیكلوسپورین و ویتامین D.

q داروهای كاهنده كلسترول: آلوپرینول، آندروژن، عوامل اتصال یابنده به اسیدهای صفراوی، كاپتوپریل، كلوفیبرات، اریترومایسین، ایزونیازید، لووستاتین، مهار كنده‌های مونوآمینواكسید از، نئومایسین، نیایسین و نیترات.

HDL، IDL، VLDL:

لیپوپروتئین‌ها پروتئین‌های موجود در خون بوده وظیفه اصلی آنها انتقال دادن كلسترول، تری گلیسرید و بقیه چربیها می‌باشد. IDLها در اصل كلسترول‌اند، VLDL عمدتاً تری گلیسرید و HDL غالباً پروتئین.

HDL ناقل كلسترول است به نظر می‌رسد وظیفه آن این است كه كلسترول را از بافت‌های محیطی برداشته و جهت دفع، كبد می‌برد. همچنین می‌توانند با ممانعت از برداشت سلولی كلسترول و لیپید اثر محافظتی داشته باشد و این همان اثر محافظت كنندگی آنها در برابر بیماریهای قلبی – عروقی می‌باشد.

نسبت HDL، كلسترول توتال حداقل باید باشد و نسبت ایده‌آل است.

LDL غنی از كلسترول است. كلسترولی توسط IDLها منتقل می‌شوند می‌توانند در بافت‌های محیطی رسوب كنند و باعث افزایش ریسك خطر بیماریهای قلبی عروقی شوند. پس سطوح بالای IDL آتروژنیك می‌باشد. سطح IDL در مبتلایان، بیماریهای قلبی عروقی باید كمتر از 120 و در افراد غیر مبتلا كمتر از 180 باشد. هر چند VIDLها مقدار اندكی كلسترول را حمل می‌كنند ولی بیشترین حمل كنند‌ه تری گلیسرید خون هستند و با درجات خفیفی در افزایش ریسك بیماریها آرتویو اسكلروتیك انسدادی نقش دارند. اندازه‌گیری مقادیر HDL، IDL، VLDL بخشی از تست Lipid Profile می‌باشد. این تست برای بررسی ریسك بیماری عروق كرونر به كار می‌رود. مقادیر بالای HDL ریسك بیماری كرونری را كم كرده و در صورت مقادیر بالای LDL و VLDL ریسك بیماری انسدادی عروق كرونر افزایش می‌یابد.

میزانها: كلسترول توتال كمتر از 200

HDL : مطلوب بالای 45

LDL: كمتر از 130

تری گلسیرید: كمتر از 200

·سطح تری گلیسرید

افزایش سطح تری گلسیرید با افزایش خطر بیماری عروق كرونر قلب همراه است. غلظت‌های متفاوت تری گلسیرید به شرح ذیل تقسیم‌بندی می‌شوند:

- كمتر از 150 میلی‌گرم در دسی‌لیتر مطلوب

- كمتر از 200 میلی‌گرم در دسی‌لیتر معمولی – نرمال

- بین 400-200 میلی‌گرم در دسی‌لیتر در مرز بالا

- بین 1000-400 میلی‌گرم در دسی‌لیتر بالا

- بیشتر از 1000 میلی‌گرم در دسی‌لیتر خیلی بالا

پزشك معمولاً اگر بیماران با سطح تری گلیسرید بالا دارای شرایط ذیل باشند درمان دارویی را شروع می‌كند.

1- سطح خیلی بالای تری گلیسرید (بیشتر از )

2- همزمان دارای سطح كلسترول LDL بالا نیز باشد.

3- در حال حاضر دچار بیماری عروق كرونر قلب نیز باشد.

4- دارای سابقه خانوادگی قوی از نظر بیماری عروق كرونر قلب باشد.

5- سایر عوامل خطر ساز بیماری عروق كرونر قلب را نیز داشته باشد.

  • · سطح كلسترول HDL

بالا بودن سطح كلسترول HDL خطر بیماری عروق كرونر را كاهش می‌دهد. اگر افراد در حال حاضر دچار بیماری عروق كرونر هستند و نیز سطح كلسترول HDL خون آنها كم است پزشك آنها را تحت درمان قرار می‌دهد. اكثر پزشكان از نسبت سطح كلسترول كل به كلسترول HDL به عنوان پایه‌ای برای درمان استفاده می‌كنند میزان كلسترول HDL مورد نظر عبارت است از:

1- HDL بیشتر از برای مردان و برای زنان با سابقه خانوادگی مثبت

2- HDL برای مردان و برای زنان با داشتن سابقه بیماری عروق كرونر قلب.

سن:

خطر بیماری قلبی در مردان بالای 44 سال و زنان بالای 54 سال و نیز زنانی كه به تازگی یائسه شده و درمان هورمونی جایگزینی (استروژن) مصرف نمی‌كنند، افزایش می‌یابد. هر چیز پزشك در بررسی خطرات وابسته به سن باید سن تقویمی و هم سن فیزیولوژیكی را مدنظر داشته باشد.

بیشتر مردانی كه در میانسالی گرفتار بیماری قلبی شده‌اند، هنوز توانایی تلاش در جهت بهبودی و برخورداری از قلب سالم را دارا می‌باشند. در این راستا آنها می‌توانند به كاهش میزان كلسترول خون كنترل بیماریهای قند و فشار خون، ترك دخانیات و ورزش بپردازند.

زنان تا زمانی كه به طور كامل یائسه نشده‌اند به اندازه مردان در معرض خطر قلبی قرار نمی‌گیرند. افزایش خطر قلبی به دنبال یائسگی نیز هر چند غیر قابل اجتناب است تا حد زیادی درمان جایگزینی استروژن (ERT) تعدیل می‌گردد.

سابقه خانوادگی: به نظر می‌رسد ژنتیك در بروز بیماری عروق كرونر نقش دارد. مخصوصاً در خانواده‌هایی این بیماری در سنین جوانی رخ می‌دهد. بنابراین داشتن سابقه خانوادگی خویش از نظر پزشكی تا آنجا امكان دارد، مهم است.

در یك كلام باید گفت سابقه خانوادگی بیماری قلبی چیزی نیست بتوانید كاری در مورد آن انجام دهید در واقع اگر فردی از چنین شرایطی برخوردار است ضروری است تا به عوامل خطری كه می‌تواند تغییر دهد، توجه نماید. در بسیاری از كلینیك‌ها، اندازه‌گیری كلسترول در تمامی افراد بالای 2 سال دارای سابقه خانوادگی بیماری قلبی توصیه می‌شود.

هر چه مبتلایان زودتر با آزمایش مشخص گردند، زودتر برای كاهش كلسترولشان اقدام می‌نمایند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود
قیمت : 69,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky