عنوان :
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن :

1ـ ساختمان و :

اسیلوسكوپ یك دستگاه اندازه گیری است كه از آن برای مشاهده ی شكل موج ها و اندازه‌گیری ولتاژ، زمان تناوب، اختلاف فاز و همچنین مشخصه های ولت ‍‍ آمپر عناصر نیمه هادی مانند دیود ها، ترانزیستورها و. . . استفاده می گردد.

اسیلوسكوپ یك ولتمتر بسیار دقیق است كه می‌تواند ولتاژهای تا حدود یك هزارم ولت متناوب را در فركانس های خیلی بالا (حتی چند صد مگا هرتز) اندازه‌گیری نماید، حال آنكه ولتمترهای ساخته شده‌ی امروزی قادر به اندازه گیری ولتاژ های كم در این فركانس نیستند.

اندازه گیری و مشاهده‌ی شكل موج‌ها در اسیلوسكوپ از ولتاژ با فر كانس صفر(DC) شروع و به فركانس مشخصی (به خاطر محدودیت پهنای باند تقویت كننده‌ها) ختم می گردد كه معمولاً اسیلوسكوپ را با این فركانس مشخص می نماید. مثلاً اسیلوسكوپ 20مگاهرتز، یعنی اسیلوسكوپی كه می تواند ولتاژ های DC تا MHZ 20 را نمایش می‌دهد.

ساختمان اسیلوسكوپ از دو قسمت اصلی تشكیل شده است:

الف: لامپ اشعه ی كاتدیك(CRT)

ب: مدارهای آماده سازی لامپ و سیگنال

لامپ اشعه ی كاتدیك:

لامپ اشعه‌ی كاتدیك امروزه قسمت اصلی مانیتور های كامپیوتر، تلویزیون، دستگاههای كنترل كننده‌ی ضربان قلب در پزشكی و. . . را تشكیل می دهد. در حقیقت با اعمال هر سیگنال الكتریكی به دستگاه های نام برده آن سیگنال روی صفحه‌ی حساس لامپ اشعه‌ی كاتدیك نقش می بندد. اساس كار لامپ اشعه ی كاتدیك‌، بمباران یك صفحه حساس با یك دسته اشعه ی الكترونی می باشد. بر اثر بمباران صفحه‌ی حساس، آن قسمت از صفحه كه بمباران شده است از خود نور ساطع می كند. منظور از اشعه‌ی الكترونی تعدادزیادی الكترون می‌باشد كه به صورت یك اشعه‌ی فوق‌العاده باریك در آمده و با سرعت بسیار زیاد (چند هزار كیلومتر در ثانیه) در حركت است.

مقدار نور ایجاد شده روی صفحه‌ی حساس به دو عامل، سرعت الكترونها و تعداد الكترونها بستگی دارد، به عبارتی هر قدر تعداد الكترونهای اشعه‌ی الكترونی و سرعت الكترون ها زیادتر باشد نور ایجاد شده بیشتر خواهد بود. در عمل برای كنترل مقدار نور ایجاد شده تعداد الكترون های اشعه را تغییر می دهند، زیرا این عمل به سهولت امكانپذیر است.

صفحه‌ی حساس كه شكل موج روی آن نقش می بندد، از یك شیشه‌ی معمولی كه پشت آن از مواد فسفرسانس (تركیب روی و فسفر) پوشیده شده است. رنگ نور ایجاد شده به درصد تركیب روی و فسفر بستگی دارد.

تولید اشعه الكترونی بوسیله گرم كردن یك استوانه فلزی كه قسمت جلوی آن از مواد اكسیدی (معمولا 50% اكسید باریم و 50% اكسید استرانسیوم) پوشانده است صورت می‌گیرد. نحوه كار بدین صورت است كه ابتدا فیلامان داخل استوانه را با عبور جریان الكتریكی از آن گرم می كنند. گرمای فیلامان منجر به گرم شدن استوانه شده در نتیجه مواد اكسیدی گرم می شوندو بر اثر این گرما از خود الكترون ساطع می كنند. در جلوی این استوانه یك شبكه كه دارای روزنه بسیاركوچكی است (حدود كسری از میلیمتر) قرار گرفته است. این كار مقدمه تولید اشعه به صورت باریك می باشد. شبكه جلوی این استوانه ، شبكه كنترل و استوانه ای كه مواد اكسیدی ، صفحه جلوی آنرا پوشانده است كاتد نام دارد.

word: نوع فایل

سایز:11.3 KB

تعداد صفحه:10

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky