عنوان :
قیمت : 69,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن :

در 19 صفحه ورد قابل ویرایش

مقدمه:

كارخانه كمپوت و كنسرو ممتاز رضوی زیرمجموعه كارخانه كنسرو و سردخانه رضوی است، كه دارای ظرفیت پائین تری نسبت به كارخانه اصلی می باشد و در محدوده جدایی ازكارخانه اصلی واقع شده.

این كارخانه كه از موقوفات آستان قدس رضوی است و در شهرك صنعتی مشهد در خانه 1 واقع شده است.

تولیدات این كارخانه شامل سس مایونز، سس كچاپ انواع كنسرو و كمپوت (بستگی به فصل).

كه در زمان كارآموزی اینجانب تولیدات كارخانه شامل سس مایونز و كچاپ و كنسرو لوبیای آبگوشتی و كمپوت گلابی بوده است.

كارخانه حدوداً 30 نفر پرسنل اصلی و موقت داشته كه در زمان پیك كاری تعدادی كارگر فصلی اضافه می شود.

و آزمایشگاه كنترل كیفی كارخانه در هر شیفت 2 كارشناس فنی دارد.

پروسه تولید كنسرو لوبیای آبگوشتی:

لوبیا بعد از خریداری به وسیله كامیون وارد كارخانه شده، نمونه گیری شده و آزمایشات كنترل كیفی لازم بر روی آن انجام می گیرد. و بعد از مثبت بودن آزمایشات كیفی لوبیای ما كه از نوع آبگوشتی می باشد وارد انبار می شود.

آزمایشات كیفی كه بر روی لوبیا انجام می شود شامل: تست خار و خاشاك، تعداد در 100 گرم و ... می باشد كه در زیر به آنها اشاره می شود.

لوبیا توسط كارگران از كیسه ها تخلیه و وارد دستگاه شن گیر (بوجاری) شده سپس وارد شن شوئی شده و كاملاً شسته و تمیز می شود و سپس در شبكه های بزرگ به مدت 48 ساعت خیس می خورد.

بعد از طی این مدت در روز كاری، ابتدا در حوضچه شستشو لوبیاها شسته شده و سپس با بالابر یا الواتور به دستگاه بلانچ وارد می شوند كه دمائی حدود 120 درجه سانتی گراد دارد سپس بعد از طی مسیر بلانچ بر روی نوار سورت انتقال یافته كه توسط كارگران كاملاً تمیز شده و لوبیاهای خراب جدا می شوند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود
قیمت : 69,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky