توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
دارای 52 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل مي باشد و در فايل اصلي ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
این پاورپوینت با هدف کمک و بالا بردن اطلاعات به کسبه هایی که در زمینه های تهیه توزیع و فروش موادغذایی فعالیت می کنند تهیه شده است. شاید یکی از بزگترین دغدغه های عزیزانی که در زمینه موادغذایی فعالیت می نمایند این باشد که بازرس بهداشت منطقه با آنان چگونه برخوردی خواهد داشت و طی چه دستورالعمل هایی فعالیت می نماید. آیا در چارچوب ضوابط و قانون کار خود را انجام می دهد یا... شما کلماتی نظیر نواقص بحرانی و غیربحرانی را از زبان بازرسین شنیده باشید در این پاورپوینت توضیحات لازم دراین مورد ارایه شده است و اینکه چگونه و طی چه فرآیندی با این تخلفات برخورد می شود. بازرس بهداشت در چه مواردی مجاز به پلمپ قسمتی یا همه مغازه خواهد بود.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید