عنوان :
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  دارای 37 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن :

آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

جوجه به دلیل نداشتن پر و ضعیف بودن بسیار حساس میباشد و باید توجه بیشتری به جوجه کرد آسیب هایی که به جوجه در ابتدای ورود میخورد تا انتهای دوره گریبانگیر مرغدار میماند .

1- چند ساعت قبل از ورود جوجه ها به سالن ( حدود 3 ساعت قبل ) باید آبخوری ها پر نموده تا از سردی آب کاسته شود , دمای آب حداقل به مدت 3-4 روز اول 25-27 میباشد . تا 7-10 روز اول از آبخوری های کله قندیو سپس به تدریج از آبخوری های اتوماتیک استفاده میکنیم .

2- افزودن شکر به آب به میزان 3-6 درصد مناسب است . اگر مسیر جوجه کشی طولانی است بهتر است از آب شکر باضافه مولتی ویتامین و الکترولیت استفاده گردد .

3- چنانچه فاصله جوجه کشی کم است بهتر است 5-6 ساعت جوجه ها در شرایط مطلوب نگه داری شود سپس وارد سالن شود .

4- تغذیه زود هنگام جوجه ها سبب تحریک فعالیت و رشد سیستم گوارشی میشود , در نتیجه زرده به عنوان ذخیره غذایی جهت رشد سیستم عصبی , سیستم ایمنی , . ... استفاده میگردد .

5- پس از تخلیه کارتن های جوجه از کامیون نباید جعبه های حاوی جوجه بیش از 3 عدد بر روی هم قرار گیرند .

6-بهتر است در 48 ساعت اول زندگی جوجه , از رول های پلاستیکی یا مقوایی به صورت 2-3 ردیف به عنوان دانخوری علاوه بر دانخوریها و کارتن ها جهت تغذیه جوجه ها میباشند . پس از 48 ساعت به دلیل مخلوط شدن دان با مدفوع این سفره ها و رول ها جمع آوری میشوند .

7-درجه حرارت سالن قبل از ورود جوجه ها در تابستان 30 ودر زمستان 32 درجه تنظیم میگردد. درجه حرارت بالاتر از حد در هنگام ورود جوجه ها باعث دهیدراته شدن جوجه ها و کاهش وزن گیری در آینده میشود . در جه حرارت بقیه دوره باید هر هفته 2 الی 3 درجه کاسته شود .

8-در هنگا ورود جوجه ها رطوبت باید 55-65 درصد باشد و این رطوبت تا 3-4 روزگی حفظ شود . رطوبت پایین باعث دهیدراته شدن و کاهش وزن میشود و در بقیه دوران رطوبت 50درصد تنظیم گردد .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky