عنوان : تحقيق در مورد نظريه تيلور در word
قیمت : 69,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقيق در مورد نظريه تيلور در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقيق در مورد نظريه تيلور در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تحقيق در مورد نظريه تيلور در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تحقيق در مورد نظريه تيلور در word :

نظریه تیلور

مقـدمـه :
قدیمترین نظریه مدیریت ، نظریه سنتی ( یا كلاسیك ) است . این نظریه به سه شاخه اصلی ، مدیریت علمی ، مدیریت اداری و مدیریت بوروكراتیك تقسیم می شود . هر سه این شاخه ها در دوره زمانی معینی ( 1900-1950 ) و به وسیله سه گروه جدا از هم كه به ترتیب اهل : امریكا ، فرانسه و آلمان بوده اند ، پدید و گسترش یافته است .

نظریه مدیریت علمی
مدیریت علمی جنبشی بود كه شرایط اجتماعی – اقتصادی ناشی از انقلاب صنعتی وقوع آن را اجتناب ناپذیر كرده بود . از سال 1800 مطالعاتی توسط رابرت اون و چارلز ببیج در انگلستان و متخصصان دیگری در امریكا صورت گرفته بود تا بتوانند با صرفه جویی در هزینه تولید ، و اندازه گیری زمان تولید موجب افزایش كار آرایی در صنایع شوند و راههای منطقی برای حل مسائل مدیریتی در امریكا و برخی از كشورهای اروپا بیابند . ولی این مطالعات چندان ثمر بخش نبود و كاربردی نداشت . شاید بتوان ادعا كرد تا سال 1903 كه تیلور رساله اصول مدیریت علمی كارگاه را در انجمن مهندسان رشته مكانیك قرائت كرد ، علم جدید مدیریت واقعا به وجود نیامده بود .

فردریك و نیسلوتیلور (1915 – 1856 ) بیشترین سهم را در پیشرفت و گسترش مدیریت علمی داشت . او كه كار خود را از كارگری آغاز كرده بود توانست از راه تجربه مهندسی بیاموزد و به سرعت ترقی كند تا به سر مهندسی كارخانه برسد . او اعتقاد داشت كه افزایش كارآرایی با پیدا كردن راه برای كار آراتر كردن كارگران بستگی دارد . هدف او این بود كه جنبه های مختلف ارتباط ماشین – كارگر را تعریف كند . برای رسیدن به این هدف ، او از شیوه های علمی نظیر مطالـعه زمان و حركـت ، ابزار اسـتاندارد شده ، انگیزه هـای فردی و سرپرسـتی تخصصـی حمایت می كرد تا بتواند بهترین راه انجام دادن كار را به كاركنان ارائه دهد .

فلسفه مدیریت علمی این بود كه اساس مدیریت باید برواقعیتهای اثبات شده باشد نه بر حدس و گمان . منظور تیلور از علم و روش علمی ، مشاهده و ارزشیایی منظم است . او معتقد بود كه به مدد اصول علمی ، می توان فعالیتهای تولیدی را تحت نظم در آورد و كارآرایی را افزایش داد .
شیوه های مورد نظر تیلور به اختصار بررسی می شود :
مطالعات زمان و حركت : تیلور با استفاده از مطالعات زمان و حركت جریان كار ، شیوه های سرپرستی و خستگی كار را تحلیل كرد .

مطالعه زمان و حركت ؛ یعنی تعیین و اندازه گیری حركات فیزیكی كارگر . وقتی او مشغول اجرای وظایفش می باشد ، و تحلیل نتایج و حذف حركاتی كه موجب كاهش تولید می گردد . در نتیجه بهـره وری در ارتبـاط با زمـان و هزیـنه ها انـدازه گیری می شود .
یكی از اهداف مطالعه زمان ، حركت ، كارآمدتر كردن یك شغل ، و حذف تلاش فیزیكی زاید ، و اختصاص رشته ای از فعالیتهاست كه میزان زمان ، پول و تلاشهای مورد نیاز برای تولید یك محصول را به حداقل برساند .

یك شیوه و زمان استاندارد شده برای اجرای وظایف ، فقط در صورتی ایجاد می شود كه سایر عوامل از قبیل سرعت ماشین ، تغذیه ماشین ، عرضه مواد خام نیز استاندارد شده باشند .

سرپرستی تخصصی : از نظر تیلور مهارت تنها منبع اختیار است ، او اعتقاد نداشت كه یك سرپرست بتواند بر تمام وظایفی كه سرپرستی می كند ؛ تسلط و نظارت داشته باشد . بنابراین او پیشنهاد كرد كه حوزه خاص هر تخصصی هر سرپرست ، حوزه اختیار او محسوب شود .
تیلور این راه حل را به عنوان سرپرستی تخصصی می نامید .

و برای هر كارگر ، هشت سرپرست تعیین می نمود : چهار سرپرست فعالیتهای برنامه ریزی : برنامه تولید ، مطالعات زمان و حركت و نظم را اداره می كردند ه و چهار سرپرست دیگر اعمال دیگری از قبیل نگه داری ماشین ، سرعت ماشین ، تغذیه مواد به ماشین و تولید در كارگاه را اداره می كردند .

انگیزه های فردی : تیلور عقیده داشت كه پول ،كارگران را بر می انگیزد . او فرض می كرد كه كارگران باید منطقی باشند ، و دستورهای مدیریت را اجرا كنند ، و به انگیزه های مالی پاسخ گویند؛ در نتیجه پول بیشتری به دست آورند . او فرض می كرد كه مدیریت می تواند انگیزه های مالی را زمانی به كار گیرد كه متقاعد شود افزایش بهره وری ، در آمدهای بیشتر كاركنان را جبران می كند ، در نتیجه هزینه های كارگر برای تولید هر قطعه كاهش می یابد .

تیلور از نظام قطعه كاری فردی برای پرداخت حمایت می كرد . اگر كارگران استاندارد خاص تولید را رعایت می كردند ، به آنها مطابق با نرخ استاندارد دستمزد داده می شد . اما اگر كارگرانی بیش از استاندارد تولید می كردند ، دستمزدی با نرخ بالاتر برای همه تولید آنها ؛ نه فقط برای آنچه بیش از استاندارد تولید كرده بودند ؛ پرداخت می شد .

تیلور احساس می كرد كاركنانی كه بتوانند پول بیشتری به دست آورند ، سخت تر كار می كنند .
ویژگیها و اصول مدیریت علمی : مدیریت علمی ، با تاكید بر مدیریت در سطح عملیات ، از نظر تیلور دارای ویژگیهای بارزی است كه به طور خلاصه عبارتند از :
– علم به جای را ه تجربی ( تجربه محض ).
– هماهنگی به جای افتراق .

– همكاری گروهی به جای فرد گرایی .
– حداكثر تولید به جای محدودیت تولید .
– پرورش و ترغیب هر یك از كاركنان در جهت كسب .
– حد اكثر كارایی و پیشرفت فردی .

تیلور معتقد بود كه برای انجام دادن هر كاری ، همیشه راه بهتری وجود دارد و یافتن روش صحیح اجرای هر كار ، فقط با به كار بردن اصول مدیریت علمی ممكن می باشد .
تیلور اصول زیر را به عنوان چهار اصل مدیریت علمی نامیده است :
1- ایجاد علم واحدی برای اجرای هر جزء از كار كه جایگزین روش غیر علمی متداول شود .
2- گزینش علمی كاركنان و آموزش و تربیت آنان برای اجرای بهتر وظایف خود ، در حالی كه در گذشته هر كارگر به گونه ای شخصی مسئول انتخاب شغل و پرورش خود به بهترین وجه ممكن بود .
3- تقسیم تقریبا مساوی كار و مسئولیت بین مدیریت و كاركنان ، به طوری كه وظیفه طرح ریزی و مطالعات علمی برای بهبود روشها به عهده مدیریت باشد . پیروی كامل از روشها و استانداردهای تعیین شده ، وظیفه كارگران محسوب گردد.

فردریك ونیسلو تیلور Fredrik Venislo Teilor
پدر نظریه مدیریت مالی : با توجه به اینكه تیلور از مقام یك كارگر ساده به مقام سرمهندسی ریده است ؛ پس می توان گفت : اصولا نظریه مدیریت علمی او كمترین اشكال را می تواند داشته باشد ؛ چون در عین استفاده از علم ، تجربه هم به خدمت گرفته شده است .

اما باید توجه داشت این نظریات چون در یك كشور غربی داده شده است ؛ برای ارائه آن در دیگر كشورها جهان باید اصلاحاتی در آن به وجود آید تا بیشترین كارآیی را بتوان از آن به دست آورد .
دلیل این گفته هم این است كه طرز زندگی در یك كشور اروپایی با یك كشور آسیایی ( مثل ایران ) تفاوتهایی دارد كه ریشه در اعتقادات دارد .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود تحقيق در مورد نظريه تيلور در word
قیمت : 69,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky