عنوان : مقاله زعفران ( توليد و صادرات ) در word
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله زعفران ( توليد و صادرات ) در word دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله زعفران ( توليد و صادرات ) در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله زعفران ( توليد و صادرات ) در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله زعفران ( توليد و صادرات ) در word :

زعفران ( تولید و صادرات )

رشته كارشناسی تولید و بهره برداری گیاهان دارویی و معطر

مقدمه:
زراعت زعفران از ویژگیهای خاص برخوردار است . نیاز اندك آن به آب، امكان بهره برداری محصول به مدت 7 سال ،سهولت در امر نگهداری محصول زعفران ، حمل و نقل آن و نیز عدم نیاز مراحل كاشت ، داشت و برداشت محصول به ماشین آلات زراعی سنگین و اشتغالزایی و بازده اقتصادی بالا از پتانسیل های زراعت زعفران محسوب می شود . افزایش مصارف صنعتی دارویی و غذایی زعفران می تواند در امر افزایش سطح زیر كشت این محصول كه به طلای سرخ ایران معروف می باشد بیانجامد . افزایش قیمت زعفران توجیه اقتصادی این محصول را بدنبال دارد.
( عظیمی . علی اكبر.1383 . مقاله زعفران)

 

زعفران از جنبه های مختلف غذایی ،دارویی ، زینتی و صنعتی اهمیت دارد . این محصول یك ماده غذایی مقوی است كه مردم از آن به منظور خوشرنگ و خوشبو كردن انواع غذاها استفاده می كنند . زعفران محصولی است كه از آن استفاده های دارویی فراوانی می شود . دلیل آن نیز وجود در صدی رو غن در زعفران است . از زعفران به عنوان ماده ای رنگزا و خوشبو كننده در صنعت داروسازی ، پنیر سازی ، شیرینی سازی و تهیه انواع شربت و بستنی استفاده می شود . در صنایع دیگر از جمله رنگ آمیزی كاغذ و ابریشم نیز از زعفران استفاده می كنند . در گذشته های دور از زعفران به عنوان مركب برای نوشتن و نقاشی استفاده می شده است . ‌‌
(مجله صالحین روستا . 1383)

نمای شماتیك گیاه زعفران

مشخصات گیاهشناسی :
زعفران گیاهی است علفی، چند ساله ، بدون ساقه كه از طریق غیر جنسی و توسط پیاز آن تكثیر می شود.تعداد گونه های زعفران بین 80 تا 100 گونه است. پیاز زعفران از نوع توپر به قطر تقریباً 3تا5 سانتیمتر و پوششی قهوه ای رنگ داردو هر پیاز زعفران شش تا نه برگ چمنی مانند و نیزه ای شكل بوجود می آورد. گل زعفران دارای سه گلبرگ و سه كاسبرگ تغییر شكل یافته و به رنگ بنفش با سه پرچم كه طول میله پرچم دو برابر بساك است .

حاوی یك تخمدان است و از قسمت تخمدان خامه باریكی خارج می شود این خامه طویل و كشیده بوده و به رنگ زرد كمرنگ است كه ببه سه كلاله شفاف قرمز رنگ سه شاخه بطول 20 تا 30 میلی متر منتهی می گردد ، كه پس از خشك شدن به عنوان زعفران تجارتی مورد استفاده قرار می گیرد . زعفران خیلی مرغوب قسمت كلاله گل یعنی قسمت انتهایی خامه است و میله خامه ، زعفران درجه دو و نامرغوب را تشكیل می دهد .
( عظیمی . علی اكبر .1383 مقاله زعفران)

زیستگاه :
گیاهی است بومی هند و مدیترانه شرقی و در ایران ، اسپانیا ، هند ، فرانسه ، ایتالیا و خاور میانه كشت می شود .
قسمتهای مورد استفاده گیاه :
كلاله و خامه

تركیبات شیمیایی :

  زعفران حاوی یك اسانس مركب از ترپنها ، الكلهای ترپنیث و استر ها ، گلیكوزید های تلخ (شامل كروسین ) ، كارتنوئید ، ویتامینها ، پیكروتین و پیكروكروسین .

( مواد معطر (اسانس ) كه مهم ترین تركیب آن سافرانال می باشد كه گاهی تا 1درصد زعفران را تشكیل می دهد )
( زارع زاده .عباس. 1378 .گزارش طرح تحقیقاتی )

خواص مهم دارویی گیاه :
این گیاه جهت درمان اسهال خونی ، تب ، یرقان ، بزرگ شدن طحال ، عفونتهای ادراری،پایین آورنده قند خون و گاهی جهت درمان ناراحتیهای پوستی استفاده می شود . زعفران مقوی ، مفرح ، محرك اعصاب ، نشاط آور و مفید برای دستگاه تنفسی است . در طب گیاهی چینی كلاله زعفران جهت درمان گرفتگی سینه ، تحریك عادت ماهیانه و برطرف كردن دردهای شكمی مورد استفاده قرار می گیرد. زعفران به علت دارا بودن مواد تلخ موجبات سهولت هضم غذا را فراهم می سازد و از طرف دیگر به علت داشتن اسانس اثر محرك اعصاب دارد .از نظر درمانی دارای اثر مسكن روی اعصاب سطحی بدن است . (زارع زاده . عباس .1378 گزارش طرح تحقیقاتی )

زعفران برای درمان بی خوا بی نیز مفید است . شب قبل از خواب نیم قاشق چایخوری از پودر زعفران با كمی عسل میل شود . روغن زعفران باعث سر باز كردن دمل و كورك است . دم كرده 15 گرم در یك لیتر آب اختلالات قاعدگی را برطرف می كند . ضماد زعفران برای جلو گیری از رطوبت و آبریزش چشم و تسكین قرمزی آن سودمند است .
( جانزاده.علی 1377 اعجاز گیاهان دارویی)

زعفران در فارماكوپه ی اروپا (كتاب رسمی داروسازی) قید شده و به شكل تنطوری با نام OpiiCrocata Tinctura وجود دارد . هم چنین عصاره ی آن به صورت محصولی به نام Bitters Swedish توسط كارخانجات مختلف تهیه و جهت مصارف دارویی مختلف عرضه می شود . بر حسب آزمایش هایی كه در اروپا انجام شده است ، زغفران خاصیت كاهش چربی و كلسترول خون و افزایش نفوذ اكسیژن در پلاسما را در موش آزمایشگاهی از خود نشان داده است . در طب عوام نقاط مختلف جهان ، زعفران به عنوان آرام بخش ، ضد اسپاسم ، اشتها آور و مقوی معده استفاده می شود . در كشور آلمان زعفران به عنوان آرام بخش ، درمان درد معده و شكم و آسم مصرف می شود .

طرز استفاده :
از زعفران می توان به شكل های مختلف استفاده كرد :
دم كرده دم كرده زعفران یا چای زعفران
2گرم زعفران را در یك لیتر آب جوش ریخته و بمدت نیمساعت روی آتش بسیارملایم بگذارید تا دم بكشد .
تنطور زعفران:
یك گرم زعفران را سائیده و با 10 گرم الكل سفید 80 درجه مخلوط كزده و در شیشه ریخته و در آنرا ببندید . این شیشه رادر جای تاریكی گذاشته و هر روزه آنرا تكان دهید پس از دو هفته آنرا صاف كرده و از آن استفاده كنید .

گرد زعفران :
زعفران را در فر با حرارت 25 درجه سانتیگرد خشك كرده و سپس آسیاب كنید و از الك خیلی ریز در كنید تا گرد نرمی بدست آید .
مضرات وسمیت :
چون زعفران بر روی سیستم تولید مثل اثردارد بنابراین زنان حامله باید از خوردن آن احتراز كنند زیرا ممكن است باعث سقط جنین می شود . خوردن زیاد زعفران برای كلیه ها مضر است . اشتها را كم می كند و ایجاد سردرد می كند و باعث اختلال حواس می شود . مصرف زعفران به مقدار زیاد سمی است و باعث استفراغ ، خون ریزی رحم ، اسهال خونی ، خون روی از بینی ، پلك ها و لب ها ، سرگیجه ، بی حالی ، زردی پوست وتحریكات شدید ماهیچه های صاف و حتی گاهی مرگ نیز می شود .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله زعفران ( توليد و صادرات ) در word
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky