عنوان : مقاله بهداشت روان و مهارتهاي مقابله با استرس ، اضطراب ، خشم در word
قیمت : 69,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بهداشت روان و مهارتهاي مقابله با استرس ، اضطراب ، خشم در word دارای 44 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهداشت روان و مهارتهاي مقابله با استرس ، اضطراب ، خشم در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بهداشت روان و مهارتهاي مقابله با استرس ، اضطراب ، خشم در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهداشت روان و مهارتهاي مقابله با استرس ، اضطراب ، خشم در word :

بهداشت روان و مهارتهای مقابله با استرس ، اضطراب ، خشم

مقدمه :
سلامتی طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی عبارت است از حالت رفاه كامل جسمی ، روانی و اجتماعی و نه فقط نبود بیماری و ناتوانی.
بنابراین به كسی فردسالم گفته می شود كه نه تنها رشد كافی ، وزن مناسب و تغذیه صحیح داشته باشد و از لحاظ جمعی بیماری نداشته باشد بلكه دارای رفتار و فكر سالم نیز باشد . سلامت روانی مانند سلامت جسمی ، صرفاً به معنای نبودن مشكلات و بیماری نیست بلكه سلامت روان هم حالات عالطفی و هم شرایط ذهنی یعنی هم احساسات و هم افكار شما را در بر می گیرد.

هدف و وظیفه اصلی بهداشت روان تامین ، حفظ و ارتقای سلامت روان افراد جامعه است ، به گونه ای كه آنها نه تنها بیماری روانی نداشته باشند بلكه از عناصر شناختی عاطفی و هم چنین از توانایی های خود در رابطه با دیگران آگاه شده و با داشتن تعادل روانی بهتر بر استرس های زندگی فایق آیند ؛ كارهای روزانه را پر بارتر و سودمندتر گردانند ؛ از زندگیشان لذت ببرند و با افراد خانواده و محیط خود ارتباط مناسب برقرار نموده و فرد مفیدی برای جامعه باشند .
موضوع سلامتی از بدو پیدایش بشر و در قرون و اعصار متمادی ، مطرح بوده است اما هر گاه از آن سخنی به میان آمده عموماً بعد جسمی آن مد نظر قرار گرفته و كمتر به سایر ابعاد سلامتی ، به خصوص بعد روانی آن توجه شده است .

گرچه طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی سه بعد سلامتی با یكدیگر تعامل دارند و با مرز مشخصی نمی توان این ابعاد را از یكدیگر تفكیك نمود ولی معمولاً شاخص هایی برای سلامت جسمی و حتی رفاه اجتماعی در بسیاری از كشورها وجوددارد كه هر چند یكبار مورد بررسی و تجدید نظر قرار می گیرد ، اما د رمورد سلامت روانی ، پیچیدگی و مشكل تعریف و ارزیابی آن غالباً منجر به غفلت و نادیده انگاشتن این مهم شده است . تعریف سلامت روان
سلامت روانی ، همان طوری كه اشاره شد ، مانند سلامت جسمی ، صرفاً به معنای نبودن مشكلات یا بیماری نیست . سلامت روانی هم حالات عاطفی و هم شرایط ذهنی ، یعنی هم احساسات و هم افكار شما را در بر می گیرد . سلامت عاطفی معمولاً به احساسات و زیر و بم های روحیه افراد اشاره می كند . شما ممكن است احساس كنید كه غمگین ، شاد ، نگران ، هیجان زده شكست خورده ، یا در اوج كامیابی هستید .

افراد برخوردار از سلامت عاطفی با احساسات و حالات درونی خود در تماس هستند و می توانند به وجود آنها اذعان كنند یا آنها را بروز دهند .
بنابراین سلامت روانی ، توانایی شما را  دردرك واقعیت ها ، همان گونه كه هست و پاسخ دادن به چالش های آن  و در پیش گرفتن تدابیر و شیوه های خردمندانه برای زندگی كردن، توصیف می كند .
فرد برخوردار از سلامت روانی بر آن نیست كه ار فشارهای زندگی بپرهیزد بلكه می كوشد با واكنش های خود نسبت به این عوامل ، آنها را بشناسد بپذیرد و بر آنها چیره شود  به طوری كه امكان تداوم زندگی وجود داشته باشد .
ملاك های سلامت روان


برای تشخیص سلامت روان نیز مانند تشخیص سلامت جسم ، معیارهایی وجود دارند . ملاك های سلامت روان عبارتند از :
1 . توانایی انجام وظیفه و اجرای مسئولیت های شخصی ،
2 . توانایی برقراری رابطه با دیگران ؛
3 . برداشت های واقع بینانه از انگیزه های دیگران ؛
4 . تفكر منطقی و خردمندانه ؛
5 . تلاش در جهت سلامتی ؛
6 . انعطاف پذیری و قدرت تطابق با شرایط گوناگون ؛
7 . معنی دادن به زندگی ؛
8 . درك این نكته كه خود فرد مركز جهان نیست ؛
9 . عشق و محبت نسبت به  دیگران
10 . داشتن توانایی كمك به دیگران یا ارتباط برقرار كردن با آنان ، به دور از خودخواهی ؛
11 . داشتن احساس رضایت بیشتر در روابط نزدیك با دیگران ؛
12 . حس تسلط بر ذهن و جسم كه فرد را قادر می سازد برای ارتقای سلامت خود شیوه های مناسب برگزیند وتصمیم های مقتضی اتخاذ كند .
مفهوم بلوغ و اهمیت شناخت آن:
مفهوم بلوغ:
بلوغ از نظر لغوی در فرهنگ فارسی به معنی « رسیدن » ، « رسیدن به سن رشد » ، مرد شدن » ، « زن شدن » و « رسیدگی و پختگی به حد كمال رسیدن » آمده است .
بلوغ یك دوره بحرانی است كه در دوره نوجوانی اتفاق می افتد . این دوره ، منشأ تغییرات زیادی در وجود شما است و موجب می شود كه شما به گونه ای متفاوت ، رفتار و احساس كنید ؛نگاه شما نسبت به جهان تغییر می كند و گاه دچار تشویق و نگرانی می شوید ، تصمیم گیری برایتان مشكل می شود كه این عامل موجب بروز مشكلاتی در برخورد شما با خانواده و جامعه می شود . بلوغ گذار از مرحله كودكی به بزرگسالی و زمان اكتساب قدرت جنسی است .
اگر شما مشكلات و مسایل بلوغ را در محیطی سرشار از تفاهم و صمیمیت با كمك پدر و مادرتان بشناسید ، این دوره را به طور طبیعی و بدون ناراحتی پشت سر می گذارید .
بدین ترتیب شما با نشاط و سلامتی پا به عرصه زندگی بزرگسالی می گذارید و از نیرو و توان بالای دوران نوجوانی بهره مضاعف خواهید برد .
اهمیت شناخت بلوغ:


بلوغ یكی از حیاتی ترین مراحل زندگی انسان است . این مرحله ، زمان تغییر سریع رشد و نمو تغییرات سریع اجتماعی است . در حال حاضر بخش قابل توجهی از جمعیت كشور را نوجوانان تشكیل می دهند . به همین دلیل پرداختن به مسایل نوجوانان در دوره بلوغ از اهمیت ویژه ای برخوردار است .دلایل دیگری كه اهمیت این مسأله را افزایش می دهد ، عبارتند از :
1 . زیربنای زندگی بزرگسالی فرد در دروه بلوغ پی ریزی می شود . ممكن است ، مشكلات مختلف جسمی ، روانی و اجتماعی مانند بیماری های عفونی ، ازدواج های ناموفق ، حاملگی های زودرس و پر خطر ، مرگ و میر و كودك و مشكلات روانی ناشی از آنها ، ریشه در این دروان داشته باشند .
2 . شما پس از ظهور علایم بلوغ كه ناگهانی و غیر منتظره است ، به طور طبیعی با امری ناآشنا و بی سابقه مواجه می شوید . شما هم احساس شادی می كنید و هم دچار نگرانی می شوید . اگر تا آن زمان كسی شما را در جریان تغییرات و علایم بلوغ نگذاشته باشد ، این پدیده موجب تعجب اظطراب و تشویق شما می شود .
3 . در حال حاضر نسبت به گذشته ، قابلیت باروری در سنین پایین تری حاصل می شود ولی سن ازدواج در حال افزایش است . در عین حال ، كاهش تأثیر نفوذ خانواده ، رواج شهرنشینی مهاجرت ، جهانگردی ، وسایل ارتباط جمعی ، در مجموع تغییرات وسیعی در رفتارهای جنسی و حاملگی نوجوانان تا حد هشدار دهنده ای در حال افزایش است كه در نهایت ، آزار جنسی ، افزایش شیوع بیماری ایدز و سایر بیماری ها را به همراه می آورد . به علاوه ، حاملگی و زایمان دختران در سنین بلوغ و نوجوانی با میزان بالای مرگ و میر همراه است . این مشكل با افزایش سقط ها و ابتلا به بیماری های آمیزشی به ویژه ایدز تشدید می شود .
4 . بیشتر خطراتی كه ممكن است دامن گیر نسل جوان و نوجوان شود ، در فاصله چند ساله بلوغ جنسی رخ می دهد . گاهی افراد بر اثر تحریك ، خشم یا خشونت و یا سایر تمایلات نفسانی خودسرانه تصمیم ناروایی اتخاذ نموده و دست به اقدام نسنجیده و عجولانه می زنند كه نتایج زیانبار و جبران ناپذیری به دنبال دارد .
شما باید هنجارهای فرهنگی خود را بشناسید و با افزایش آگاهی در این زمینه ، راه های پیشگیری از ابتلا و نحوه برخورد با خطرات را به كار ببندید .
به علاوه لازم است شما قبل از بلوغ ، اطلاعات كلی و صحیح راجع به وقایع و تغییرات جسمی و روانی بلوغ و رفتار مناسب نسبت به خود و دیگران و نحوه ابراز علاقه و محبت و دوستی های معقول را دریافت نمایید تا از بسیاری از مشكلات و پی آمدهای حاصل از عدم اطلاع و شناخت درست آنها ، پیشگیری شود .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله بهداشت روان و مهارتهاي مقابله با استرس ، اضطراب ، خشم در word
قیمت : 69,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky