عنوان : مقاله تبادل مغز ها ، پديده تازه در word
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تبادل مغز ها ، پديده تازه در word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تبادل مغز ها ، پديده تازه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تبادل مغز ها ، پديده تازه در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تبادل مغز ها ، پديده تازه در word :

جریان حركت افراد با استعداد ، به شكل سنتی آن ، همواره از كشورهای در حال توسعه به سوی كشورهای پیشرفته بوده است ، ولی اكنون مهاجرت نخبگان به شكل پیچیده ای در آمده است و همه جهتها را ممكن است در بر گیرد . این جریانها حاكی است كه پدیده « فرار مغزها » در حال تبدیل شدن به پدیده « مبادله مغزها » است . پژوهشهای تجربی بریتانیا نشان داده است كه بین سالهای 1994 و 1997 حدود 11 هزار پژوهشگر خارجی در نظام آموزش عالی بریتانیا استخدام شده اند كه بیشتر آنان ( 45 درصد ) از اتحادیه اروپا بوده اند ( سلطانی ، 1380 : 10 ) . پیش از دو اتحاد آلمان ، آلمان غربی تكنسینهای آلمان شرقی را برای بكار انداختن مؤسسات صنعتی اش ، به آسانی می پذیرفت ( فرید ، 1374 : 308 ) . یكی از عوامل فرار مغزها به تعبیری ، مسئله اتلاف مغزها است و اتلاف مغزها یعنی اینكه متخصصان و افراد تحصیل كرده ، نتوانند در زمینه تخصصی كه دارند ، مشغول كار شوند .

در این صورت مجبور می شوند برای یافتن شغل مورد نظر به سرزمین دیگری مهاجرت كنند ، همچنین انگیزه های یك دانشمند برای كوچیدن از كشورش ممكن است از آرمانهای شخصی و علایق علمی او مایه بگیرد . به هر حال این آرمانها و علایق می تواند باعث جابجایی بین المللی میلونها نفر متخصص و دانشمند شود . بریا درك گستر دگی فرار مغزها از كشوری به كشور دیگر به آمار افراد تحصیل كرده و متخصص متوجه می شود ، به این صورت كه با تقسیم تعداد مهاجرانی كه تحصیلات عالی و تخصص دارند ، بر تعداد افراد متخصص و تحصیل كرده در كشور مادر ، میزان فرار مغزها بدست می آید . بررسیهای كارینگتون و دتراگیاج ، در مورد فرار مغزها از كشورهای در حال توسعه به ایالات متحده و دیگر كشورهای عضو « سازمان همكاری و توسعه اقتصادی » ، نشان می دهد كه فرار مغزها از ایران به سوی ایالات متحده ، در آسیا بالاترین سطح است . پس از ایران بیشتر مغزهایی كه از آسیا به ایالات متحده می كوچند ، از كره فیلیپین و تایوان هستند ، اما فرار مغزها از دیگر كشورهای خاور میانه ، در سطح پایین و اندك است . طی سالهای 1960 تا 1972 بیش از 300 هزار مهندس ، جراح و تكنسین و كارگر ماهر از كشورهای در حال توسعه در سه كشور آمریكا ، كانادا و انگلستان اقامت یافتند ( مجله اقتصادی ، 1368 : 44 ) .

در سر شماری سال 1990 ایالات متحده مشخص شد كه از مجموع 7 میلیون نفر مهاجر ساكن ایالات متحده ، حدود 5/1 میلیون نفر تحصیلات عالی دارند و این مهاجران از كشورهای آسیایی و حوزه اقیانوس آرام به آسیا رفته بودند . از مجموع 128 هزار نفر مهاجر آفریقایی مقیم آمریكا در آن سالها نیز حدود 95 هزار نفر دارای تحصیلات عالی بودند . در دهه 1990 كانا از مهاجرت نیروهای كانادایی به ایالات متحده صدمات بسیار زیادی دید . این مهاجران در مقایسه با كل جمعیت ، دارای تحصیلات بهتر و دارای در آمد بیشتری بودند . . در آن سالها ، در حالی كه حركت نیروهای بسیار ماهر از كانادا به سوی ایالات متحده افزایش یافته بود . از دیگر نقاط جهان نیز نیروهای ماهر به سوی ایالات متحده می رفتند ، بویژه در بخش صنایع پیشرفته كانا ، مهاجرانی اشتغال یافتند كه تعدادشان بیش از تعداد مهاجرانی بود كه از كانادا به ایالات متحده رفته بودند .

شمار فارغ التحصیلان دارای مدرك فوق لیسانس و دكتری كه از دیگر كشورها به كانادا می آیند برابر با تعداد فارغ التحصیلان در همه مقاطع دانشگاهی است كه از كانادا به ایالات متحده می روند ، چنان كه در سال 2001 بیش از 225 هزار نفر متخصص از كشورهای جهان به كانادا رفتند ( طایفی ، الف ، 1381 : 3 ) . بررسیهای « دی وورتز و لاریا نشان می دهد كه شمار مدیران ، پزشكان ، دانشمندان و پرستارانی كه در سال 94-1993 از كانادا به ایالات متحده مهاجرت كرده اند برابر با 40 درصد كل فارغ التحصیلان این رشته ها در آن سال بوده است . این كشور در سالهای 1967 تا 1987 از ورود مهاجرانی كه تحصیلات عالی داشتند حدود 43 میلیارد دلار سود برد ، اما هزینه های جایگزین برای فرار مغزها به ایالات متحده در دوره 96-1989 حدود 6/12 میلیارد دلار بر آورد شده است .

از كشور هند كه در زمینه نرم افزار و علوم رایانه ای متخصصان بسیار دارد . در دهه 1960 بیش از 25 هزار دانش آموخته در زمینه فن آوریهای پیشرفته به ایالات متحده آمریكا مهاجرت كرده اند كه اكنون شركتهای مهم و در آمدهایی چشمگیر دارند . همچنین بسیاری از متخصصان هندی در دیگر كشورها ، از جمله بحرین ، كویت ، عمان ، قطر و عمارات متحده عربی مشغول به كار هستند ( مركز تحقیقات و بررسیهای اقتصادی ، 1378: 12). در میان كشورهای آفریقایی نیز مصر ، غنا و آفریقای جنوبی به ترتیب بیشترین سهم را از مهاجران آفریقایی با ایالات متحده دارند مهاجرانی كه بیش از 60 درصد آنان دارای تحصیلات دانشگاهی هستند ( همان منبع ) . در این میان 26 درصد مهاجران غنایی ، تخصص و تحصیلات عالی دارند .

دولت آفریقای جنوبی كه با مسئله خروج نیروی انسانی اش از كشور مواجه است ، سخت زیر فشار افكار عمومی قرار گرفته است تا مهاجران خارجی را اخراج كند از این رو گویا بر آن است كه فقط به كسانی اجازه ورود دهد كه مورد نیاز كشور هستند و در واقع آفریقای جنوبی از مشكل فرار مغزها و كمبود نیروی متخصص ، مانند پزشكان . مهندسان و كارشناسان فن آوری اطلاعات زیانهای بسیاری می بیند لذا با سیاستهای جدید در صدد است با شكار استعدادها ، متخصصان را تشویق به ورود به این كشور كند ( حفاجی ، 1380 : 29 ) چنین است كه در نشست وزیران دارایی كشورهای آفریقایی در لوزاكا گفته شد كه قاره آفریقا سالانه 20 هزار متخصص خود را از دست می دهد و در برابر دولتهای این كشورها ناگزیر می بایست از متخصصان غیر آفریقایی برای طراحی و اجرای برنامه های توسعه استفاده كنند .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله تبادل مغز ها ، پديده تازه در word
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky