عنوان : مقاله در مورد صندوق بين‌المللي پول IMF در word
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله در مورد صندوق بين‌المللي پول IMF در word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد صندوق بين‌المللي پول IMF در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله در مورد صندوق بين‌المللي پول IMF در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد صندوق بين‌المللي پول IMF در word :

صندوق بین‌المللی پول [1] (IMF)

الف ـ زمینه پیدایش و شكل‌گیری

منشور صندوق بین‌المللی پول همراه اساسنامه آن در كنفرانس پولی و مالی بین‌المللی كه در ژوئن 1944 میلادی در برتن وودز ایالت نیوهمشیر آمریكا برگزار شد، مورد موافقت اصولی قرار گرفت و در 27 دسامبر 1945 میلادی مواد موافقتنامه كنفرانس برتن وودز (منعقده ژوییه سال 1944 میلادی) توسط 22 كشور كه 80 درصد سهم كل بودجه صندوق را در اختیار داشتند، به امضاء رسید. مواد موافقت‌نامه بعدها در سالهای 1969 و 1978 میلادی اصلاح شد كه این دو را از وقایع مهم تاریخی صندوق، به شرح زیر نام می بریم:

 در ژوئن 1969 میلادی اولین اصلاحیه در اساسنامه صندوق به منظور تخصیص حق برداشت خصوص [2] (SDRS) به كشورهای عضو، تصویب و سپس اولین تخصیص حق برداشت مخصوص در اول ژانویه 1970 میلادی انجام شد.

 در آوریل 1978 میلادی با به رسمیت شناختن نرخهای شناور ارز، اقداماتی برای حذف نقش طلا در سیستم بین‌المللی پول صورت گرفت و SDRS به عنوان اصلی‌ترین دارایی ذخیره‌ای اعلام شد.

پس از دومین اجلاس ” گروه 77 ” كه در سال 1971 میلادی منعقد شد، كشورهای در حال توسعه موافقت كردند از میان خود گروهی متشكل از 24 كشور را مامور بررسی جنبه‌های گوناگون موجود در سیستم پولی بین‌المللی نمایند تا پس از بررسیهای لازم، به تعیین موضوع مشترك كشورهای عضو گروه77 در رابطه با مسایل پولی بین‌المللی بپردازد. گفتنی است در گروه 24 از هر یك از 3 قاره آسیا، آفریقا و آمریكای لاتین هشت كشور عضویت دارند.

اركان وتشكیلات صندوق بین‌المللی پول به شرح زیر می‌باشد:

نمودار ساختاری صندوق بین‌المللی پول

برای تشكیل این صندوق، كشورها متعهد به اعمال برخی سیاستهای پولی و ارزی شدند كه اجرای این سیاستها نتایجی را به همراه داشت. كشورهای عضو صندوق بین المللی پول متعهد شدند كه :

1 نرخ برابری پول خود را در مقابل دلار (یا طلا) تعیین كرده و ارزش پول خود را در محدوده نوسان یك درصد حفظ نمایند. در نتیجه، جهت ثبات نرخ ارز، اجتناب از تغییر برابری پولها و ایجاد نظم در بازار ارز، دامنه نوسانات نرخ مبادله محدود شد.

2 مبادلات طلا توسط كشورها باید در شرایط صندوق بین‌المللی پول صورت گیرد و این مبادلات توسط یك ارز واسطه‌ای (دلار بعنوان ارز شناخته شده معتبر) صورت بگیرد.

3 بانكهای مركزی كشورهای عضو صندوق بین‌المللی پول به طور غیرمستقیم عهده‌دار حفظ ارزش دلار گردیدند. زیرا كشورهای عضو در حفظ نرخ تبدیل پولها به یكدیگر متعهد شده بودند. از طرفی، كشورها متعهد گردیدند كه هر مقدار دلاری كه به آنها عرضه می‌شد، خریداری كنند و در مقابل، دولت آمریكا می توانست كسری تراز پرداخت داشته باشد و به هر میزان كه بخواهد، دلار چاپ و منتشر كند.

نتیجه این موافقت نامه برای كشورهای دیگر این بود كه با برقراری رابطه جدیدی میان پول خود و دلار، ارزش برابری پول خویش را تغییر دهند و به این سان پایه ” سیستم نرخهای ثابت تعدیل پذیر” ریخته شد. از طرف دیگر، آمریكا به علت وابستگی ارزش دلار به طلا، قادر به تغییر ارزش برابری دلار نبود اما توانست با چاپ دلارهای فراوان، موسسات اقتصادی بیشماری را در جهان خریداری كند و سلطه مالی و اقتصادی خود را بر بسیاری از كشورهای جهان تحمیل نماید.

ب ـ اهداف صندوق بین المللی پول

اهداف صندوق بین‌المللی پول عبارست از:

1 پیشبرد همكاریهای بین‌المللی از طریق یك نهاد دائم كه موظف است برای مشاوره و تشریك مساعی در امور پولی بین‌المللی تشكیلات لازمی را تامین كند.

2 تسهیل، توسعه و رشد متعادل تجارت جهانی و در نتیجه مشاركت در پیشبرد و به ثمررساندن افزایش اشتغال و درآمد واقعی و نیز مشاركت در توسعه و پیشبرد منابع تولیدی كلیه كشورهای عضو به منظور رسیدن به تعادل اقتصادی.

3 بهبود ثبات تبادل ارزی به منظور ابقای ترتیبات تبادل منظم ارز میان اعضا و پیشگیری از كاهش ارزش پول ناشی از رقابت بین كشورهای عضو صندوق.

4 مشاركت در ایجاد یك سیستم چند جانبه پرداختها، در رابطه با معاملات جاری میان كشورهای عضو و از میان برداشتن محدودیتهای تبادل ارز خارجی كه رشد
تجارت آزاد جهانی را مختل می كند.

5 ایجاد اعتماد و اطمینان در میان كشورهای عضو از طریق‌ در اختیار قراردادن منابع پولی عمومی به طور موقت و تحت شرایط ضمانتی مناسب و در نتیجه،
ایجاد امكان برای كشورهای عضو جهت اصلاح و تصحیح تراز پرداختها بدون توسل به اقداماتی كه بعضاً موجب كندی تجارت جهانی می‌شوند و برای پیشرفتهای ملی و یا بین المللی مخرب هستند.

6 همچنین صندوق وظیفه ‌دارد كه در موازنه پرداختهای بین‌المللی، در كوتاه‌ترین زمان ممكن، تعادل بوجود آورد.

7 صندوق مسئول نظارت بر اجرای موثر و كارایی سیستم پولی بین‌ا‌لمللی بوده و برای انجام این مسئولیت ، اجرای تعهدات پذیرفته شده توسط كشورهای عضو را در مورد همكاری با صندوق و با یكدیگر جهت تضمین ترتیبات تبادل منظم ارزی و پیشبرد یك سیستم باثبات نرخ مبادله، تحت نظارت دارد. كشورهای عضو می توانند رژیمهای نرخ مبادله مختلفی از قبیل رژیم نرخ مبادله شناور و یا رژیم نرخ مبادله شناور اداره شده و یا ثابت شده را بر‌گزینند ولی باید صندوق را از ترتیبات اتخاذ شده مطلع كنند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله در مورد صندوق بين‌المللي پول IMF در word
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky