تحقيق شير و فرآوردههاي آن در word دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقيق شير و فرآوردههاي آن در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تحقيق شير و فرآوردههاي آن در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
جیره غذایی انسان میباشند که از لحاظ ارزش غذایی از کلسیم، فسفر، ویتامینهای مورد نیاز و پروتئین، غنی هستند. پروتئین موجود در شیر و فرآوردههای آن در مقایسه با منابع دیگر پروتئینهای حیوانی و گیاهی ارزانتر و از ارزش بیولوژیکی بالایی برخوردار هستند. در کشورهای صنعتی افزایش تولید شیر و توسعه صنایع تبدیلی، تأثیر بهسزایی در میزان مصرف شیر و فرآوردههای آن داشته، به طوری که مصرف سرانه یک اروپایی به 300 کیلوگرم شیر در سال میرسد. در ایران با توسعه دامداری ها و صنایع تبدیلی شیر، مصرف سرانه شیر و فرآوردههای لبنی نسبتاً افزایش یافته است و باید اشاره نمود که این محصول نسبتاً ارزان و غنی از مواد مغذی میباشد. شیر و فرآوردههای آن سرشار از ویتامینهای محلول در آب هستند که تقریباً میتواند تمام ویتامین موردنیاز بدن را تأمین کنند. شیر حاوی ویتامینهایA ،K، E ،D ویتامینهای محلول در چربی و مواد معدنی است که مهمترین آن کلسیم میباشد. مفیدترین منبع کلسیم در میان موادغذایی، شیر و فرآوردههای آن است که 85 درصد کلسیم رژیم غذایی کشورهای توسعه یافته را تشکیل میدهد. سترون کردن شیر در درجههای حرارتی بالا و روش های معمولی پاستوریزه و هموژنیزه تأثیری در میزان کلسیم آن نمیگذارد. اهمیت مصرف مواد لبنی وقتی بیشتر آشکار میشود که بدانیم کلسیم پس از آهن دومین مادهای است که در ایران کمبود آن در رژیم غذایی افراد مشاهده شده است. همچنین شیر به لحاظ ارزش پروتئینی از اهمیت ویژهای در بین موادغذایی برخوردار است و به لحاظ اقتصادی نیز جهت تأمین پروتئین مورد نیاز بدن استفاده از شیر مقرون به صرفه میباشد. قابل ذکر است میزان ارزش غذایی یک لیتر شیر بیشتر از 200 گرم گوشت میباشد. جدول 1 مقایسه ترکیبات شیمیایی یک لیتر شیر با 200 گرم گوشت گاو را نشان میدهد سرانه مصرف شیر به طور متوسط در کشور ما کمتر از میزان پیشنهادیFAO وWHO میباشد (نتایج بررسی مصرف سرانه خانوارهای شهر تهران) میزان توصیه شده شیر و لبنیات برای یک فرد بالغ در روز شامل یک لیوان( 042 cc) شیر یا ماست، 30 گرم پنیر و یا 5/1 لیوان بستنی است.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید