تحقيق آئين کار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه در word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تحقيق آئين کار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تحقيق آئين کار نگهداري و ترابري گوجه فرنگي در سردخانه در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
هدف و دامنه کاربرد
آماده سازی گوجه فرنگی
بسته بندی
بارگیری در وسایل ترابری مجهز به تجهیزات سرمازا یا سردخانه
شرایط بهینه در طی ترابری با وسایل نقلیه مجهز به تجهیزات
عملیاتی که باید طی نگهداری و در پایان آن و همچنین در وسایل ترابری انجام شود
1 - هدف و دامنه کاربرد
هدف از تدوین این استاندارد ارائه روش برداشت و عملیاتی است که باید به منظور حفظ کیفیت و جلوگیری از فساد گوجه فرنگی انجام گیرد .
این روش در مورد گوجه فرنگی هائی که به مصرف فرآیند صنعتی میرسند کاربرد ندارد .
2- آماده سازی گوجه فرنگی
2-1- برداشت : گوجه فرهنگی باید در هوای خشک برداشت شود .
2-1-2- میزان رسیده بودن گوجه فرنگی در هنگام برداشت بستگی به عوامل زیر دارد:
- مقصد ترابری
- مدت ترابری
- شرایط ترابری
- مورد یا موارد مصرف
- مدت مورد نظر برای نگهداری
- زمان مورد نظر برای عرضه به بازار
2-1-3- رنگ گوجه فرنگی مهمترین ضابطه برای تعیین زمان برداشت میباشد ( رجوع شود به جدول شماره 1)
2-1-4- بلافاصله بعد از برداشت ( حداکثر در طی 12 ساعت ) باید گوجه فرنگی را مشروطه , بسته بندی , ارسال و یا در سردخانه نگهداری نمود .
2-2- کیفیت : گوجه فرنگی هایی که برای ترابری و نگهداری به مدت کوتاهی در نظر گرفته شدهاند باید دارای ویژگیهای مندرج در استانداردهای مربوطه و نیاز بازار باشند .
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید