عنوان : تحقيق نقشه برداري در word
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقيق نقشه برداري در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقيق نقشه برداري در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تحقيق نقشه برداري در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تحقيق نقشه برداري در word :

-مترکشی
وسایل مورد نیاز: متر- شاخص (ژالون)- تراز
شرح عملیات و رسم کروکی: هفت نقطه را انتخاب کرده و فاصله بین نقاط را مترکشی می کنیم این فواصل نبایستی از 15 متر کمتر باشد.
­ نحوه مترکشی: ژالون ها را روی دو نقطه همراه با تراز قرار می دهیم بطوری که ژالون کاملاً عمود باشد،سپس متر را مماس با ژالون و با فاصله کمی از زمین قرار می دهیم و برای اینکه متر با حرکت باد از مسیر مستقیم خود منحرف نشود و یا به پایین متمایل نگردد شخصی از وسط متر، متر را کنترل می کند.
- بدست آوردن زاویه: بین دو خط روی هر نقطه از هر طرف یک متر جدا می کنیم و اندازه گیری را مثل بالا انجام می دهیم. فقط برای جدا کردن یک متر دویاسه مرتبه سنگ کوچکی را از روی یک متر رها کرده و نقطه مورد نظرراعلامت گذاری می کنیم، سپس فاصله بین یک مترهای جدا شده در دو طرف یک نقطه را اندازه می گیریم و با استفاده از فرمول زیر زاویه را بدست می آوریم:
نکته: فاصله بین دو علامت را نصف کرده سپس در فرمول قرار می دهیم.




2-تعیین مساحت شکل غیرمنظم گزارش کار 1:
با توجه به غیر منظم بودن این شکل قطرهای آن را رسم نموده و شکل مربوطه را به چند مثلث تبدیل می کنیم و پس از اندازه گیری اضلاع مثلث نسبت به تعیین مساحت هر کدام از این مثلث ها اقدام نموده و در نهایت مساحت مثلث ها را با یکدیگرجمع جبری نموده تا مساحت هر کد قطعه زمین بدست آید.
با استفاده از فرمول مقابل می توان مساحت هر مثلث را بدست آورد.

مساحت روی نقشه به مقیاس
3-تراز کردن دوربین نیوو
- دوربین را روی پایه محکم می نماییم سپس با استفاده از سه پیچی که در قسمت پایین دوربین قرار دارند دوربین را تراز می کنیم.
به این ترتیب که در مرحله اول دایره حباب دار باید بین دو پیچ قرار گیرد سپس با پیچ سوم تراز می کنیم با توجه به اینکه حباب در کدام راستا قرار دارد از پیچ همان راستا برای تراز کردن دوربین استفاده می کنیم زمانی که حباب به داخل دایره علامت دار (رنگی و کوچک) هدایت شد دوربین تراز شده است حال اگر دوربین را به اطراف بچرخانیم باز هم حفظ در صورت جا به جا کردن دوربین ترازشده است که باید دوباره ترازش کنیم.


4-بدست آوردن اختلاف ارتفاع دو نقطه با استفاده از دوربین نیوو
نحوه عملکرد: شاخصها را در دو ارتفاع متفاوت قرار داده و تراز می نماییم سپس با دوربین فاصله ها را قرائت می کنیم هر یک از اعضای گروه 4 نقطه را به صورت A و B بدست آورده و در نهایت از طریق فرمول زیر اختلاف ارتفاع را محاسبه می کنیم.
همیشه روی دوربین را به طرف انتها قرار می دهیم.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود تحقيق نقشه برداري در word
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky