عنوان : پاورپوینت بررسی سیستم بسته بندی ضد عفونی شده در word
قیمت : 69,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت بررسی سیستم بسته بندی ضد عفونی شده در word دارای 12 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بررسی سیستم بسته بندی ضد عفونی شده در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل مي باشد و در فايل اصلي پاورپوینت بررسی سیستم بسته بندی ضد عفونی شده در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت بررسی سیستم بسته بندی ضد عفونی شده در word :

پاورپوینت بررسی سیستم بسته بندی ضد عفونی شده در word


•تعریف ASEPTIC

•پر كردن بسته های استریل با محصولات استریل شده . •كلمه آسپتیك از كلمه یونانی SEPTICOS گرفته شده كه معنی آن عدم وجود آنزیم های فاسد كننده است ،به این مفهوم كه ماده مورداستفاده در بسته بندی خواص مكانیكی مطلوب برای جلوگیری از نفوذ گازها ویا مایعات غیر مجاز را داشته باشد .


•به طور كلی 2 مبحث در كاربرد تكنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده وجود دارد:

.1بسته بندی محصولات استریل شده مانند ،شیر .

.2بسته بندی محصولات غیر استریل شده مانند ،محصولات لبنی تخمیر شده .


فواید تكنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده :

•در این سیستم انواع مختلف مواد و ظروف بسته بندی با ابعاد و اندازه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند .

•در این روش با استفاده از دمای بالا و زمان كوتاه محصول مرغوب تری به دست آمده تا زمان ماندگاری مواد غذایی افزایش یابد .

•در مبدلهای حرارتی از نوع آسپتیك سطح حرارتی وبرودتی زیادتر است بنابر این قادر است انتقال حرارتی زیادتری ایجاد كند .


بررسی سیستم ضد عفونی شده :

عملكرد ضد عفونی شده موارد زیر را شامل می شود :

.1استریلیزاسیون محصولات غذایی قبل از پر كردن ظروف .

.2استریلیزاسیون مواد بسته بندی و ظروف وسیستم بسته بندی قبل از پر شدن .

.3استریلیزاسیون تاسیسات ضد عفونی كننده قبل از عمل واحد UHT، خط تولید محصولات استریل هوا و گازها ،دستگاههای پركننده ماشین آلات ومحوطه وابسته.

.4نگهداری تاثیرات حاصل از استریلیزاسیون در سیستم كلی در طول عملكرد.

نكته :گرم كردن و سرد كردن در مرحله استریلیزاسیون فرآورده باید با سرعت هر چه ممكن اعمال شود تا بهترین كیفیت حاصل شود .


تعدادی از متدهای اخیر استریلیزاسیون فرآورده عبارتند از :


.1ریز موج ماكروویو

.2مقاومت در گرم كردن الكتریكی

.3تخلیه بالای ولتا‍ژ الكتریكی

.4فشار فوق العاده زیاد

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود پاورپوینت بررسی سیستم بسته بندی ضد عفونی شده در word
قیمت : 69,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky