عنوان : پاورپوینت بررسی زیره سیاه و زیره سبز در word
قیمت : 69,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت بررسی زیره سیاه و زیره سبز در word دارای 82 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بررسی زیره سیاه و زیره سبز در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل مي باشد و در فايل اصلي پاورپوینت بررسی زیره سیاه و زیره سبز در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت بررسی زیره سیاه و زیره سبز در word :

پاورپوینت بررسی زیره سیاه و زیره سبز در word


شناسنامه :

تیره : جعفری ((Umbelliferae

نام علمی : L Carum carvi

نام لاتین : Carum carvi, Apium carvi Crantz

نام انگلیسی : Caraway, carwey

نام فرانسوی : Cumin des pres

نام عربی : تقده، کرویا

نام فارسی : زیره سیاه، زیره کرمانی، زیره رومی


معرفی و گیاه شناسی :

زیره سیاه گیاهی است دو ساله با ارتفاع تقریبا 6 سانتی متر، دارای ریشه راست و دوکی شکل غده ای سیاه رنگ، ساقه تو خالی، برگ های سبز رنگ با بریدگی بسیار که به صورت نوار نخ مانندی در آمده اند. معمولا برگ های پایین شامل تقسیمات شانه ای عمیق و دارای دمبرگ و برگهای بالایی بدون دمبرگ و دارای قطعات سیخک مانند می باشند. گلها به رنگ سفید یا کرم رنگ که در انتهای ساقه های اصلی و فرعی به صورت چتر مرکب ظاهر می شوند. گرده افشانی اش توسط حشرات صورت می گیرد.

میوه اش بیضی شکل به طول 4 تا 6 میلیمتر و به قطر 1 تا 1/5 میلی متر، بی کرک، به رنگ قهوه ای شکلاتی یا قهوه ای مایل به زرد و شفاف است. میوه زیره سیاه بوی مطبوعی دارد که ناشی از وجود اسانس در آن می باشد. بوی آن بسیار معطر، مطبوع و طعم آن تند و كمی سوزاننده است. قسمت مورد استفاده ی زیره، میوه های آن است که به طور مستقیم از آن و یا از اسانس آن، استفاده های بسیار زیاد به عمل می آید. بذری كه در بهار كاشته می شود پس از 20-15 روز جوانه می زند و به رشد خود ادامه می دهد و در تابستان سال بعد رشد گیاه كامل شده و به دانه می نشیند.

خاكهای رسی كمی سبك كه قابل نفوذ و پرقوت و غنی از مواد آلی باشند، برای زیره مناسب است. بذر زیره را در زراعتهای خطی روی خطوطی به فاصله 30 سانتی متر می كارند و به این ترتیب در حدود 15-10 كیلو گرم در هكتار بذر مصرف می شود. معمول است در زراعت دو ساله زیره، برای اینكه حداكثر استفاده از زمین بشود گیاه زیره را با گیاه دیگری كه در سال اول می رسد و برداشت می شود، نظیر خردل، لوبیا، شبدر سفید یا گشنیز و امثالهم تواما میكارند. گیاه سال اول، قبل از اینكه شاخه های گلدار زیره نمایان شود، برداشت می شود.

گلهای زیره معمولا در اردیبهشت سال دوم ظاهر میشود و 2/5-2 ماه بعد میوه آن كه زیره است، می رسد و همین كه تقریبا تمام میوه ها به رنگ قهوه ای در آمد برداشت محصول باید با احتیاط آغاز شود. معمول است اگر قدری زودتر برداشت آغاز شود، بهتر است تا دیرتر آغاز گردد زیرا در صورت دیر شدن چترهای میوه خشك شده ودر موقع برداشت می ریزند كه قسمتی از محصول هدر می رود و بهتر است برداشت محصول صبح زود وقتی كه هنوز شبنم ها روی بوته هستند، انجام شود زیرا در این صورت خیلی كمتر دانه ها می ریزند.

پس از برداشت، شاخه های میوه دار را روی هم دسته كرده و 15 الی 20 روز در محل كوبیدن می گذراند تا رسیدن میوه ها كامل شود و پس از آن كوبیدن و بوجاری را آغاز می نمایند. تخم زیره سیاه كه نیمه ای از هر میوه است در حدود 0/5 سانتی متر طول دارد. دو طرف آن باریك است، رنگ آن قهوه ای سیر و متمایل به سیاه و دارای پنج خط برآمده كم رنگ طولی در سطح می باشد. مقدار محصول زیره سیاه 2-1 تن در هكتار می باشد. كاه كلش آن پس از برداشت، علوفه خوبی برای گاو شیرده می باشد.

زیره در اغلب كشور های جهان كاشته می شود و در حال حاضر بازار عمده صادرات زیره سیاه در دست هلند است. در ایران نیز مقداری صادر می شود. زیره در ایران در كرمان، كوه لاله زار، نهاوند، دامنه های البرز و كندوان به طور خودرو می روید. گیاه زیره از گیاهان قدیم است كه از روزگاران كهن بشر آن را شناخته است و از اوایل قرون وسطی كشت آن در اروپا ابتدا در سیسیل و بعد از آن در جنوب جزایر اسكاندیناوی آغاز شده است. در کاوش های باستانی در شهر سوخته زابل مشخص شده است که مردم آن در پنج هزار سال پیش زیره سیاه را می شناختند. در كتابهای طب سنتی گیاهی آلمان كه در قرن 12 میلادی منتشر شده اند در همه آنها از این گیاه با نام Kümmich نام برده شده است.


نیاز اکولوژیکی :

زیره سیاه اغلب بطور وحشی در نواحی مرتفع و مرطوب (ارتفاع 1710 تا 3500متری) می روید. بذرها در دمای 7 تا 9 درجه سانتی گراد شروع به رویش می کنند. این گیاه در طول رشد و نمو به درجه حرارت زیاد نیاز ندارد. طالب مکان های سایه آفتاب است و بیشتر در زیر سایه گیاهان و در شیب های تند و کمتر آفتاب گیر مشاهده می شود. درجه حرارت مطلوب برای گل دهی و تشکیل میوه بین 16 تا 20 درجه سانتی گراد است. زیره سیاه در طول رویش به آب فراوان نیاز دارد. در صورتیکه آب کافی به آن نرسد در سال دوم رویش محصولی حاصل نخواهد شد.

و...

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود پاورپوینت بررسی زیره سیاه و زیره سبز در word
قیمت : 69,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky