گزارش کارآموزی (كارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف – پ تیكا) در word دارای 77 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد گزارش کارآموزی (كارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف – پ تیكا) در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي گزارش کارآموزی (كارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف – پ تیكا) در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
گزارش کارآموزی (كارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف – پ تیكا)
مقدمه :
امروزه صنعت غذا یكی از مهمترین مشكلات برای مردم محسوب میشود. از سوی دیگر مردم با توجه به شاغل بودن خانمها در كنار آقایان باعث شده تا فرصت تهیه غذا برایشان میسر نباشد. در این میان كارشناسان و صاحبان صنایع غذایی برای این مشكل راههای متعددی را برای سریع آماده شدن غذا ارائه دادهاند تا این مشكل مرتفع گردد.
از این رو تصمیم گرفتم با تهیه گزارشی از روند تولید غذای آماده تهیه كنم. در این گزارش سعی شده از مراحل تهیه مواد اولیه برای كارخانه تا غذای آماده كه به دست مصرف كننده میرسد، شاید بتوان غذاهای آماده را پدیدهای جدید و حائز شرایط مناسب كیفی، غذایی و بهداشتی دانست كه در ایران صنعتی نو پا است و به تدریج جایگاه خود را در بین مصرف كنندگان باز میكند و از آغاز ارائه این محصولات به بازار، روند رو به رشد و قابل قبولی را داشته است.
عنایت به این نكته كه این محصولات فاقد هرگونه افزودنیهای شیمیایی مضر بوده و كاملاً از مواد غذایی طبیعی استفاده میكند. در كنار ارزش غذایی مناسب، مصرف آسان و تنوع در محصولات و عطر و طعم از مزایای بارز غذاهای آماده میباشند.
گرایش روزافزون خانوادههای ایرانی به غذاهای آماده شده – اشتغال روزافزون خانمها در فعالیتهای اجتماعی و كاری خارج از منزل نیز مصرف این محصولات را روز به روز افزایش میدهد.
گزارش کارآموزی (كارخانه تولیدی غذای منجمد آماده مصرف – پ تیكا) در word
فهرست مطالب:
عنوان صفحه
مقدمه 3
نوع محصولات تولیدی 5
ورود مواد اولیه و مراحل تأیید در انبار 6
ورود مواد اولیه به سردخانه و نحوه نگهداری 12
كاربرد انواع ادویه و عملكرد آنها 13
ویژگیهای محصولات مرغ آماده طبخ 23
فرآوری 23
ویژگیهای مواد اولیه 25
فرآیند تولید 27
بستهبندی 28
كنترل كیفیت 30
روش اجرایی كنترل كیفیت 30
كنترل كیفیت مواد اولیه 32
بازرسی و كنترل كیفیت محصول حین تولید 45
بازرسی و كنترل كیفیت محصول نهایی 51
تأیید نهایی و كنترل كیفیت 54
بخش میكروبی 55
بخش شیمیایی 64
خروج و ادامه زنجیره سرد تا مصرف 72
توضیحات نهایی 73
منابع و مآخذ 75
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید