استاندارد نگهداری زرد آلو در سرد خانه در word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد استاندارد نگهداری زرد آلو در سرد خانه در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي استاندارد نگهداری زرد آلو در سرد خانه در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
دانلود استاندارد نگهداری زرد آلو در سرد خانه در word
چکیده:
استاندارد میوه ها و سبزیها - زردآلو – نگهداری درسردخانه
(از مرحله برداشت تا نگهداری نخستین بار در سال 1356 تهیه شد.
این استاندارد براساس پیشنهادهای رسیده و بررسی وتأیید كمیسیون های مربوط
برای اولین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت ودرسیصد و هفتاد وپنجمین
جلسه كمیته ملی استاندارد خوراك وفرآورده های كشاورزی مورخ 19/09/81تصویب شد.ا
ینك این استانداردبه استنادبندیك ماده 3قانون اصلاح قوانین ومقررات مؤسسه
استانداردوفایلات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371
به عنوان استانداردملی ایران منتشرمی شود.
برای حفظ همگامی وهماهنگی باتحولات وپیشرفتهای ملی وجهانی
درزمینه صنایع ،علوم وخدمات،استانداردهای ملی ایران درمواقع لزوم
تجدیدنظرخواهدشدوهرگونه پیشنهادی كه برای اصلاح وتكمیل این استانداردارائه شود
درتجدیدنظربعدی موردتوجه قرارخواهدگرفت.بنابراین برای مراجعه به
استانداردهای ملی ایران بایدهمواره ازآخرین تجدیدنظرآنهااستفاده كرد.
استاندارد نگهداری زرد آلو در سرد خانه در word
فهرست :
پیش گفتار
مقدمه
1- هدف ودامنه كاربرد
2- مراجع الزامی
3- اصطلاحات وتعاریف
4- شرایط برداشت محصول
5- سردكردن پس ازبرداشت
6- ترابری
7- سورت وبسته بندی میوه زردآلو
8- نگهداری درسردخانه
9- عملیات پس ازخاتمه نگهداری درسردخانه
10- ضدعفونی اتاقهای سردخانه ووسایل بسته بندی
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید