عنوان : بررسی عفونت ویروس هپاتیت B در بیماران کاندید آنژیوگرافی قلبی در بیمارستان امام اردبیل وعوامل مرتبط با آن در word
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عفونت ویروس هپاتیت B در بیماران کاندید آنژیوگرافی قلبی در بیمارستان امام اردبیل وعوامل مرتبط با آن در word دارای 89 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عفونت ویروس هپاتیت B در بیماران کاندید آنژیوگرافی قلبی در بیمارستان امام اردبیل وعوامل مرتبط با آن در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بررسی عفونت ویروس هپاتیت B در بیماران کاندید آنژیوگرافی قلبی در بیمارستان امام اردبیل وعوامل مرتبط با آن در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عفونت ویروس هپاتیت B در بیماران کاندید آنژیوگرافی قلبی در بیمارستان امام اردبیل وعوامل مرتبط با آن در word :

بررسی عفونت ویروس هپاتیت B در بیماران کاندید آنژیوگرافی قلبی در بیمارستان امام اردبیل وعوامل مرتبط با آن در word

ضمیمه پاورپوینت موضوع در 86 اسلاید

چکیده :

مقدمه وهدف : عفونت با هپاتیت B یک مشکل جهانی بهداشتی است. HBV عامل 80-60 % از موارد کانسر اولیه ی کبد در جهان و یکی از سه علت مرگ در آسیا و آفریقا است ایران از لحاظ شیوع HBV در وضعیت متوسط قرار دارد وبه طور متوسط 2% مردم ناقل ویروس هستندولی میزان شیوع آن دراستان های مختلف متفاوت است .یکی ازمشکلات عفونت هپاتیت B نبود بیماریابی فعال وغربالگری مناسب است وهدف ازانجام این مطالعه بررسی عفونت ویروس هپاتیت B در بیماران کاندید آنژیوگرافی قلبی در بیمارستان امام خمینی اردبیل وعوامل مرتبط با آن در سال 1391 می باشد. مواد و روش ها : در این مطالعه مقطعی بیماران کاندید آنژیوگرافی قلبی در سال 1391 بررسی و 66 بیمار HBS Ag مثبت شناسایی وانتخاب شدند .جمع آوری داده ها شامل اطلاعات فردی مانند سن،جنس وریسک فاکتورهای مرتبط با بیماری مانندجراحی، مداخلات دندانپزشکی و... از طریق پرسشنامه وبا مصاحبه حضوری یا تلفنی انجام شد. در انتها نتایج وارد برنامه آنالیز آماری spssv16 گردید. نتایج: مطالعه حاضر بر روی اطلاعات 66 بیمار صورت گرفت ونشان داد که 47%بیماران در بازه ی سنی 80-60 سال قرار دارند.7/69%مرد،97%متاهل،6/63%بی سواد،9/92%بدون سابقه ابتلادراعضای خانواده، 53% با سابقه جراحی و7/72%با سابقه مداخلات دندانپزشکی بوده اند.وهیچ یک سابقه واکسیناسیون نداشتند. 5/4%بیماران بدون هیچ ریسک فاکتوربرای بیماری بودند.همچنین بین تعداد ریسک فاکتورها با تعداد رگ های گرفته شده،سطح تحصیلات،جنس،سن ووضعیت تاهل ارتباط معناداری وجود نداشت(p>0.05).ولی بین بیماری کرونری قلبی وبیماری هپاتیت رابطه معنی دار وجود داشت (p<0.017). نتیجه گیری : این بررسی نشان داد که شیوع ویروس با افزایش سن ودر مردان بیشتر بوده واز بین ریسک فاکتورهاسابقه جراحی ومداخلات دندانپزشکی شیوع بیشتری داشته واکثر بیماران دارای دوریسک فاکتور همزمان برای بیماری هستند.همچنین بین بیماری قلبی کرونری وبیماری هپاتیت ارتباط وجود دارد. باتوجه به این نتایج به نظر می رسدواکسیناسیون افراددر معرض خطر وتوجه به بهداشت مراکز دندانپزشکی واتاق های عمل ضروری است . کلیدواژه ها :هپاتیت ب ، آنژیوگرافی قلبی ، ریسک فاکتور.


1-1 مقدمه: هپاتیت های مزمن طیفی از بیماری ها با شدت متفاوت هستند که در آن ها حد اقل برای 6 ماه التهاب و نکروز کبدی وجود دارد . انواع خفیف تر بیماری پیشرونده نیستند یا پیشرفت آهسته دارند ،در حالی که انواع شدید تر ممکن است با اسکار وتخریب ساختاری کبد همراه بوده ،ودر صورت پیشرفت منجر به سیروز شوند(3).

هپاتیت های مزمن به چندین دسته طبقه بندی می شوند این دسته ها شامل هپاتیت مزمن ویروسی ، هپاتیت مزمن دارویی ، و هپاتیت مزمن خود ایمن می شوند . در بسیاری موارد شواهد بالینی و آزمایشگاهی کافی وجود ندارد تا هپاتیت را به یکی از این دسته ها منسوب دانست؛ اعتقاد بر این است که این موارد ایدیوپاتیک نیزجز دسته هپاتیت مزمن خود ایمن هستند.گاهی ویژگی های بالینی وآزمایشگاهی هپاتیت های مزمن در بیماری های مادرزادی – متابولیک مثل بیماری ویلسون و بیماری کبد چرب غیر الکلی وحتی گاهی در بیماران باصدمات کبدی الکلی مشاهده می شوند(3).

اگرچه تمامی هپاتیت های مزمن ویژگی های بالینی ، آزمایشگاهی وهیستولوژیک مشترک دارند ، هپاتیت های خود ایمن و ویروسی آنقدر جدا هستند که باید جداگانه بحث شوند(3).

تا کنون 5 نوع ویروس هپاتیت شناسایی شده است که شامل انواع A ، B ، C ، D و E هستند وپیش بینی می شود که دو نوع عامل ویروسی دیگر یعنی H و F نیز در آینده به طور کامل شناخته شود. ویروس های شناخته شده عمدتا ازدسته ی RNA ویروس ها هستند وفقط نوع B از دسته ی DNA ویروس ها است . انواع A وE بدون پوشش بوده از طریق دهانی مدفوعی منتقل شده ،در بدن انسان فقط در کبد تکثیر یافته وفقط هپاتیت حاد را ایجاد می کنند(13).

هپاتیت های ویروسی با انتقال انتریک ( HAV و HEV ) هردو خود به خود محدود می شوند وباعث هپاتیت مزمن نمی شوند .در عوض تمامی طیف بالینی –پاتولوژیک هپاتیت های مزمن در هپاتیت مزمن B وC وافزوده شدن هپاتیت D بر روی هپاتیت مزمن B به وجود می آید(3).

عفونت با ویروس هپاتیت B از مهمترین معضلات بهداشتی در سراسر دنیا محسوب می شود(7).

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود بررسی عفونت ویروس هپاتیت B در بیماران کاندید آنژیوگرافی قلبی در بیمارستان امام اردبیل وعوامل مرتبط با آن در word
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky