عنوان : تحقیق شكاف حقه گل 16 ص در word
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : 22

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 22 صفحه

شكاف حقه گل شكاف حقه گل مسئله اصلی در پیوندگلهای میخك بعنوان گلهای نامتقارن است و ارزش آنها راتقلیل می دهد ( شكل 1) ارزش گلهای میخكی كه دارای شكاف در حقه گل هستند تنها 25-20 درصد گلهایی است كه حقه گل آنها سالم میباشد آسیب پذیری گلهای میخك برای ترك برداشتن متفاوت است .
به احتمال زیاد آنهایی كه دارای حقه كوتاه و پهن هستند نسبت به آنهایی كه حقه دراز و باریك دارند كمتر ترك بر می دارند ترك برداشتن علامت مشخص كننده ای است كه تعداد گلبرگها و لوازم تزئینی گلها را تائید می كند یا از توسعه طبیعی حقه گل جلوگیری می نماید .
درجه حرارتهای پایین موجب افزایش بیش از حدتولید درمراكز رشد درون حقه گل می شوند ، اما حقه گل قادر به كنترل این گلبرگهای اضافی نبوده وترك بر می دارد .
در شب درجه حرارت به سرعت پائین می آید و تكثیر درمركز رشد را بالا می برد كاهش تدریجی درجه حرارت در شب ( بیش از چند ساعت ) موجب ترك برداشتن نخواهد شد غنچه های گل میخك به این افت سریع درجه حرارت تقریبا 3تا 5 هفته قبل از فصل در ویا وقتی در آغاز باز شدن هستند خیلی حساسند یك شب در F 400 واقعه ترك برداشتن به شدت افزایش خواهد یافت .
درجه حرارتهای شب گرم (F 600 – 55 ) موجب ترك برداشتن نمی شوند وانگهی ، نوسانات گسترده هم در روز در مقابل درجه حرارتهای شب ترك برداشتن را تائید می كنند .
درجه حرارتهای شب وروز نباید بیش از F 180 اختلاف داشته باشند تا واقعه شكاف حقه گل تقلیل یابد سطوح نیتروژن پائین ، نیتروژن امونیاكی بالا ، یا برن پائین بانشانه حقه های گل ضعیف ترك برداشتن را افزایش می دهند نسبت بالاتر نیترات به نیتروژن آمونیاكی در طول دوره های كم نوری برای كاهش ترك برداشتن معرفی شده است .
نوارهای لاستیكی كوچك و نوار صاف برای ابقاء انسجام حقه گل مورد استفاده قرار گرفته اند .
وقتی غنچه شكاف كوچكی رانشان می دهد حقه های گل می توانند گردهم آینده گرد هم آیی اغلب وقتیكه گلهای میخك در هوای آزاد گرم نشده یا ساخت مكان باز جائیكه كنترل درجه حرارت ممكن نیست انجام می پذیرد .
درجه حرارتهای كاملا كنترل شده و مطلوبترین سطوح باروری تقریبا شكاف حقه گل را از بین می برند علاوه براین ، انتخاب Caltivar هایی كه كمتر مستعد شكاف برداشتن هستند این مساله را تقلیل خواهند داد .
آفتها : الف Pathogens: بیماری باكتریایی بوته میری درگلهای میخك بوسیله Pseudomonas Caryophylli در ارتباط با با كتریهای Coryne ایجاد می شود بیماری باكتریایی بوته میری در گیاهان پیر تر رایج تراست ودر درجه حرارتهای بالا (F 950 – 75 ) شدید تر می باشد .
اولین نشانه بیماری باكتریایی بوته میری پژمرده شده است تاثیرات بیماری بوته میری بر روی یك شاخه یا بیشتر ویا تمام گیاه است با Cholorosis بعدی و مرگ برگها كدر و خاكستری می شوند بافت آوندی بوسیله باكتری بیماری بوته میری تجزیه شده و فاسد و زرد رنگ می گردد .
Pseudomonas یك باكتری موجود در خاك است كه ازطریق زخمها و منافذ باز وارد ریشه ها و مراكز ساقه گیاه می شود .
از اینرو ، بیماری باكتریایی بوته میری می تواند بوسیله پاستوریزاسیون متوسط با بخار آب و استفاده قلمه های پاكیزه از خانواده گیاهان تحقیق شكاف حقه گل 16 ص در word
فهرست شده در پرورش گیاه كنترل شود برای جابجایی قلمه ها وگیاهان

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود تحقیق شكاف حقه گل 16 ص در word
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky