عنوان : کارآموری هیدرولیك صنعتی در word
قیمت : 69,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآموری هیدرولیك صنعتی در word دارای 49 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموری هیدرولیك صنعتی در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي کارآموری هیدرولیك صنعتی در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن کارآموری هیدرولیك صنعتی در word :

مقدمه

از هدایت كننده های سیال بمنظور اتصال اجزاء مختلف سیستم هیدرولیك به یكدیگر استفاده می شود . عملكرد صحیح مدار به انتخاب مناسب ، و بازده این خطوط انتقال بستگی دارد . خطوط مذكور بایستی ضمن تحمل فشار كاری و ضربات هیدرولیكی تولید شده توسط سیستم از اندازه های مناسب جهت انتقال دبی حجمی مورد نیاز و قابلیت مونتاژ و دمونتاژ مناسب با حفظ خاصیت آب بندی بر خوردار باشند و افت فشار ایجاد شده ناشی از اصطحكاك داخلی آنها نیز به حداقل برسد .

انتخاب هدایت كننده ها

هنگام انتخاب نوع هدایت كننده ، نكات زیر باید به دقت مورد بررسی قرار گیرند :

1- خطوط باید توانایی تحمل فشار كاری را بصورت پیوسته دارا بوده و بتوانند تا چهار برابر فشار كاری را بصورت لحظه ای تحمل نمایند .

2- خطوط انتقال ، به منظور نصب تجهیزات لازم در طول آنها باید از استحكام كافی بر خوردار باشند .

3- قطر خطوط انتقال بایستی به اندازه كافی بزرگ باشد تا از افت قشار غیر مجاز ( بیش از 10/0 فشار اولیه ) جلوگیری شود .

4- به منظور كاهش جریانهای آشفته و افتهای اصطحكاكی ، سطوح داخلی خطوط انتقال می بایست از صافی مناسب بر خوردار باشند .

5- مواد تشكیل دهنده خطوط انتقال باید با سیال گذرنده از آنها سازگار باشد .

6- جهت سهولت در باز و بستن و یا تعویض اجزاء از پایانه هاو اتصالات مناسب استفاده شود .

7- در كاربرد ویژه مانند صنایع هوایی و فضایی باید به فاكتور وزن نیز توجه گردد .

انواع هدایت كننده ها

هدایت كننده های سیال در انواع زیر در جهت كاربردهای متفاوت در دسترس می باشند:

1- لوله های صلب فولادی

2- لوله های نیمه صلب

3- لوله های پلاستیكی

4- شیلنگهای انعطاف پذیر

لوله های صلب فولادی

این لوله ها كه با انواع رزوه های مخروطی و مستقیم در دسترس می باشند . ، به دلیل عملكرد مطلوب ، در دسترس بودن ، قیمت مناسب و دارا بودن مقاومت مكانیكی بالا ، به طور وسیع در صنعت هیدرولیك مورد استفاده قرار می گیرند . حجیم بودن ، وزن زیاد و نیاز به تعداد زیاد اتصالات از مهمترین معایب این نوع هدایت كننده ها به شمار می آید . لوله های صلب فولادی بر حسب قطر نامی و كد مشخصه ضخامت دیواره دسته بندی می شوند و در اندازه های نامی 8/1 تا .in 8 ( اندازه روزه ی لوله ) در چهر محدوده استاندارد برای ضخامت دیوار ه در دسترس می باشند ( جدول 8-1 ) . اتصالات به وسیله روزه های نر و ماده آب بندی می شوند . تعدادی از انواع اتصالات مورد استفاده جهت لوله های صلب در شكل 8-1 نشان داده شده اند . اتصالات روزه ای حد اكثر تا اندازه . in 4/1 1 استاندارد بوده و برای اندازههای بزرگتر در صورت نیاز از فلنجهای جوشی مطابق شكل 8-2 استفاده می گردد . جهت آب بندی از این فلنجها از واشر های پهن یا او- رینگ استفاده می شود .

لوله های نیمه صلب

لوله های نیمه صلب نیز مانند لوله های صلب به منظوراتصال بین نقاط ثابت در سیستم مورد استفاده قرار می گیرند . لوله های نیمه صلب بدون درز فولادی بیشترین كاربرد را در لوله كشی سیستم ها ی هیدرولیكی داشته و دارای مزایای مهمی نسبت به لوله های صلب می باشند . مونتاژاین لوله ها ساده تر بوده و نیازمند جوشكاری در اتصالات نمی باشند . به منظور كاهش تعداد اتصالات ، آنها را می توان به شكل دلخواه رخم نمود . در هنگام باز و بسته شدن ، مشكلات آب بندی كمتری دارند و در مصارف با دبی كم ، وزن آنها در مقایسه با انواع صلب كمتر و قیمت آنها ارزانتر است .

لوله های نیمه صلب نیز با توجه به ضخامت جداره و قطر خارجی سایز بندی می شوند . نرخ فشار قابل تحمل توسط لوله بر مبتای جنس و ضخامت دیواره مشخص می شوند . طراحی لوله های نیمه صلب بر مبنای قطر خارجی انجام شده و در اندازه های از . in16/1 و با افزایشهای 8/1 اینچی تا قطر خارجی .in 1در دسترس هستند . برای قطر های بالای

. in 1 ، پله های افزایش قطر . in 4/1 می باشد . لوله های نیمه صلب توسط اتصال نشان داده شده در شكل 8-3 ( الف و ب ) به یكدیگر متصل می شوند . اغلب سر لوله به صورت 37 درجه لبه سازی شده و سپس در داخل اتصال قرار داده می شود . این لوله ها با دارا بودن قابلیت خم كاری ، در انواع بدون درز و با درز جوش الكتریكی و با جنسهای فولادی ، آلومینیومی و مسی در دسترس می باشند .

لوله های فولادی نیمه صلب در شعاع های استاندارد خم می شوند . شعاع خم تابعی از قطر خارجی بوده و حد اقل 5/2 تا 3 برابر آن می باشد . به منظور خم نمودن لوله ها با قطر های كوچك از دستگاههای خم كننده ی كارگاهی استفاده می شود . ولی خمكاری لوله ها با قطرهای بزرگ در كارخانجات و به توسط ماشین های مخصوص انجام می گیرد . لوله های فولادی بدون درز كه به طور كامل آنیل شده باشند برای خم كاری مناسب هستند .

از لوله های با جنس فولادی ضد زنگ و بدون درز كه به خوردگی مقاوم بوده و كاملاَ آنیل شده اند در فشارهای بالا ( bar 200یا بالاتر ) استفاده می شود . لوله های بدون درز تولید شده از آلیاژ های آلومینیوم ( بسته به نوع آلیاژ ) برای فشارهای كاری مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.

لوله های مسی بدون درز و كاملاَ آنیل شده ، با دارا بودن خاصیت خم كاری مناسب برای انتقال سیالات غیر نفتی كاربرد دارند . برای آب بندی لوله ها از اتصالاتی مطابق شكل 8-4 استفاده می شود . در بعضی اتصالات عمل آب بندی ، در اثر تماس فلز با فلز انجام می گیرد و در بعضی دیگر از او – رینگ بعنوان واسطه آب بندی استفاده می شود . اتصالات مخروطی 45 درجه برای فشارهای بالا مورد استفاده قرار می گیرند ( شكل 8-5 ) . انواع دیگر اتصالات نیز در شكل 8-6 نشان داده شده اند . در مواقعیكه درجه حرارتهای بالا ، فشار زیاد و یا ارتعاش ، امكان آسیب رساندن به اتصالات را به وجود می آورند ، می توان از اتصالات جوشی نیز استفاده نمود .

لوله های پلاستیكی

این لوله ها مقبولیت زیادی در صنایع هیدرولیك به دست آورده اند . زیرا دارای قیمت مناسب و توانایی خم شدن در اطراف موانع بوده و براحتی دور یك قرقره جمع می شوند . به دلیل انعطاف پذیری زیاد ، آسیب آنها در مقابل ارتعاشات از لوله های فلزی كمتراست . استفاده از لوله ها با رنگهای متفاوت جهت تفكیك نمودن قسمتهای مختلف مدار ، مزیت دیگر این نوع لوله ها می باشد . اتصالات آنها مشابه انواع لوله های فولادی بوده و حتی بسیاری از اتصالات فولادی را می توان برای لوله های پلاستیكیب استفاده نمود (شكل 8-7 ) . در بعضی از طرحها با سوار كردن یك بوش فلزی روی لوله پلاستیكی ، مقاومت آن را در مقابل فشار بالا می برند .

این لوله ها با اغلب روغنهای هیدرولیك سازگار بوده و معمولاَ در كاربرد های فشار پایین مورد استفاده قرار می گیرند . جنس لوله های پلاستیكی از پلی اتیلن ، پلی وینیل كلراید ، پلی پرو ویلن و نایلون می باشد كه ها جنس دارای خاصیت مخصوص به خود بوده و برای كاربرد های خاصی مناسب است .

شیلنگهای انعطاف پذیر

از این شیلنگها به طور وسیع برای اتصال اجزاء متحرك ماشین آلات و برای فشار های تا bar 650 استفاده می شود . سهولت نصب ، خاصیت جذب ضربات ، قابلیت باز و بسته شدن سریع اتصالات و همچنین عرضه در محدوده وسیعی از فشار ها ، استفاده از این لوله ها را در سیستم های هیدرولیك رایج نموده است . به عنوان مثال می توان به كاربرد این شیلنگها در ماشینهای ابزار ، كشاورزی و راهسازی اشاره نمود . این شیلنگها از تركیب حد اقل 3 لایه ( كه یكی از آنها سیم بافته شده است ) تا چندین لایه به منظور تحمل فشار های مختلف تولید می شوند ( شكل 8-8 ) . وضعیت لایه های مختلف در چهار نوع شیلنگ انعطاف پذیر در شكل 8-9 مشاهده می شود .

ساختار شیلنگهای هیدرولیك

شیلنگهای هیدرولیك پیشرفته نوعناَ دارای حد اقل سه قسمت می باشند :

1- لوله داخلی 2- لایه تقویتی 3- پوشش مقاوم خارجی

لوله داخلی كه سیال از داخل آن عبور می كند بایستی به میزان كافی از قابلیت انعطاف بر خوردار بوده و با سیال مورد نظر نیز سازگار باشد . از تركیبات متداول مورد استفاده جهت لوله ی داخلی می توان لاستیكهای مصنوعی ، تر موپلاستیكها و تفلون ها را نام برد ( در هنگام تغییر سیال ، باید سازگاری جنس شیلنگ با سیال جدید مورد توجه قرار داد).

لایه تقویتی دارای تعدادی سیم فلز ی با الیاف بافتنی كه به صورت حلزونی پیچیده شده اند ، می باشد .

پوشش مقاوم خارجی غالباَ از موادی كه در مقابل شرایط آب و هوائی و روغن مقاوم می باشند و از مقاومت به سایش كافی نیز بر خوردار هستند ، ساخته می شوند .

بر طبق استاندارد SAE مهمترین نكاتی كه هنگام استفاده از شیلنگ بایستی رعایت نمود عبارتند از :

- خم نكردن شیلنگها در شعاعهای كمتر از حد اقل شعاع خمش مجاز

- عدم پیچاندن ، كشیدن ، خراشیدن ( پیچاندن شیلنگ حین نصب می تواند 75/0 عمر آن را كاهش دهد ) .

- عدم استفاده از سیستم هیدرولیك در بالاتر از حد اكثر دمای مجاز یا پایین تر از حد اقل دمای مجاز

- عدم استفاده از شیلنگ در سیستم هائی كه ضربات فشاری به بالاتر از حداكثر فشار كاری سیلندر می رسد .

- عدم استفاده از اتصالات و اجزائی كه طبق نظر سازنده با ساختار شیلنگ سازگار نمی باشد .

در شكل 8-10 انواع روشهای دائمی اتصال شیلنگها نشان داده شده است . اتصالات شیلنگها را می توان بگونه ای محكم نمود كه هیچگونه نشتی وجود نداشته باشد و در عین حال ضربات ناشی از تغییر فشار در سیستم نیز جذب گردد . هنگامیكه به دفعات به باز و بسته كردن اتصالات نیاز باشد ، از كوپلینگهای با قابلیت باز و بست سریع استفاده می شود ( شكل 8-11 ) .

انتخاب شیلنگهای مناسب

شیلنگهاب هیدرولیك دارای عمر بی نهایت نمی باشند ولی انتخاب صحیح اندازه و نوع آنها مطمئناَ عمر شیلنگ را طولانی تر خواهد نمود . طراح سیستم به منظور انتخاب شیلنگ و اتصالات مربوطه بایستی هفت پارامتر مهم به شرح زیر را در نظر قرار دهد :

1- اندازه (قطر) 2- دمای كاری 3- كاربرد 4- جنس

5- فشار كاری 6- وضعیت اتصال انتهائی 7- در دسترس بودن اندازه ی شیلنگ

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود کارآموری هیدرولیك صنعتی در word
قیمت : 69,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky