عنوان : دانلود تاریخچه و خواص زیره سبز در فایل ورد (word)
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  تاریخچه و خواص زیره سبز در فایل ورد (word) دارای 57 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاریخچه و خواص زیره سبز در فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

فهرست مطالب

مقدمه   
فصل اول؛ تاریخچه و مبدأ زیره سبز   
فصل دوم؛ گیاهشناسی زیره سبز   
2-1 تیره جعفری   
2-2 جنس زیره سبز Cuminum   
2-3 زیره سبز Cuminum Cyminum   
فصل سوم؛ زیره سبز و نیازهای آن برای رشد و نمو   
3-1 محیط رشد زیره سبز   
3-1-1 نیازهای حرارتی زیره سبز   
3-1-2 نیازهای رطوبتی زیره سبز   
3-1-3- خاك مناسب برای زیره سبز   
3-1-4 نیازهای نوری زیره سبز   
3-2 اجزای عملكرد زیره سبز   
3-2-1 عملكرد دانه زیره سبز   
3-3 مراحل نمو زیره سبز   
3-4 واكنش زیره سبز به تنشهای محیطی   
3-4-1 اثر تنش كم آبی بر مؤلفه های عملكرد بذر، در زیره سبز   
3-4-2 تنش شوری   
3-4-3 تنش گرمایی   
3-5 زیره سبز در تناوب   
3-6 كوددهی زیره سبز   
فصل چهارم؛ از كاشت تا برداشت زیره سبز   
4-1 تهیه بستر بذر   
4-2 آماده سازی بذر جهت كاشت   
4-3 كاشت بذر زیره سبز   
4-4 تاریخ كاشت زیره سبز   
4-5 برداشت زیره سبز   
4-5-1 عملكرد زیره سبز   
4-6 زمان برداشت و آماده سازی محصول برای بازار   
4-7 آب مورد نیاز زیره سبز   
4-7-1 اثر آبیاری بر اجزاء عملكرد زیره سبز   
4-7-2 وزن هزار دانه زیره سبز   
4-7-3 تعداد چتر در بوته زیره سبز   
4-7-4 تعداد دانه در چتر زیره سبز   
4-7-5 عملكرد دانه   
فصل پنجم؛ بیماریها، آفات و علفهای هرز زیره سبز و نحوه كنترل آنها   
5-1 بیماریهای زیره سبز   
5-1-1 بیماری بوته میری یا پژمردگی زیره سبز   
5-1-1-1 روشهای مبارزه   
5-1-3 بیماری سوختگی زیره سبز   
5-1-4 بیماریهای دیگر زیره سبز   
5-2 آفات زیره سبز   
5-3 مبارزه با علفهای هرز زیره سبز   
فصل ششم؛ خواص، مصارف و جنبه های اقتصادی زیره سبز   
6-1 خواص و مصارف داروئی زیره سبز   
6-2 مصارف غذایی زیره سبز   
6-3 سایر موارد مصرف زیره سبز   
6-4 اسانس زیره سبز   
6-4-1 تركیبات شیمیایی اسانس زیره سبز    
6-4-2 روشهای استخراج اسانس زیره سبز   
6-5-1 اهمیت اقتصادی زیره سبز   
6-5-2 سطح زیر كشت، تولید و عملكرد زیره سبز در ایران   
6-5-3 صادرات زیره سبز   
فصل هفتم؛ ژنتیك و اصلاح در زیره سبز   
7-1 ژنتیك زیره سبز   
فصل هشتم؛ منابع مورد استفاده   

 
مقدمه
انسانها علاوه بر تأمین مواد غذایی بسیاری از نیازهای روزمره زندگی خود را از گیاهان تأمین می كنند. شاید بتوان گفت كه نقش گیاهان در تأمین اینگونه نیازهای جامعه انسانی، كمتر از نقش آنها در تأمین محصولات غذایی نیست.
از جمله این مواد كاغذ، پلاستیك، چسب، داروهای گیاهی و نوشیدنی هایی مثل چای و كاكائوست كه گیاهان مختلفی را ما در تهیه و تولید این مواد استفاده می كنیم.
آنچه كه در انتخاب گیاهان زراعی جهت كشت در یك منطقه اهمیت دارد سازگاری با عوامل محیطی و با صرفه بودن از نظر اقتصادی می باشد كه باعث می شود كه یك گیاه زراعی در یك منطقه مورد كشت كار قرار گیرد.
زیره سبز بعنوان گیاهی ارزشمند از نظر دارویی دارای ویژگیهای است كه جایگاه آنرا در الگوی كشت مناطق خاصی از كشورمان تثبیت نموده است. مهمترین این ویژگیها عبارتند از:
1) فصل رشد نسبتاً كوتاه زیره سبز (100 تا 120 روز) باعث می شود پس از برداشت محصول زمین را زیر كشت محصولاتی نظیر ذرت علوفه ای، سویا، هویج، ارزن، كنجد و برد و یا اقدامات اصلاحی روی خاك انجام داد.
2) زیره سبز نیاز آبی كمی دارد. علاوه بر آن، قسمت عمده آب مورد نیاز خود را از نزولات جوی تأمین می كند.


منابع
1)زرگری، ع. 1376. گیاهان دارویی. انتشارات دانشگاه تهران 2
2)عطایی، م. 1356. زراعت. جلد سوم انتشارات دانشگاه تهران 2
3) قهرمان، 1. 1372 كوموفیت های ایران ، جلد دوم، مركز دانشگاهی.
4) رحیمی. م 1372. بررسی مبارزه شیمیایی با علفهای هرز در زراعت زیره سبز. ناشر سازمان پژوهشهای علمی صنعتی.
5) رحیمیان مشهدی، ح. 1370. اثر تاریخ كاشت و رژیم آبیاری و عملكرد زیره سبز. ناشر سازمان پژوهشهای علمی صنعتی.
6) ملافیاربی. ع. 1372 بررسی مقادیر بذر و روشهای كشت در عملكرد زیره سبز.  ناشر سازمان پژوهشهای علمی صنعتی.
7) كافی، م، 1381، زیره سبز فناوری تولید و فرآوری. ناشر زبان ادب
8) سالنامه بازرگانی خارجی گمرك سالهای مختلف
9) امین پور و جعفری، 1378، زیره سبز، سازمان كشاورزی استان اصفهان
10) علی اكبر حبشی – صدیقه آناهید.  تأثیر هورمونهای رشد در تولید كالوس و باززایی گیاه از اندامهای مختلف در زیره سبز. نشریه زیتون – 141 –
11) فرخزا كاظمی، صادقی فرهی آشتیایی، ابراهیم شریفی آشورآبادی. اثر تنش كم آبی بر مؤلفه های عملكرد بذر گیاه داروئی زیره سبز. پژوهش و سازندگی شماره 54 بهار 81.
12) حسین حسین زاده و همكاران. اثر ضد تشنجی عصاره اسانس زیره سبز در موش. نشریه گیاهان دارویی – 2

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود دانلود تاریخچه و خواص زیره سبز در فایل ورد (word)
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky