مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي در فایل ورد (word) دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله توصيف ويژگي هاي ماده ي غذايي توسط روش آناليز NMR (رزونانس مغناطيسي هسته پروتون)در کنترل کيفيت فرايندهاي غذايي در فایل ورد (word)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
یک درخواست معقول وعادی از مدیران کنترل کیفیت در صنعت غذا این است که یک روش غربالگری (گزینشی) در دسترس داشته باشند که نه تنها فرآورده ها یا مواد اولیه شان را از نظر خطرات شناخته شده پایش می نماید، بلکه همچنین در مراحل اولیه تولید آشکار نمایند که آیا یک محصول مشخصاتی غیر معمول دارد یا حاوی ترکیباتی غیر عادی است. انگشت نگاری ( عملی که برای ثبت خصوصیات یک ماده انجام می شود تا بتوان در موقع نیاز براحتی آن را شناسایی کرد) با استفاده از روش HNMR (طیف سنجی رزونانس مغناطیسی هسته پروتون ) ممکن است راه حل این مشکل را فراهم کند: این روش سریع است (فقط چند دقیقه زمان برای مختصر آماده سازی نمونه نیاز است ) و به این دلیل که هر موکول حاوی هیدروژن موجود در نمونه سیگنالی خاص تولید می کنند، به شکل وسیعی کاربرد پذیر است. با مقایسه ی طیف حاصل با پایگاه داده ای از مقادیر مرجع، این تکنیک امکان کمیت سنجی سریع از یک دامنه ی وسیع از ترکیبات شناخته شده در یک فرآورده را برای مثال با دقتی قابل قیاس با کروماتوگرافی فراهم می آورد. این روش همچنین می تواند حضور ترکیبات غیر عادی را تشخیص دهد، که می تواند به شکل مشروط از سیگنال NMR شناسایی شود. NMR یک روش غربالگری ایده آل را به منظور جلوگیری از بحران های مواد غذایی مانند آنچه که توسط ملامین رخ داد، توصیف می کند.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید