بررسي استفاده از طراحي آزمايشات ( DOE )به روش سطح پاسخ ( RSM )در طراحي فرآيند هاي صنايع غذايي در فایل ورد (word) دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسي استفاده از طراحي آزمايشات ( DOE )به روش سطح پاسخ ( RSM )در طراحي فرآيند هاي صنايع غذايي در فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بررسي استفاده از طراحي آزمايشات ( DOE )به روش سطح پاسخ ( RSM )در طراحي فرآيند هاي صنايع غذايي در فایل ورد (word)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
درسالهای اخیر کاربرد مدلهای ریاضی در صنایع شیمیایی و غذایی جهت بهبود کارکرد و افزایش بازده، مورد توجه قرار گرفته است. درگذشته محققین جهت تست و انتخاب متغیرها برای توسعه و بهینه کردن محصولات و فرایندها، از روش یک متغیر در یک زمان استفاده می کردند که به نتایج صحیحی منجر نمی شد. در این مطالعه هدف ما فراهم آوردن برخی اطلاعات آماری مرتبط با مدل سازی ریاضی فرایندهاست که از طراحی آزمایشها و بدنبال آن آنالیز رگرسیون چندگانه که در اصطلاح RSM نامیده می شود استفاده می کند. . روش سطح پاسخ (RSM) ، قادر است با کمترین دادهها، مقدار بهینه چندین متغیر را بصورت همزمان تعیین کند. در این روش، با برازش مدل مناسب بر دادههای بدست آمده، منحنیهای سطح پاسخ بدست میآید. همچنین تعدادی ازتحقیقات انجام گرفته در علوم وتکنولوژی غذایی را که براساس بهینه کردن محصولات و پروسه ها با روش RSM است بطور اجمال بررسی می کنیم .
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید