عنوان : دانلود مقاله استفاده از صفات مرفولوژيک و فيزيولوژيک در آزمونهاي تمايز، يکنواختي و پايداري (DUS) در ارقام برنج تحت word
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از صفات مرفولوژيک و فيزيولوژيک در آزمونهاي تمايز، يکنواختي و پايداري (DUS) در ارقام برنج تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از صفات مرفولوژيک و فيزيولوژيک در آزمونهاي تمايز، يکنواختي و پايداري (DUS) در ارقام برنج تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله استفاده از صفات مرفولوژيک و فيزيولوژيک در آزمونهاي تمايز، يکنواختي و پايداري (DUS) در ارقام برنج تحت word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از صفات مرفولوژيک و فيزيولوژيک در آزمونهاي تمايز، يکنواختي و پايداري (DUS) در ارقام برنج تحت word :



تعداد صفحات:8
چکیده:
به منظور حمایت از هر رقم جدید گیاهی و اعطای حق بهنژادگر، لازم است رقم مورد درخواست، با استفاده از صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک با ارقام موجود و شناخته شده مقایسه شود و رقم جدید در صورت داشتن سه شرط تمایز، یکنواختی و پایداری در صفات مورد نظر به عنوان یک رقم جدید حمایت گردد. تهیه شناسنامه (دیسکریپتور) برای ارقام برنج کشور به منظور تهیه فهرست ملی ارقام گیاهی کشور و همچنین تکمیل کلکسیون مرجع برنج اهمیت زیادی دارد. بر این اساس شناسایی ارقام رایج و جدید برنج با استفاده از صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک مندرج در دستورالعمل ملی برنج صورت پذیرفت. 23 رقم برنج (رایج و جدید) در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار به مدت دو سال در موسسه تحقیقات برنج کشور آزمایش شدند. 59 صفت مورفولوژیک و فیزیولوژیک (طبق دستورالعمل ملی برنج) جهت انجام آزمونهای تمایز، یکنواختی و پایداری (DUS Testing) اندازه گیری و یا به صورت چشمی مشاهده شدند. ابتدا ژنوتیپها بر اساس صفت گروه بندی کننده عطر دانه به سه گروه اصلی تقسیم شدند و ارقام داخل هر گروه نیز بر اساس صفات کیفی وشبه کیفی دیگر از یکدیگر متمایز گردیدند و بدین ترتیب 23 رقم مورد بررسی به طور کامل از هم تفکیک شدند. با انجام تجزیه واریانس و مقایسه میانگین صفات کمی با آزمون حداقل تفاوت معنیدار (LSD) تمایز ارقام مورد بررسی قرار گرفتند. تجزیه واریانس 6 صفت کمی تفاوت معنیداری را در سطح 1% بین کلیه ارقام نشان داد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود دانلود مقاله استفاده از صفات مرفولوژيک و فيزيولوژيک در آزمونهاي تمايز، يکنواختي و پايداري (DUS) در ارقام برنج تحت word
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky