مقاله تشکيل بيوفيلم در صنايع غذايي و نگراني ايمني مواد غذايي تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تشکيل بيوفيلم در صنايع غذايي و نگراني ايمني مواد غذايي تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تشکيل بيوفيلم در صنايع غذايي و نگراني ايمني مواد غذايي تحت pdf،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
بیماریهای حاصل از غذا همیشه تهدیدی برای سلامتی انسان بوده است و در سراسر جهان به عنوان یک موضوع اورژانسی و مهم مورد توجه می باشد. بسیاری از حالات طغیان این بیماریها در ارتباط با بیوفیلم ها بوده اند. علاوه بر این، اینگونه مشخص شده است که بیوفیلم بعنوان یک مشکل در صنایع غذایی است زیرا به سرعت نسبت به عوامل آنتی میکروبیال و پاک کننده مقاومت می یابد. در این بررسی تشکیل بیوفیلم در محصولات لبنی، فراوری ماهی، ماکیان، گوشت و صنایع غذاهای آماده مورد بحث و بررسی قرار می گیرد و علاوه بر این، توانایی تشکیل بیوفیلم در میکروارگانیسم های مختلف و نیز تاثیر تماس مواد سطحی غذا بر روی تشکیل بیوفیلم بررسی می شود. بعلاوه، استراتژیهای متداول و اورژانسی مورد استفاده برای حفظ سلامت و حالت بهداشتی در صنایع غذایی جهت مبارزه با این معضل نیز بحث می شود.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید