مقاله بررسي تاثير سطوح مختلف پودر فلفل قرمز بر رنگ زرده تخم مرغ و عملکرد مرغ هاي تخمگذار تجاري نژاد لگهورن فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسي تاثير سطوح مختلف پودر فلفل قرمز بر رنگ زرده تخم مرغ و عملکرد مرغ هاي تخمگذار تجاري نژاد لگهورن فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي تاثير سطوح مختلف پودر فلفل قرمز بر رنگ زرده تخم مرغ و عملکرد مرغ هاي تخمگذار تجاري نژاد لگهورن فایل ورد (word)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف پودر فلفل قرمز بر رنگ زرده تخم مرغ 100 قطعه مرغ تخمگذار در قالب یک طرح کاملاً تصادفی به 5 تیمار و 4 تکرار تقسیم شدند. آزمایش در یک دوره زمانی 4 هفته ای انجام گرفت. جیره های آزمایش شامل جیره پایه حاوی گندم و ذرت و سطوح 5/.، 1، 2 و 3 درصد پودر فلفل قرمز اضافه شده به جیره پایه بودند. اندازه گیری رنگ زرده براساس مقیاس فن روش انجام شد. نتایج نشان دادند سطوح مختلف پودر فلفل قرمز در جیره تأثیری بر پارامترهای عملکرد شامل وزن تخم مرغ، وزن زرده، مصرف خوراک، ضریب تبدیل و درصد تولید تخم مرغ ندارد (P>0/05)، ولی رنگ زرده به طور معنی داری تحت تأثیر تیمارهای آزمایش قرار گرفت (P<0/05) به طوری که افزایش هر سطح پودر فلفل در جیره منجر به ایجاد رنگ زرده پررنگ تری در مقیاس فن روش شد.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید