تاثير رطوبت بر کيفيت اوره پريل در pdf دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثير رطوبت بر کيفيت اوره پريل در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تاثير رطوبت بر کيفيت اوره پريل در pdf،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
در عصری که ما زندگی میکنیم، با افزایش روز افزون جمعیت وثابت بودن مقدار زمین و منابع کشاورزی، افزایش تولید فرآورده های کشاورزی از اهمیت خاصی برخوردار است. با توجه به راندمان پائین کودهای معمولی، تولید کودهای شییمیایی پراهمییت است.این نوع کودها به تدریج در خاک تجزیه شده و ماده مغذی گیاه را آزاد میکند. اوره یییی ازپرمصر فترین کودهای شیمیایی نیتروژنه در دنیا و یکی از محصولات اصلی صنایع پتروشیمی کشور به حساب میآید. توجه به کیفیت کود اوره پریی ازاهمیت خاصی برخورداراست. درفرآیند تولید کود شیمیایی، اوره از ترکیب دی اکسید کربن با آمونیاک، بدست مییآیید. آب به عنوان یک محصول جانبی، محلول در اوره نیز وجود دارد. در بخشهای مختلف فرآیند تولید، آب از اوره جداسازی میگردد. محلول تغلیظ میشود. و رطوبت در آن تا حد امیان گرفته میشود. از آنجایی که محصول اوره، به صورت جامد تولید میشیود.ذاتاً جاذب رطوبت از اتمسفر میباشد. در این صورت رطوبت موجود در اوره در حال تغییر میباشید، که بر کیفیت محصول نهایی تأثیر میگذارد. در این تحقیق این تغییرات رطوبت و تأثیر آن بر کیفیت محصیول نهایی با بیش از 50 مورد آزمایش بررسی میگردد. و در نهایت مشخص میشود که مقدار رطوبت موجود در کود اوره پری بر دیگر پارامترهای کیفیت محصول و مخصوصاً مقدار مقاومت مکانیکی اوره پریل تأثیر بسزایی دارد.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید