عنوان : مقاله تعيين برخي خواص فيزيکي و هيدروديناميکي ميوه گوجه سبز تحت word
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعيين برخي خواص فيزيکي و هيدروديناميکي ميوه گوجه سبز تحت word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعيين برخي خواص فيزيکي و هيدروديناميکي ميوه گوجه سبز تحت word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تعيين برخي خواص فيزيکي و هيدروديناميکي ميوه گوجه سبز تحت word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعيين برخي خواص فيزيکي و هيدروديناميکي ميوه گوجه سبز تحت word :



تعداد صفحات:8
چکیده:
هدف: اطلاعاتی در زمینه مشخصه های فیزیکی محصولات کشاورزی می تواند در طراحی ماشین های مورد نیاز در عملیات برداشت و پس از برداشت مفید باشد. همجنین اطلاعاتی در زمینه خواص هیدرودینامیکی در عملیات انتقال و درجه بندی هیدرولیکی و شستشو میوه ها و سبزی ها مورد نیاز می باشد. در این تحقیق مشخصه های فیزیکی گوجه سبز از جمله طول، عرض، ضخامت، قطر میانگین هندسی، حسابی و معادل، سطح رویه، ضریب رویت، نسبت رعنایی، جرم، حجم، جرم حجمی تعیین گردید. همجنین خواص هیدرودینامیکی از جمله سرعت حد و زمان پائین آمدن میوه در ستون آب تعیین گردید. مواد و روش ها: در این تحقیق برخی از مشخصه های فیزکی میوه گوجه سبز رقم آلوچه سبز اصفهان با استفاده از روش هاس استاندارد اندازه گیری شد. سپس با استفاده از ستون آب و دوربین فیلم برداری و نرم افزار تبدیل فیلم به عکس از پائین آمدن میوه در ستون آب در هر 0/033 ثانیه عکس برداری شد و در نهایت خواص هیدرودینامیکی میوه از جمله سرعت حد و زمان پائین آمدن آن اندازه گیری گردید. نتایج و بحث: مشخصه های فیزیکی گوجه سبز ار جمله طول، عرض، ضخامت، قطر میانگین هندسی، حسابی و معادل، سطح رویه، ضریب کرویت، نسبت رعنایی، جرم، حجم و جرم حجمی به ترتیب برابر با 1/022 g/cm(3), 10/208 cm(3), 10/414 g, 0/928, 0/929, 21/452 cm(2), 26/070 mm, 26/113, 26/051, 24/294, 26/003, 28/041 تعیین گردید. میانگین سرعت حد میوه برابر با 0/086 m/s بدست آمد. زمان پائین آمدن میوه از سطح آب تا ارتفاع 80 cm برابر با 9/26 s بدست آمد. همچنین میانگین نیروی شناوری وارد بر میوه در هنگام سقوط در ستون آب برابر 99/83 نیوتن بدست آمد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله تعيين برخي خواص فيزيکي و هيدروديناميکي ميوه گوجه سبز تحت word
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky