عنوان : مقاله تعيين سطح آگاهي پرسنل بهداشتي در زمينه بهداشت آب آشاميدني در منطقه روستايي بيضاء در سال 84 word (در فایل word)
قیمت : 11,800 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1
درگاه 2

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

 مقاله تعيين سطح آگاهي پرسنل بهداشتي در زمينه بهداشت آب آشاميدني در منطقه روستايي بيضاء در سال 84 word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعيين سطح آگاهي پرسنل بهداشتي در زمينه بهداشت آب آشاميدني در منطقه روستايي بيضاء در سال 84 word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز سی پرو آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تعيين سطح آگاهي پرسنل بهداشتي در زمينه بهداشت آب آشاميدني در منطقه روستايي بيضاء در سال 84 word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعيين سطح آگاهي پرسنل بهداشتي در زمينه بهداشت آب آشاميدني در منطقه روستايي بيضاء در سال 84 word :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: نهمین همایش ملی بهداشت محیط

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

مهناز چنگیزی –
حسین فرخ زاده –
محمدمهدی بانشی –

چکیده:

آب یکی از فراوان ترین ترکیباتی است که در طبیعت یافت می شود و تقریباً سه چهارم سطح زمین را دربر می گیرد. از شایعترین و گسترده ترین خطرات بهداشتی آبهای آشامیدنی، انتقال بیماریهای باکتریایی، ویروسی و تک یاخته ای و انگلی می باشد. بطوریکه سالانه چندین میلیون کودک زیر 5 سال در اثر میکروبهای منتقله توسط آب جان خود را از دست می دهد. طبق تحقیقات انجام شده در کشور هندوستان پس از بهسازی منابع آب میزان مرگ و میر ناشی از وبا 74% بیماری حصبه 64% و بیماریهای اسهالی 43% کاهش یافته است. طبق مطالعات انجام شده نسبت آلودگی در روستاهای خوزستان و بخی از مازندران حدود 13% بوده است. با توجه به اهمیت پاکی و سلامت آب بنا براین شد که آگاهی پرسنل بهداشتی را در این زمینه داشته تا بتوان با ارائه آموزشهای لازم به آنها و انتقال این آموزشها به عموم توسط پرسنل در کاهش و این خصوص مورد ارزیابی قرار یرد. روش کار: این تحقیق یک مطالعه توصیفی مقطعی است که حجم نمونه تعداد 48 نفر از پرسنل بهداشتی و (بهورزان) می باشد. روش نمونه گیری از لیه پرسنل مربوطه می باشد. جهت بررسی اطلاعات آنها از تست 20 سوالی استفاده شد ه سئوالات آن در زمینه های منابع آلودگی آب، خواص آب، خصوصیات باکتریولوژی آب و ; می باشد. یافته های پژوهشی: براساس یافته های بدست آمده میزان آگاهی بهورزان در زمینه منابع آلودگی آب در قبل از آموزش بمیزان 39/5% می باشد که پس از آموزش اطلاعات آنها به 97/91% رسیده است. در مورد خصوصیات باکتریولوژی آب آشامیدنی در قبل از آموزش 27/88% بوده است که بعد بمیزان 95/83% ارتقاء یافته است. در زمینه انواع بیماریهای باکتریایی منتقله توسط آب اطلاعات در قبل از آموزش 58/33% بوده که پس از آموزش به 100% رسیده است. بحث و نتیجه گیری: آب در انتقال انواع بیماریها نقش بسزایی دارد. بخصوص در مناطق روستایی که پراکندگی الاینده ها بیشتر است وضع وخیم تر می باشد. لذا باید با بهسازی منابع آب و اطلاعات لازم در این خصوص بتوان در ارتقاء سلامت جامعه فعالیت بیشتری نمود.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


عنوان : مقاله تعيين سطح آگاهي پرسنل بهداشتي در زمينه بهداشت آب آشاميدني در منطقه روستايي بيضاء در سال 84 word (در فایل word)
قیمت : 11,800 تومان

درگاه 1
درگاه 2

آخرین مطالب وبلاگ

نظرات مشتریان

سلام و خسنه نباشید اول بگم که سایت خوب و جامع و با امکانات خیلی خوبی دارید.. مهمتر اینکه کاربر رو بعد از خریدش رها نمیکنید و واقعا پاسخگو هستید. موفق باشید ممنون. امیر

Copyright © 2014 cpro.ir