عنوان : تحقيق در مورد خطرات برق در خانه word
قیمت : 69,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقيق در مورد خطرات برق در خانه word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقيق در مورد خطرات برق در خانه word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي تحقيق در مورد خطرات برق در خانه word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن تحقيق در مورد خطرات برق در خانه word :

خطرات برق در خانه
آیامی‌توانید یك روز بدون استفاده از برق زندگی كنید؟
حتی تصور زندگی بدون برق مشكل است برق یكی از نعمات خداست كه با همت و زحمت كاركنان مجموعه صنعت برق تولید و توزیع می‌شود و در اختیار مصرف كنندگان قرار میگیرید.
استفاده از برق باید با رعایت نكات ایمنی همراه باشد و باید افراد خانواده با خطرات برق و روش صحیح استفاده از برق آشنا باشند.

خطرات استفاده غیراصولی از برق عبارتنداز:
برق گرفتگی،سوختگی،آتش سوزی و صدمات ناشی از پرتاب شدن

برق گرفتگی چیست؟
قرار گرفتن دو نقطه از بدن در مسیر جریان برق موجب عبور جریان از بدن می‌شود و با توجه به شدت و مدت عبور جریان برق گرفتگی بوجود میآید و ممكن است عواقب مختلفی نظیر مرگ ناشی از ایست قلبی- سوختگی داخلی- سوختگی خارجی بدنبال داشته باشد. بعد از برق گرفتگی ممكن است كلیه ها از كار بیفتد یا دست ها بدلیل سوختگی داخلی قطع شوند و یا بعلت پرتاب شدن(بعلت لرزش ناشی از برق گرفتگی)استخوانها دچار شكستگی گردند.

چگونه برق گرفتگی بوجود میآید
تمامی سطح زمین- دیوارها- كف اتاقها در تمامی طبقات بعنوان یك نقطه از سیستم برق محسوب می‌شود و اگر نقطه ای از بدن موجود زنده از یك طرف به زمین یا دیوارها وصل باشد و از طرف دیگر به سیم برق (فاز یا نول)یا بدنه فلزی دستگاه برقی (یخچال – كولر- چرخ گوشت …)تماس داشته باشد جریان برق از بدن عبور می‌كند

.بنابراین برای جلوگیری از برق گرفتگی بایستی اولاً از تماس مستقیم با سیمهای برق (فازیا نول).با تماس غیر مستقیم (بدنه فلزی دستگاههای برقی كه ممكن است اتصال داخلی داشته باشند)جلوگیری كنیم و ثانیاً اینكه هر وقت با وسایل برقی تماس داشته باشیم(درب یخچال- بدنه-كولر- چرخ گوشت و..) سعی كنیم از تماس دست یا پا به دیوار یا كف اتاق یا بدنه فلزی كابینت ها خودداری كنیم.

رعایت موارد ذیل از برق گرفتگی جلوگیری می‌كند
1- سیستم وسایل برقی باید كاملاً سالم باشنداگر طول سیم یا دو نقطه انتهایی كه به دو شاخه یا مادگی وصل شده دچار بریدگی شده باشد استفاده از آن سیم بسیار خطرناك می‌باشد.
2- هنگام وصل كردن سیم دستگاه برقی اول انتهای سیم(مادگی)كه به دستگاه وصل می‌شود در محل خود نصب گردد و بعد از آن دو شاخه به پریز برق وصل شود.
3- هنگام وصل نمودن دو شاخه به پریز بدنه سخت دو شاخه را با دو انگشت بگیرید و از تماس كف دست با سیم خودداری كنید.

4- هنگام بیرون كشیدن دو شاخه از پریز اول دستگاه را خاموش كنید ثانیاً دو انگشت دست چپ را در دو طرف پریز قرار دهید و با دو انگشت دست دیگر قسمت سخت دو شاخه را بگیرید و از پریز برق جدا كنید (از كشیدن سیم جداً خودداری كنید)
5- هنگام باز كردن درب یخچال و یا استفاده از لوازم برقی در آشپزخانه حتماً دمپایی لاستیكی بپوشید و از تماس همزمان هر دو دست بوسیله برقی و دیوارها خودداری كنید.
6- هنگام شستشوی كف آشپزخانه كلیه وسایل برقی را از برق جدا كنید و سعی كنید از پاشیده شدن آب به روی وسایل برقی خودداری شود و تازمانی كه كاملاً كف آشپزخانه خشك نشده از وصل مجدد وسیله برقی به برق خودداری كنید.

7- برای شستن دیوارهای آشپزخانه از پاشیدن آب خودداری كنید فقط با دستمال خیس روی دیوار بكشید و در نزدیكی پریزها و كلیدها دستمال باید مرطوب باشد.
8- برای تعویض لامپها ابتدا كلید را روی حالت خاموش قراردهید و با استفاده از چهارپایه سالم و مناسب به نحوی كه با استقرار روی آن دستها كاملاً آزاد باشد با یك دست قسمت عایق سر پیچ (هلدر)را نگه دارید و با دست دیگر لامپ را باز كنید و یا لامپ را نصب كنید.

9- اگر سیم های شبكه برق كه در كوچه و خیابانها روی پایه ها نصب شده اند پاره شده و روی زمین افتاده از دست زدن به آنها خودداری كنید و موضوع را به اتفاقات برق اطلاع دهید.
10-اگر سیم های شبكه نزدیك دریچه یا پشت بام باشد و امكان دسترسی به آنها وجود دارد از دست زدن به آنها خودداری كنید و به اتفاقات برق اطلاع دهید.

خطرات برق در پارك‌های بازی
پاركهای بازی و شادی كه عموماً جهت تفریح بزرگسالان و بازی و جنب و جوش جوانان و خردسالان طراحی شده بعضاً خطراتی برای استفاده كنندگان دارد و لازم است مسئولین ذیربط (مسئولین شهرداری ها)این خطرات را شناسایی و نسبت به حذف این خطرات اقدام نمایند.
مسئولین بایستی با استفاده از دانش فنی افراد آگاه و طبق برنامه زمانبندی از طریق تكمیل نمودن برگ های كنترل(چك لیست)به صورت مستمر شرایط فنی تأسیسات موجود در پاركها را تحت كنترل داشته باشند.

از جمله مخاطراتی كه عامه مردم را در پاركها تهدید می‌كند خطر برق گرفتگی است كه متأسفانه بیشتر بچه ها را قربانی می‌كند.
لازم است هنگام طراحی فضای داخلی پاركها و تعیین محل استقرار وسایل بازی برقی و پایه‌های روشنایی و تعیین مسیر عبور كابلهای برق درخصوص سیستم زمین حفاظتی پیش‌بینی های لازم معمول گردد.

شبكه زمین حفاظتی بایستی در سطح وسیعی در زمین محوطه پارك به صورت شبكه شطرنجی سیم(با مقطع حساب شده)طراحی و اجراء شده باشد. این شبكه بایستی در یك یا چند نقطه مناسب كه رطوبت و عمق مورد نیاز را داشته باشد به جرم زمین وصل شود.بعد از اجرای شبكه حفاظتی بایستی بدنه فلزی تمامی تأسیسات (مثل پایه چراغهای روشنایی و بدنه دستگاههای برقی و بدنه جعبه های تقسیم برق كه در كنار باغچه ها یا كنار محوطه های بازی نصب شده اند)را بوسیله سیم با مقطع حساب شده به این شبكه وصل نمود.

در این شرایط چنانچه به هر دلیل بدنه فلزی تأسیسات برقدار شوند سریعاً وسایل حفاظتی (نظیر كلید و یا فیوز)عمل كرده و برق را قطع خواهند كرد.
از جمله دلایلی كه موجب بروز اتصالی و برقدار شدن پایه های روشنایی یا بدنه فلزی دستگاهها می‌شوند عبارتند از :
1- انشعاب گرفتن از پایه های چراغ روشنایی جهت استفاده در دكه ها یا محوطه ها
2- انشعاب گرفتن غیراصولی از شبكه های توزیع برق كه از اطراف پارك عبود داده شده
3- باز ماندن درب جعبه فیوز پایه های روشنایی داخل پارك و در دسترس بودن نقاط برقدار
4- باز ماندن درب جعبه های تقسیم برق داخلی پارك
5- فرسوده شدن نقاط وصل نمودن سیم ها و ترمینالها و باز شدن آنها
6- باز شدن سیمها از داخل ترمینال بدلیل ضربه خوردن بدنه جعبه های تقسیم برق كه در محوطه داخلی پارك نصب شده
برای كسب اطمینان از بی خطر بودن تأسیسات پارك ها لازم است مسئولین ذیربط علاوه بر احداث سیستم های حفاظتی كه توضیح داده شده با استفاده از خدمات مهندسین و تكنسین های مجرب وضعیت این تأسیسات را تحت كنترل داشته باشند.همچنین در پاركها یا میادین كه از سیستم های پخش نور در زیر آب استفاده شده خطر برقدار شدن آب نما وجود دارد كه بایستی در صورت امكان با استفاده از وسایل مورد نیاز ولتاژ این سیستم را تعدیل و بی خطر نمود.

فراموش نكنید
با توجه به وضعیت و شرایط فعلی سعی كنید از تماس دست با بدنه فلزی تأسیسات خصوصاً در زمان بارندگی و در محل های مرطوب مثل محوطه چمن و یا دست زدن به آب داخل استخرهایی كه سیستم پخش نور در آنها تعبیه شده خودداری نموده و با راهنمایی كودكان و نوجوانان آنان را از خطر دور كنیم.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود تحقيق در مورد خطرات برق در خانه word
قیمت : 69,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky