عنوان : مقاله تکنولوژي پلاسماي اتمسفري و کاربرد هاي آن در صنايع غذايي فایل ورد (word) (در فایل word)
قیمت : 11,800 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1
درگاه 2

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

 مقاله تکنولوژي پلاسماي اتمسفري و کاربرد هاي آن در صنايع غذايي فایل ورد (word) دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تکنولوژي پلاسماي اتمسفري و کاربرد هاي آن در صنايع غذايي فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز سی پرو آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تکنولوژي پلاسماي اتمسفري و کاربرد هاي آن در صنايع غذايي فایل ورد (word)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تکنولوژي پلاسماي اتمسفري و کاربرد هاي آن در صنايع غذايي فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
مریم فرهمند – دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
عسگر فرحناکی – دانشیار بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز

چکیده:
پلاسما به حالت جهارم ماده اطلاق می گردد و می تواند در سترون سازی تجهیزات مورد استفاده در صنایع غذایی و فرآوری (استریل سطحی) مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد. در این ن وشته اثرات آن بر روی افزایش مدت زمان نگهداری غذای فرایند شده و محصولات کشاورزی و موا غذایی خام و مواد بسته بندی مورد مطالعه قرار گرفته است. پس از تلقیح میکروارگانیسم های مورد نظر بروی سطح محصولات غذایی خام کشاورزی مثل سطح انبه و طالبی سیب و مغزهایی چون مغز بادام و ; و همچنین در مورد آب میوه هایی مثل آب سیب و یا در مورد غذاهای فرایند شده مثل همبرگر و پنیر و سطوحی مثل سطح تخم مرغ تحت تیمار پلاسما قرار گرفتند و کاهش سطوح میکروبی مورد آنالیز قرار گرفت. همه این مطالعات ناشن دادند که فرایند کردن بر پایه استفاده از پلاسما در مدت زمان بسیار کوتاه در حد ثانیه تأثیر گذار است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


عنوان : مقاله تکنولوژي پلاسماي اتمسفري و کاربرد هاي آن در صنايع غذايي فایل ورد (word) (در فایل word)
قیمت : 11,800 تومان

درگاه 1
درگاه 2

آخرین مطالب وبلاگ

نظرات مشتریان

سلام و خسنه نباشید اول بگم که سایت خوب و جامع و با امکانات خیلی خوبی دارید.. مهمتر اینکه کاربر رو بعد از خریدش رها نمیکنید و واقعا پاسخگو هستید. موفق باشید ممنون. امیر

Copyright © 2014 cpro.ir