مقاله استخراج اگزو پلي ساکاريد ميکروبي EPS و تاثير آن بر ويژگيهاي فيزيکوشيميايي و کيفي نان حجيم حاصل از آرد گندم ضعيف pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استخراج اگزو پلي ساکاريد ميکروبي EPS و تاثير آن بر ويژگيهاي فيزيکوشيميايي و کيفي نان حجيم حاصل از آرد گندم ضعيف pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله استخراج اگزو پلي ساکاريد ميکروبي EPS و تاثير آن بر ويژگيهاي فيزيکوشيميايي و کيفي نان حجيم حاصل از آرد گندم ضعيف pdf،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:4
چکیده:
کفیران، اگزو پلی ساکارید تولید شده توسط میکروارگانیسمهای موجود در دانک کفیر، یک گلوکوگالاکتان میباشد که دارای اثرات سلامت بخشی میباشد. در این تحقیق، کفیران به شکل ژل استخراج و در سه سطح 1 ، 2 ، 3% (وزنی/ وزنی) جهت ارزیابی تاثیر آن بر ویژگیهای کیفی نان حجیم از جمله ویژگیهای فیزیکو شیمیایی (وزن، حجم، حجم ویژه، افت پخت، ابعاد نان و نسبت ضخامت به ارتفاع) و بیاتی، به آرد گندم ضعیف اضافه شد. کشت دانه کفیر با استفاده از اینکوباتور مجهز به همزن و استخراج کفیران با سانتریفوژ یخچالدار و ویژگیهای بیاتی نان با استفاده از اینستران و حجم نان به روش جابه جایی دانه کلزا ارزیابی شد. نتایج حاصل از ارزیابی ویژگیهای تکنولوژیکی نان نشان داد افزودن کفیران در سطوح مختلف باعث افزایش حجم و حجم ویژه در مقایسه با نان شاهد شد. همچنین افزودن کفیران و افزایش سطوح آن، منجربه کاهش افت پخت نمونههای نان شد. در ارتباط با بیاتی نمونههای نان، مشخص شد با افزودن کفیران و افزایش سطوح آن، سفتی مغز نان در مقایسه با نمونه شاهد بطور معنیداری 005 p کاهش مییابد، بطوری که تیمار 3% و نمونه شاهد، به ترتیب دارای کمترین و بیشترین میزان سفتی بودند.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید