عنوان : مقاله استخراج اگزو پلي ساکاريد ميکروبي EPS و تاثير آن بر ويژگيهاي فيزيکوشيميايي و کيفي نان حجيم حاصل از آرد گندم ضعيف pdf
قیمت : 69,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله استخراج اگزو پلي ساکاريد ميکروبي EPS و تاثير آن بر ويژگيهاي فيزيکوشيميايي و کيفي نان حجيم حاصل از آرد گندم ضعيف pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج اگزو پلي ساکاريد ميکروبي EPS و تاثير آن بر ويژگيهاي فيزيکوشيميايي و کيفي نان حجيم حاصل از آرد گندم ضعيف pdf  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله استخراج اگزو پلي ساکاريد ميکروبي EPS و تاثير آن بر ويژگيهاي فيزيکوشيميايي و کيفي نان حجيم حاصل از آرد گندم ضعيف pdf،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج اگزو پلي ساکاريد ميکروبي EPS و تاثير آن بر ويژگيهاي فيزيکوشيميايي و کيفي نان حجيم حاصل از آرد گندم ضعيف pdf :



تعداد صفحات:4
چکیده:
کفیران، اگزو پلی ساکارید تولید شده توسط میکروارگانیسمهای موجود در دانک کفیر، یک گلوکوگالاکتان میباشد که دارای اثرات سلامت بخشی میباشد. در این تحقیق، کفیران به شکل ژل استخراج و در سه سطح 1 ، 2 ، 3% (وزنی/ وزنی) جهت ارزیابی تاثیر آن بر ویژگیهای کیفی نان حجیم از جمله ویژگیهای فیزیکو شیمیایی (وزن، حجم، حجم ویژه، افت پخت، ابعاد نان و نسبت ضخامت به ارتفاع) و بیاتی، به آرد گندم ضعیف اضافه شد. کشت دانه کفیر با استفاده از اینکوباتور مجهز به همزن و استخراج کفیران با سانتریفوژ یخچالدار و ویژگیهای بیاتی نان با استفاده از اینستران و حجم نان به روش جابه جایی دانه کلزا ارزیابی شد. نتایج حاصل از ارزیابی ویژگیهای تکنولوژیکی نان نشان داد افزودن کفیران در سطوح مختلف باعث افزایش حجم و حجم ویژه در مقایسه با نان شاهد شد. همچنین افزودن کفیران و افزایش سطوح آن، منجربه کاهش افت پخت نمونههای نان شد. در ارتباط با بیاتی نمونههای نان، مشخص شد با افزودن کفیران و افزایش سطوح آن، سفتی مغز نان در مقایسه با نمونه شاهد بطور معنیداری 005 p کاهش مییابد، بطوری که تیمار 3% و نمونه شاهد، به ترتیب دارای کمترین و بیشترین میزان سفتی بودند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله استخراج اگزو پلي ساکاريد ميکروبي EPS و تاثير آن بر ويژگيهاي فيزيکوشيميايي و کيفي نان حجيم حاصل از آرد گندم ضعيف pdf
قیمت : 69,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky