عنوان : چگونگی تولید کنسرو
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 چگونگی تولید کنسرو دارای 63 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد چگونگی تولید کنسرو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

فهرست مطالب

فصل اول: كلیات
1ـ1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام:   
2ـ1ـ تعریف ـ ‌ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدی   
3ـ1ـ نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی   
4ـ1ـ نشانه گذاری   
5ـ1ـ مصارف عمده محصول   
6ـ1ـ ارائه دیدگاههای كلی در مورد قیمت و بازار فروش   
7ـ1ـ قیمت فروش   
فصل دوم بررسی های فنی
1ـ2ـ ارزیابی روشهای مختلف تولید   
1ـ1ـ2ـ اصول كلی و عملی فرآیند تولید:   
2ـ2ـ بررسی مناطق، مراحل، شیوه های كنترل كیفیت   
1ـ2ـ2ـ كنترل كیفیت مواد اولیه:   
2ـ2ـ2ـ كنترل كیفیت حین فرآیند:   
3ـ2ـ2ـ كنترل كیفیت محصول و بسته بندی   
3ـ2ـ تعیین محدوده ظرفیت تولید:   
4ـ2ـ بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید   
5ـ2ـ موازنه جرم و انرژی   
6ـ2ـ بررسی تأسیسات عمومی كارخانه   
7ـ2ـ بررسی نیروی انسانی   
8ـ2ـ زمین و زیر بنا   
1ـ8ـ2ـ مساحت سالن تولید:   
2ـ8ـ2ـ مساحت انبارها :   
3ـ8ـ2ـ مساحت تأسیسات تعمیرگاه و آزمایشگاه:   
4ـ8ـ2ـ مساحت ساختمانهای اداری ـ رفاهی ـ خدماتی:   
فصل سوم: محاسبات اقتصادی
1ـ3ـ سرمایه ثابت    
2ـ3ـ سرمایه در گردش    
3ـ3ـ هزینه ثابت تولید   
4ـ3ـ هزینه متغیر تولید    
محاسبات قیمت تمام شده   
محاسبات قیمت فروش

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود چگونگی تولید کنسرو
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky