عنوان : دانلوود مقاله آفات پسته
قیمت : 69,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دانلوود مقاله آفات پسته دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلوود مقاله آفات پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلوود مقاله آفات پسته،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلوود مقاله آفات پسته :

آفات پسته

– سوسك سرشاخه خوار پسته Hylesinus vestitus:
این حشره در تمام مناطق پسته كاری كشور شیوع داشته و در مناطق پسته كاری استان كرمان به نام سوسكو نیز نامیده می شود. حشرات كامل استوانه ای شكل و به طول 3 تا5/3 میلی متر، رنگ عمومی بدن زرد مایل به خرمائی،
ظهور حشرات كامل از اواسط فروردین است. حشرات كامل به جوانه هائی كه در محل اتصال دمبرگ قرار دارند حمله كرده و با حفر دالانی كوتاه به طول 2 تا 4 سانتیمتر وارد شاخه های جوان می گردند. سوسك ها از اواسط مهر بتدریج از كانالهای تغذیه ای خود در روی درختان پسته خارج شده و به سمت چوب های تازه هرس شده و یا چوب هائیكه كه در طی همان سال خشك شده اند هجوم آورده و با نفوذ در آنها و ایجاد كانال در داخل آنها تخم ریزی می نمایند. هر حشره ماده در حدود 80 تخم می گذارد. لاروها در زیر پوست شاخه های تازه خشك شده زندگی نموده و ضمن تغذیه دالانهائی حفر می نمایند. زمستان گذرانی حشره به صورت لارو بوده و در اوایل بهار لاروها تبدیل به شفیره شده و سپس حشرات كامل با سوراخ نمودن پوست خارج می شوند. این آفت دارای یك نسل در سال است.

شكل‌ 10- حشره‌ كامل سوسك سرشاخه خوار پسته
شكل‌ 11- كانال تخم ریزی و تغذیه لارو ها

مبارزه و كنترل:
1- مبارزه شیمیائی: حشره كش آندوسولفان به نسبت 5/2 تا 3 در هزار به اضافه نفت سفید 10 تا 12 لیتر در هزار همراه با صابون مایع به مقدار5/2 در هزاردر مرحله تغذیه حشرات كامل از جوانه های پسته بر روی حشرات كامل مؤثر می باشد.
2- مبارزه غیرشیمیائی: 1- جمع آوری و سوزانیدن چوبهای خشك و تازه هرس شده
2- تله گذاری چوبهای خشك و تازه هرس شده بصورت ماهیانه از مهر تا اسفند وجمع آوری و سوزانیدن چوبهای تله گذاری شده

2- سوسك طوقه و ریشه پسته (كاپنودیس) Capnodis sp.:
این آفت در نواحی پسته كاری قزوین، كرمان، فارس، دامغان، استانهای مركزی و خراسان انتشار دارد. حشرات كامل به طول 35 تا 38میلی متر، رنگ عمومی بدن سیاه مات و دارای لكه های سفید و پراكنده می باشد. حشرات بالغ از اواسط اردیبهشت ظاهر شده و ظهور حشرات ماده تدریجی بوده و حتی در اواخر تابستان نیز آنها را مشاهده نمود. تخمگذاری معمولا در اطراف طوقه و در شكافهای پوست تنه درختان مسن و یا در شكاف خاك و به ندرت’ روی برگها و شاخه ها صورت می گیرد. حشرات كامل از برگ درختان میزبان تغذیه نموده و تغذیه لاروها از قسمتهای چوبی طوقه و ریشه درختان پسته صورت می گیرد. این حشره یكی از عوامل خشك شدن درختان پسته محسوب می گردد. این آفت داری یك نسل در طی 2 تا 3 سال می باشد.

شكل‌ 12- حشره‌ كامل كاپنودیس پسته شكل‌ 13- نحوه خسارت

مبارزه و كنترل:
1- مبارزه شیمیائی: با توجه به دوره خروج طولانی مدت حشرات كامل در این مرحله مبارزه شیمیائی نتیجه مناسب و مطلوبی ندارد. استفاده از لیندین 10 در هزار (ریختن 10 تا 15 لیتر از محلول سمی داخل تشتك در پای طوقه درختان) در از بین بردن تعدادی از لاروهای آفت مؤثر است.
2- مبارزه غیرشیمیائی: 1- تقویت درختان با تغذیه و آبیاری مناسب و بموقع
2- خارج كردن لاورها از داخل كانال لاروی با مفتول سیمی

3- سوسك شاخك بلند پسته Calchaenesthes pistacivora:
سوسك شاخك بلند آفت جدید پسته و بنه در اوایل بهار 1378 در باغهای پسته منطقه خیرآباد كفه از توابع شهرستان سیرجان مشاهده شده است. این حشره به نام Calchaenesthes pistacivora نامگذاری وبعنوان یك گونه جدید برای فون حشرات دنیا معرفی گردیده است. پراكنش حشره در مناطق خیرآباد كفه، پوزه خون و حومه غربی شهرستان سیرجان می باشد. حشرات كامل به طول 2/9 تا 6/12 میلی متر، رنگ عمومی بدن سیاه رنگ، بالپوش ها قرمز رنگ، دارای چهار لكه سیاه كه دو لكه بالایی مربع مستطیل شكل و دو لكه پائینی لوبیائی شكل می باشند (شكل ). شاخك ها در حشرات نر به انتهای بالپوش ها نمی رسد و در حشرات ماده تا اواسط بالپوش ها نمی رسد و كوتاهتر از نرها می باشد. ظهور حشرات كامل از اواسط فروردین است. حشرات كامل برگخوار می باشند..

تخم گذاری به صورت انفرادی و بر روی سرشاخه ها و یا محل هرس شاخه ها صورت می گیرد. تخم بیضی شكل و زردرنگ و به طول 2 میلی متر و قطر 1 میلی متركه حشره آن را با پوشش خاكستری رنگ نسبتاً سختی به ضخامت حدود 1/0 میلی متر می پوشاند. میانگین تعداد 40 تا 45 عدد است. لاروها به رنگ زرد مایل به نارنجی و دارای آرواره های قهوه ای رنگ و قوی می باشند. طول دوره لاروی 16 تا 18 ماه طول می كشد. لاروها از داخل سرشاخه ها و شاخه های پسته تغذیه نموده و سبب ضعف و در نهایت خشكیدگی شاخه ها می گردند. طول كانال لاروی حدود 15 سانتی متر و به صورت رفت و برگشتی می باشد. این حشره دارای یك نسل در طی 2 سال می باشد. مشاهده علائم تغذیه ای حشره بر روی شاخه های چند ساله و قطور درختان بنه و كسور، نشان دهنده آن است كه این حشره از سالیان دور بر روی این میزبانها زندگی می كرده است. و به دلایل افزایش بی رویه سطح زیركشت باغهای پسته در چند سال اخیر‌‍‍؛ قطع بی رویه درختان بنه و كسور جهت مصارف سوختی؛ برداشت بی رویه و بیش از حد آب از سفره های زیرزمینی و بروز پدیده خشكسالی در چند سال اخیر سبب مهاجرت و استقرار آن بر روی درختان پسته شده است.

شكل‌ 14- حشره‌ كامل سوسك شاخك بلند پسته
15- نحوه خسارت و كانال لاروی

مبارزه:
1- مبارزه غیر شیمیائی:
1- تقویت درختان با كوددهی مناسب و آبیاری منظم.
2- هرس شاخه های آلوده و حذف پاجوش ها و تنه جوشها و سوزانیدن آنها.
3- اجتناب از قطع بی رویه درختان جنگلی بنه و كسور در مناطق كوهستانی، كه سبب كاهش میزان مهاجرت این حشره به سمت باغهای پسته خواهد گردید‌‍‍.
4- اجتناب از افزایش سطح زیر كشت پسته بویژه پیشروی به سمت مناطق كوهستانی در مناطق آلوده به آفت‌‍‍.

2- مبارزه شیمیائی:
حشره كشهای دیازینون به نسبت 5/1 در هزار و آندوسولفان به نسبت 5/2 در هزار بر روی حشرات كامل مؤثر بوده و افزودن روغن ولك به نسبت 5 در هزار تأثیر این حشره كشها را افزایش می دهد. حشره كش آدمیرال به نسبت 75/0 در هزار بعلاوه روغن ولك 5 در هزار بر روی مراحل تخم ولارو سن اول تأثیر قابل قبولی دارد.
4- سوسك های چوبخوار پسته:
1-4- سوسك های چوبخوار سبز پسته Agrilus viridicaerulans:
. چند گونه ازسوسكهای چوبخوار، متعلق به جنس های Agrillus sp. و Anthaxia sp.(از خانواده Buprestidae) كه به چوبخوارهای سبز و قرمز پسته معروف هستند، در باغهای پسته فعالیت می نمایند(شكل ). این حشرات عمدتاً به درختانی كه دچار ضعف تغذیه ای و كم آبی شدید باشند حمله می نمایند. جمعیت و میزان خسارت سوسكهای چوبخوار سبز و قرمز پسته در چند سال اخیر در مناطق پسته كاری استان كرمان بدلیل كاهش شدید آب سفره های زیر زمینی افزایش یافته است.. این حشرات دارای یك نسل در سال بوده و لاروهای آنها با تغذیه از بافت های داخلی تنه و شاخه های اصلی و قطور و حتی شاخه های فرعی درختان پسته موجب ضعف و خشكیدگی آنها گردیده و خسارت شدیدی به درختان پسته وارد می نمایند.

مبارزه و كنترل:
1- مبارزه شیمیائی: با توجه به دوره خروج طولانی مدت حشرات كامل مبارزه شیمیائی نتیجه مناسب و مطلوبی ندارد.
2- مبارزه غیرشیمیائی: تقویت درختان با تغذیه و آبیاری مناسب و بموقع
5- سرخرطومی پسته ) Polydrosus davatchiiخانواده (Curculionidae:

حشره كامل سوسك قهوه ای مایل به خاكستری رنگ به طول 5/5 تا 7 میلی متر و عرض 2 تا 3 میلی متر می باشد (شكل ). ظهور حشرات كامل در روی درختان پسته همزمان با باز شدن جوانه های گل و تقریبا مصادف با دهه اؤل فروردین است. حشرات كامل از جوانه های گل و برگ درختان پسته اهلی به مدت حدودا’ 50 روز تغذیه می نماید. هر حشره ماده بطور متوسط روزانه 6/13 عدد تخم می گذارد. طول دوره تفریخ تخم ها در حدود 2 هفته بطول می انجامد. تخم ها بیضی شكل و كشیده و به طول 8/0 میلی متر، كه ابتدا شیری رنگ بوده و به تدریج سیاه رنگ می گردند. لاروها سفید رنگ، بدون پا و بطول 1 میل متر می باشند، كه پس از خروج از تخم بداخل خاك نفوذ می نمایند. این حشره دارای یك نسل در سال می باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود دانلوود مقاله آفات پسته
قیمت : 69,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky