عنوان : برنامه الگویی تولید بستنی (haccp)
قیمت : 69,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برنامه الگویی تولید بستنی (haccp) دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برنامه الگویی تولید بستنی (haccp)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي برنامه الگویی تولید بستنی (haccp)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن برنامه الگویی تولید بستنی (haccp) :

برنامه الگویی تولید بستنی (haccp)

1. توصیف فرآورده:

بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.

این برنامه صرفاً هک فرآورده یعنی "بستنی" را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.

جدول توصیف فرآورده بستنی

نام بستنی

مشخصات مهم

چگونه مورد استفاده قرار میگیرد؟

بدون فرآورده دیگری مصرف میشود(یک فرآورده آماده مصرف است)توسط عموم مردم از جمله گروههایی که بیشتر در معرض خطر میباشند.

نوع بسته بندی

مدت ماندگاری

در چه مکانهایی بفروش میرسد؟ ظروف 1 و5/0 لیتری

12ماه درصورت نگهداری در دمای 18- درجه سانتی گراد

بستنی فروشها,خواربار فروشی ها و بطورکلی"خرده فروشان" برای ارائه به مصرف کنندگان نهایی

نشانه گذاری محصول

کنترل مخصوص زمان توزیع برابر ضوابط مرجع ذیصلاح

رعایت دمای کمتر از18- درجه سانتیگراد ازطریق حمل بوسیله خودروهای سردخانه دارمخصوص,جلوگیری از صدمه دیدن بسته بندی

نام و امضاء تنظیم کننده: تاریخ تنظیم:

نام و امضای تأیید کننده: تاریخ تأیید:

2. فرآیند تولید:

این برنامه کل فرآیند تولید "بستنی" را صرفاً تا مرحله بارگیری از کارخانه در بر میگیرد زیرا بستنی به صورت خرده فروشی به مصرف کننده عرضه میگردد احتمال اینکه درهنگام توضیح یانگهداری آلوده شود وجود ندارد.

نوع فایل:word

سایز:42.1 KB

تعداد صفحه:18

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود برنامه الگویی تولید بستنی (haccp)
قیمت : 69,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky