عنوان : بررسی اثرات كلینیكی،رادیولوژیك و هیستوپاتولوژیك، آندروژنها در استخوان سازی و التیام شكستگیها
قیمت : 69,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات كلینیكی،رادیولوژیك و هیستوپاتولوژیك، آندروژنها در استخوان سازی و التیام شكستگیها دارای 210 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات كلینیكی،رادیولوژیك و هیستوپاتولوژیك، آندروژنها در استخوان سازی و التیام شكستگیها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي بررسی اثرات كلینیكی،رادیولوژیك و هیستوپاتولوژیك، آندروژنها در استخوان سازی و التیام شكستگیها،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات كلینیكی،رادیولوژیك و هیستوپاتولوژیك، آندروژنها در استخوان سازی و التیام شكستگیها :

بررسی اثرات كلینیكی،رادیولوژیك و هیستوپاتولوژیك، آندروژنها در استخوان سازی و التیام شكستگیها

چكیده

پیشینه و سابقه :

استروئیدهای جنسی برای رشد اسكلتی و كسب سلامت استخوانی در طول بلوغ لازم و ضروری هستند و كمبود استروژن در پوكی استخوان نقش دارد. مكانیسمهای تأثیرات اسكلتی استروئیدهای جنسی هنوز بطور كامل شناخته نشده اند، اما در سالهای اخیر پیشرفتهای قابل ملاحظه ای در دانش ما نسبت به استروژن ها ، و به میزان نسبتاً كمتری آندروژنها در بازسازی استخوان بوجود آمده است. بینش های جدیدی در مورد گیرنده های استروژن، كشفیات اخیر در زمینه افزایش فعالیت استئوكلاستها و آموخته هایی برگرفته از جهشهای ژنتیكی در انسان وحیوان،‌همه و همه در افزایش درك ما از تأثیرات اسكلتی استروژن در نر و ماده دخیل هستند.

- مسئله و ضرورت فایل:

استروئیدهای جنسی نقش ضروری در حفظ سلامت استخوان در سرتاسر عمر دارند و تأثیرات بدكمبود هورمون در حیوانات نر و ماده پیر و جوان دیده می شود، نحوه عملكرد این تأثیرات بطور كامل شناخته نشده اند و موضوعی برای تلاش گسترده فایلی می باشند اگر چه پیامدهای درمانی بالقوه در این زمینه قابل ملاحظه است. سؤالی كه در این مرحله مطرح می شود اینستكه آیا این هورمونها بصورت آماری می توانند نقش معنی دار و تعیین كننده ای در استخوان سازی و التیام آن داشته باشند.

- هدف :

هورمونهای استروئیدی چگونه بعنوان یك راهكار و شاخص در شكستگیها و التیام استخوان در حیوانات نر عقیم شده و یا عقیم نشده و حتی در حیوانات ماده و حیواناتی كه بنحوی دچار كمبود و اختلال هورمونهای استروئیدی هستند بكار گرفته شود.

- روش فایل: مطالعه تجربی

- جامعه آماری و شرح مراحل اجراء:

ده رأس خرگوش نر بالغ ظاهراً سالم از نوع آزمایشگاهی انتخاب شد و به روش اسكروتال عقیم گردیدند و روی استخوان درشت نی از سمت جانب چهارسوراخ به قطر 1 و 2 و 3 و 4 میلی متر در طول استخوان تعبیه شد و سپس به دو گروه تقسیم شدند.

گروه اول: در فواصل روزهای صفر و 7 و 14 و 21 و 28 و 35 و 42 و 50 و 57 داروی ناندرولون دكانوات بصورت عضلانی تزریق شد.

گروه دوم: داروی سیپروترون یك روز در میان تا روز 57 به خرگوشها خورانده شد.

متغیرهای مستقل: ناندرولون دكانوات و سیپروترون استات

متغیرهای وابسته: میزان تشكیل بافت استخوانی – میزان تشكیل كالوس – تحمل فشار

- فرضیه:

آندروژنها تا چه اندازه در التیام و بازسازی استخوان مؤثر هستند.

- روش جمع آوری داده ها: ارزیابی رادیوگرافیك كه در روزهای صفر و 15 و 30 و 45 و 60 انجام شد.

ارزیابی هیستوپاتولوژیك كه در روز آخر (60 روز) نمونه های استخوانی به آزمایشگاه پاتولوژی ارسال گردید.

ارزیابی وضعیت گام كه در روزهای 1 و 7 و 14 و 28 و 35 و 42 و 50 و 60 انجام شد.

- روش آماری تجزیه و تحلیل اطلاعات:

در مورد ارزیابی زمانی رادیوگرافها كه از توزیع طبیعی برخوردار بود از تستهای آنالیز واریانس[1] در سطح معنی دار 05/0 استفاده شد.

در مورد وضعیت گام كه در مقیاس رتبه ای قرار داشتند.

آزمون كراسكال - ‌والیس[2] استفاده گردید محاسبات آماری با استفاده از برنامه آماری SPSS [3]انجام گردید.

نتایج: وضعیت گام خرگوشها در هر دو گروه از روز یك تا روز 60 بطور معنی داری بهبود می یابد. از طرفی بین دو گروه در زمانهای مختلف و بین زمانهای مختلف در هر گروه اختلاف معنی داری وجود ندارد. بجز در مورد روز یك و هفتم كه این اختلاف كاملاً طبیعی است.

درارتباط با میزان كالوس تشكیل شده در دو گروه اختلاف معنی داری در بعضی زمانها وجود دارد به لحاظ پاتولوژی ارزیابی گروه اول و دوم بیانگر وقوع ترمیم و تشكیل كال استخوانی هر دو گروه بود ولی بطور مقایسه ای گروه اول كال وسیع تر و حجیم تری داشتند و كل روند ترمیم مراحل پیشرفته تری داشت.

واژه های كلیدی: ناندرولون- سیپروترون- التیام استخوان.

فصل اول

مقدمه و هدف

مقدمه و هدف

در چند دهه اخیر پیشرفتهای چشم گیری در فهم ما از چگونگی تأثیر استروئیدی جنسی برای رشد اسكلتی و كسب سلامت استخوان در دوره بلوغ لازم و ضروری هستند كمبود استروژن عمده ترین عامل در پیشرفت پوكی استخوان است.

مكانیسم های تأثیرات اسكلتی استروئیدی جنسی هنوز به طور كامل شناخته شده نیست (22و31و57).

اما در سالهای اخیر پیشرفتهای قابل ملاحظه ای در دانش ما نسبت به استروژنها و به میزان كمتری آندروژنها در بازسازی استخوان بوجود آمده است (31).

بینش های جدیدی در مورد گیرنده های استروژن، كشفیات اخیر در زمینه افزایش فعالیت استئوكلاستها و آموخته هایی برگرفته از جهشهای ژنتیكی در انسان و حیوان، همه و همه در افزایش درك ما از تأثیرات اسكلتی استروژن در نر و ماده دقیق هستند (30و33).

از طرفی عموماً ترمیم شكستگی استخوان در یك شیوه منظم و با اجزاء تشكیل دهنده مكانیكی و بیولوژیكی مناسب كه در حال حاضر موجود است دنبال می شود .



[1] - Anaysis of Variance

[2] - Kruskal – Wallis test

[3] - Statistical Package for social sciences

...

دیر جوش خوردن[1]، جوش نخوردن[2] دو سر استخوان شكسته ،‌بدجوش خوردن[3] قطعات استخوان شكسته

عموماً ترمیم شكستگی استخوان در یك شیوه منظم و با اجزای تشكیل دهنده مكانیكی و بیولوژیكی مناسب كه در حال حاضر موجود است، دنبال می شود. تكنیكهای جراحی بهبود یافته و جراحیهای پیوند زدن، به جراحان این اجازه را می دهد كه شكستگی استخوان نسبتاً پیچیده را با نتیجه موفقیت آمیزی معالجه نمایند. با وجود این ، برخی عارضه ها با این جراحی در بیمار رخ خواهد داد و ترمیم های متعاقب شكستگی در استخوان شامل،‌استئومیلیت (عارضه عفونت ماده استخوان بوسیله میكروب چركزا) ، شل شدن درون كاشت، ‌و عدم استحكام شكستگی استخوان خواهد بود. همه این عارضه ها ممكن است به دیرجوش خوردن استخوان ، جوش نخوردن دو سر استخوان شكسته، یا بدجوش خوردن قطعات استخوان شكسته منجر شود، و اگر قوانین ثابت سازی شكستگی در استخوان بطور دقیق دنبال نشود، ممكن است كل این سه پیامد در بیمار رخ دهد.

1- شكستگیهای استخوانی دیرجوش خورده

دیر جوش خوردن شكستگی استخوانی در مقایسه با ترمیم پیش بینی شده برای شكستگی استخوان مشابه تكنیكهای ثابت سازی مشابه، زمان گیر تر می باشد. این یك بیان مهم به نظر می رسد و هنگامی كه یك استخوان دیر جوش می خورد، همیشه آشكار نمی باشد چون عامل های فراوانی در سرعت ترمیم شكستگی استخوان تأثیر می گذارند. زمان ترمیم پیش بینی شده برای جوش خوردن استخوانها، گوناگون می باشد و توسط سن و نوع جانور، محل و وضعیت شكستگی، درجه صدمه بافت نرم، وجود نقصان های استخوانی و نوعی از تكنیك ثابت سازی بكار برده شده، تحت تأثیر قرار می گیرد (برای نمونه، یك شكستگی عرضی از استخوان ران در یك توله سگ 4 ماهه ، نسبت به یك شكستگی معادل در سگ 14 ماهه، در ترمیم زود به هنگام اثر خواهد گذاشت). قبل از اینكه ترمیم استخوان دیرجوش خورده شروع شود، همه فاكتور باید بطور دقیق مورد مطالعه قرار بگیرند. پرتونگارها[4] عموماً تشكیل پینه ها را با ترمیمهای بهبود آن در پرتونگارهای متعاقب نشان می دهند. (شكل2-22) .


[1] - Delayed Unions

[2] - Nonunions

[3] - Malunions

[4] - Radiographs

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود بررسی اثرات كلینیكی،رادیولوژیك و هیستوپاتولوژیك، آندروژنها در استخوان سازی و التیام شكستگیها
قیمت : 69,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky