صدف های دو کپه ای پخته و خام دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد صدف های دو کپه ای پخته و خام کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي صدف های دو کپه ای پخته و خام،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
نمونه
10.3.2 صدفهای دو کپهای پخته و خام
پایداری و ثبات صدف دو کفه ای خام دارای پوسته (Mytilus galloprovincialis) بستهبندی در هوای معین با غلظت بالای دیاکسیدکربن در مخلوط گاز افزایش مییابد (کاگلاک و همکاران، 2008؛ گولاس، 2008؛ گولاس و همکاران، 2005). این نویسندگان، ماندگاری گوشت صدف دو کفه ای انبارشده در شرایط یخچالی (2-4 درجه سانتیگراد) در هوا، [1]VP و MAP[2] را مقایسه نمودند. بر اساس ارزیابی مزه و طعم، گولاس و همکاران (2005) یک دوره قابل فروش 14-15 روزه با 80% دیاکسیدکربن، 11-12 روزه با 40-50% دیاکسیدکربن، 10-11 روزه برای VP و 8-9 روزه برای تیمار شاهد را در هوای آزاد بررسی و نتیجه گرفتند که MAP، مدت زمان نگهداری[3] محصولات را تا 5 روز در مقایسه با نمونههای بسته بندی شده در هوا افزایش داد. علاوه بر این، کاگلاک و همکاران (2008) و گولاس (2008)، مدت زمان برای نگهداری طولانیتر با MAP را نسبت به VP برای گوشت صدف دو کفه ای تازه گزارش نمودند.
[1] -vacuum packaging
[2] -modified atmosphere packaging
[3] - shelf life
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید