مقاله بررسی القای پلی پلوئیدی در گیاه سیاه دانه دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی القای پلی پلوئیدی در گیاه سیاه دانه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی القای پلی پلوئیدی در گیاه سیاه دانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
سیاه دانه گیاهی یک ساله از خانواده آلاله است که دانه آن حاوی پروتئین، آلکالوئیدها، کینون ها، ساپونین و اسانس فرار می باشد و برای درمان خیلی از بیماری ها و علیه باکتری ها به کار می رود. در این پژوهش به منظور بررسی القای پلی پلوئیدی در سیاه دانه، بذور در چهار غلظت 0/025، 0/05، 0/1 0/2 از کلشی سین و در 3 مدت زمان 8، 24 و 48ساعت تحت تیمار قرار گرفتند. از ریشه های به دست آمده از بذر، برای شمارش کروموزومی استفاده شد. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت و زمان مصرف کلشی سین، درصد زنده مانی و تعداد روزنه به طور قابل توجهی کاهش می یابد. گیاهان تتراپلوئید نسبت به گیاهان دیپلوئید از نظر خصوصیات مورفولوژیکی تفاوت معنی داری داشتند.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0