توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق درباره آسیب شناسی اجتماعی دارای 41 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق درباره آسیب شناسی اجتماعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق درباره آسیب شناسی اجتماعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق درباره آسیب شناسی اجتماعی :

*آسیب شناسی اجتماعی*

مقدمه

ای خداوند پاك و بی انباز و یار دست گیر و جرم ما را در گذر

” مولوی“

انسانها در فراز و نشیبهای تاریخ همیشه از دردها و آسیبهای اجتماعی بسیاری رنج برده اند و همواره در جستجوی یافتن علل و انگیزه های آنها بوده اند تا راهها و شیوه هایی را برای رهایی از آنها بیابند. از مجموعه این آگاهیها و تجربه ها و آموخته ها، توانسته اند زمینه های مطالعاتی و رشته های مختلفی را برای تبیین بی هنجاریها و نا بسامانیهای زندگی اجتماعی پی ریزی كنند. حاصل این كار پیدایی دانش آسیب شناسی اجتماعی (جامعه شناسی انحرافات) است. آسیب شناسی اجتماعی مطالعه بی نظمیها و آسیبهای اجتماعی همراه با علل و انگیزه های پیدایی آنها و نیز شیوه های پیشگیری و درمان این پدیده ها، به انضمام مطالعه شرایط بیمار گونه اجتماعی است؛ زیرا خاستگاه اصلی تبهكاری را باید در كل حیات اجتماعی و نوع خاص روابط انسانی جستجو كرد. نا بسامانیهای اقتصادی-اجتماعی از قبیل : فقر، تورم، گرانی، بیكاری، فقدان امنیت مالی و حقوقی و دیگر عواملی كه باعث ” محرومیت“ می شوند، زمینه مساعدی را برای انواع مختلف آسیبهای اجتماعی چون : خودكشی، سرقت، اعتیاد به مواد مخدر، الكلیسم، طلاق، گدایی و ... فراهم می آورند. از این رو مفهوم آسیب شناسی گستره وسیعی پیدا می كند و از ابعاد ارزشی و كاربردی فراوانی برخوردار می گردد.

گروه های اجتماعی

می دانیم كه شخص اجتماعی واحد پایه در انواع گروهبندیهای اجتماعی است. اكنون سعی می كنیم گروه اجتماعی را تعریف كنیم. گروه اجتماعی به سبب وجود عینی اش در خارج از ذهنیت انسان نمی تواند سنخ اجتماعی محسوب شود. ماهیت روابطی كه اشخاص در گروه ها اجتماعی دارند آن را از جماعت اجتماعی متمایز می كند و در یك گروه اشخاص با هم متحد می شوند، منافع مشترك پیدا می كنند و كنش متقابلشان طبق الگو است. بنابراین، گروه اجتماعی از افراد انسانی كه در روابط متقابل هستند تشكیل می شود.

هر مطالعه ای درباره منشاء و شكلبندی گروهها باید عطف به یك گروه خاص باشد كه آغاز و انجامی در زمان دارد، در این معنا كه در زمان معینی بوجود می اید، مدتی كوتاه یا بلند، دوام می آورد و سپس از بین می رود. نمی توان بدون توجه به ابتدا و انتها از زندگی گروهی سخن گفت. زندگی گروهی و روابط اجتماعی با هستی اشخاص بوجود می آید و بسط می یابد.

1-1 مشخصات گروه

تعریف جامعه شناختی واژه ” گروه“ خیلی مفصل تر از آنست كه در بالا تذكر دادیم. تعریف كامل تر گروه اجتماعی باید مشخصات زیر را در بر گیرد:

الف)واحد اجتماعی كه گروه نامیده می شود، باید از درون، به افرادی كه عضو آن هستند، و از بیرون، به اشخاصی كه ناظر آن هستند، چنین هویتی را القا كند. منظور این نیست كه هر فرد عضو گروه باید شخصا معرف حضور هر فرد دیگر عضو یا غیر عضو باشد. انجمن های سری، لژهای فراماسونری، در تعریف گروه اجتماعی جا می گیرند، در حالی كه اعضایشان جمع بسته ای را تشكیل می دهند و نه تنها بر اشخاص خارج كه بر بیشتر اعضای گروه ناشناسند. در شهرهای بزرگ شمار گروههای اجتماعی آنقدر زیاد است كه هیچ كس نمی تواند همه آنها را شخصا بشناسد، ولی همه آنها كم و بیش قابل شناسایی هستند.

ب)گروه یك ساختار اجتماعی دارد، در این معنا كه موقعیت هر عضو یا هر شخص نسبت به موفقیتهای دیگر معین است. روی همین اصل، آرایشی از پایگاههای اجتماعی یا قشر بندی اجتماعی در هر گروهبندی حتی در كوچكترینشان( مثلا در خانواده) مشاهده می شود. در هر گروهی حتی در تساوی طلبانه ترینشان نشانه ای از مراتب فرمانبری و فرماندهی به چشم می خورد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky