توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی علوفه تولیدی در نسبت های مختلف کشت مخلوط جو با ماشک گل خوشه ای دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی علوفه تولیدی در نسبت های مختلف کشت مخلوط جو با ماشک گل خوشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی علوفه تولیدی در نسبت های مختلف کشت مخلوط جو با ماشک گل خوشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات کمی و کیفی علوفه تولیدی در نسبت های مختلف کشت مخلوط جو با ماشک گل خوشه ای :



تعداد صفحات:8
چکیده:
کشت مخلوط یکی از روش های مناسب در راستای کشاورزی پایدار و حفاظت از محیط زیست است بر این اساس، آزمایشی در سال 1391 در مزرعه تحقیقاتی ایستگاه تحقیقات کشاورزی شهرستان میاندوآب اجرا شد. در این ازمایش دو گیاه ماشک گل خوشه ای و جو به صورت مخلوط به روش جایگزینی و با استفاده از طرح بلوک های کامل تصادفی با 11 تیمار و در 4 تکرار مورد بررسی قرار گرفت. تیمارهای ازمایشی شامل، کشت خاص ماشک، 90 درصد ماشک + 10 درصد جو، 80 درصد ماشک + 20 درصد جو، 70 درصد ماشک + 30 درصد جو، 60 درصد ماشک + 40 درصد جو، 50 درصد ماشک + 90 درصد و کشت خالص جو بودند. براساس نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها بیشترین عملکرد علوفه خشک به میزان 13/88 تن در هکتار مربوط به کشت مخلوط 80 درصد جو، 20 درصد ماشک بود. براساس نتایج حاصل از این بررسی، بیشترین عملکرد پروتئین مربوط به کشت مخلوط 60 درصد جو، 40 درصد ماشک و 50 درصد جو، 50 درصد ماشک به ترتیب با میانگین 27/85 و 27/75 گرم در میلی گرم و کمترین آن مربوط به اثر کشت خالص جو با میانگین 24/33 گرم در میلی گرم بود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky