توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میزان حساسیت واحدهای سنگی به فرسایش با استفاده از روش های مرکب چند متغیره خطی، مثالی از حوضه آبخیز لاتشور، شمال شرق پاکدشت دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میزان حساسیت واحدهای سنگی به فرسایش با استفاده از روش های مرکب چند متغیره خطی، مثالی از حوضه آبخیز لاتشور، شمال شرق پاکدشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میزان حساسیت واحدهای سنگی به فرسایش با استفاده از روش های مرکب چند متغیره خطی، مثالی از حوضه آبخیز لاتشور، شمال شرق پاکدشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میزان حساسیت واحدهای سنگی به فرسایش با استفاده از روش های مرکب چند متغیره خطی، مثالی از حوضه آبخیز لاتشور، شمال شرق پاکدشت :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه زمین شناسی ایران

تعداد صفحات :13

حوضه آبخیز لاتشور در شمال شرق شهرستان پاکدشت واقع شده و مساحتی بالغ بر 2/22 کیلومتر مربع دارد. واحدهای سنگی در برگیرنده این حوضه شامل کنگلومرای هزاردره، واحدهای قرمز نئوژن و رسوبات کواترنر است. در محل خروجی این حوضه یک سد خاکی احداث شده است که در طی 12 سال، بیش از نیمی از آن بوسیله رسوب پر شده است و عملا استفاده از آن را برای جلوگیری از خطرات احتمالی سیلاب برای زمین های کشاورزی و روستاهای پایین دست حوضه با مشکل جدی مواجه کرده است. این امر نشان می دهد که میزان فرسایش پذیری واحدهای سنگی در بالادست سد لاتشور بالا است. با انطباق نقشه های توپوگرافی قبل و بعد از احداث سد لاتشور میزان رسوب ذخیره شده در مخزن سد برابر88512 متر مکعب شده است. با توجه به نتایج حاصل از دسته بندی خوشه ای و آزمون F، کانی های رسی مونتموریونیت و ایلیت به عنوان منشایاب معرفی شده اند و همچنین برای محاسبه رسوبدهی واحدهای سنگی حوضه لاتشور از روش های مرکب چند متغیره خطی استفاده شده است. در خاتمه مشخص شد که بخش مارنی واحدهای قرمز نئوژن 97% از رسوب انباشته شده در مخزن سد لاتشور را تولید کرده است. نتایج حاصله نشان می دهد که واحدهای مارنی از حساسیت بسیار زیادی در برابر فرسایش برخوردارند و بایستی راهکار مناسبی برای افزایش مقاومت آنها در برابر فرسایش در نظر گرفت.
كلید واژه: آزمون F، دسته بندی خوشه ای، روش های مرکب چند متغیره خطی، کانی های رسی، واحدهای قرمز نئوژن

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky