توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 واكنش گراسهای مرتعی بروموس (Bromus) و اگروپایرون (Agropyron) به قارچ فوزاریوم (Fusarium) برای جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه در شرایط آزمایشگاه و محیط طبیعی دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد واكنش گراسهای مرتعی بروموس (Bromus) و اگروپایرون (Agropyron) به قارچ فوزاریوم (Fusarium) برای جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه در شرایط آزمایشگاه و محیط طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واكنش گراسهای مرتعی بروموس (Bromus) و اگروپایرون (Agropyron) به قارچ فوزاریوم (Fusarium) برای جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه در شرایط آزمایشگاه و محیط طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن واكنش گراسهای مرتعی بروموس (Bromus) و اگروپایرون (Agropyron) به قارچ فوزاریوم (Fusarium) برای جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه در شرایط آزمایشگاه و محیط طبیعی :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات ژنتیك و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران

تعداد صفحات :16

در این آزمایش، درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی،‌ طول ریشه چه و ساقه چه، و شاخص بنیه بذر در 5 گونه Agropyron و 2 اكوتیپ گونه Bromus persicus تحت 2 غلظت اسپور از گونه های Fusarium graminearum و Fusarium avenaceum مورد ارزیابی قرار گرفتند. غلظت های اسپوری 114×104/ml و 57×104/ml برای F.graminearum و 152×104/ml و 76×104/ml برای گونه F. avenaceum برای آلوده نمودن بذر در نظر گرفته شد. همچنین نمونه ای از بذرهای مورد بررسی در شرایط عاری از آلودگی به عنوان شاهد نیز كشت گردید. میان جنس ها، گونه های یك جنس و نیز اكوتیپ های یك گونه گیاهی برای صفات درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، نسبت طول ریشه چه به ساقه چه، و شاخص بنیه بذر و نسبت وزن خشك بهتر در هر دو شرایط آزمایشگاه و طبیعی اختلاف معنی داری وجود داشت. همچنین تیمارهای قارچی در شرایط آزمایشگاهی تاثیر معنی داری بر كلیه صفات به جز نسبت طول ریشه چه به ساقچه داشتند، ولی در شرایط طبیعی تفاوت بین سطوح قارچ ها معنی دار نبود. اثرپذیری صفات بنیه ای بذر هر دو جنس تحت تیمار اسپورهای دو گونه قارچ در شرایط آزمایشگاهی بیشتر بود. شاخص بنیه، سرعت و درصد جوانه زنی بذرهای آلوده در گونه های A. intermedium و A. elongatum از سایر گونه ها بیشتر بود. قارچ F. graminearum با غلظت 114×104/ml بیشترین تاثیر را بر كاهش شاخص بنیه بذر، سرعت و درصد جوانه زنی بذر داشت.
كلید واژه: بروموس، اگروپایرون، Fusarium graminearum، F. avenaceum، جوانه زنی بذر،‌ سرعت جوانه زنی و شاخص بنیه

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky