توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر استفاده از بره موم در جیره بر روی عملكرد و سیستم ایمنی مرغان تخمگذار تجارتی دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر استفاده از بره موم در جیره بر روی عملكرد و سیستم ایمنی مرغان تخمگذار تجارتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر استفاده از بره موم در جیره بر روی عملكرد و سیستم ایمنی مرغان تخمگذار تجارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر استفاده از بره موم در جیره بر روی عملكرد و سیستم ایمنی مرغان تخمگذار تجارتی :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :6

آزمایش در قالب طرح كاملا تصادفی با استفاده از 300 قطعه مرغ تخمگذار از سویه تجارتی های لاین در سن 32 هفتگی در پنج تیمار شامل (صفر، 10، 20، 30 و 40 میلی گرم محلول روغنی بره موم در كیلوگرم جیره) در چهار تكرار (هر تكرار شامل 15 قطعه) در 20 واحد آزمایشی با جیره های متوازن به مدت 12 هفته به مورد اجرا گذاشته شد. در طول آزمایش تولید تخم مرغ به طور روزانه، خوراك مصرفی، مجموع تخم مرغ تولیدی روزانه و ضریب تبدیل غذایی به صورت هفتگی و همچنین پاسخ سیستم ایمنی پرندگان از طریق اندازه گیری عیار پادتن تولیدی به روش تست HI و تعیین وزن غدد لنفاوی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد كه استفاده از سطوح مختلف محلول روغنی بره موم در جیره های آزمایشی بر روی مقدار خوراك مصرفی، ضریب تبدیل غذایی، تولید تخم مرغ و مجموع تخم مرغ تولیدی روزانه دارای اثر معنی دار می باشد. (P<%1)، بیشترین خوراك مصرفی مربوط به تیمار 5 (40 میلی گرم محلول بره موم در كیلو گرم جیره) و كمترین آن مربوط به تیمار 1 (بدون محلول بره موم) به ترتیب 121.9 و 119.7 گرم بود. بهترین ضریب تبدیل غذایی مربوط به تیمار 5 در مقایسه با تیمار 1 به ترتیب 2.2 و 2.4 بود كه تفاوت ببن آنها معنی دار بود (P<%1). میانگین تولید تخم مرغ با افزودن سطوح مختلف محلول بره موم در جیره روند افزایشی را نشان داد كه تفاوت بین تیمارها معنی دار بود (P<%1)، بیشترین تولید تخم مرغ مربوط به تیمار 5 و كمترین آن مربوط به تیمار 1 به ترتیب 89.10 و 59.4 درصد بود. استفاده از سطوح مختلف محلول روغنی بره موم در جیره سبب افزایش مجموع تخم مرغ تولیدی روزانه گردید كه در مقایسه با تیمارهای آزمایشی تفاوت ها معنی دار بود (P<%1)، بیشترین مجموع تخم مرغ تولیدی روزانه مربوط به تیمار 5 و كمترین آن در تیمار 1 به ترتیب 55.90 و 51.80 گرم به ازای هر مرغ در روز بود. با افزودن سطح محلول روغنی بره موم در جیره های آزمایشی وزن غده تیموس افزایش یافت، به طوری كه بیشترین وزن غده تیموس مربوط به تیمار 5 و كمترین آن مربوط به تیمار 1 به ترتیب 4.4 و 2.6 گرم بود كه اختلاف بین آنها معنی دار بود (P<%1). با اضافه نمودن محلول روغنی بره موم به جیره ها وزن غده تیموس و نیز تیتر پادتن بر علیه بیماری نیوكاسل روند افزایشی را نشان داد، به طوری كه بیشترین مقدار تولید پادتن در تیمار 5 و كمترین مقدار آن در تیمار 1 به ترتیب 8.9 و 5.9 مشاهده گردید كه در مقایسه با هم اختلاف آنها معنی دار بود. (P<%1).
كلید واژه: محلول روغنی بره موم، عملكرد، سیستم ایمنی و مرغان تخمگذار

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky