مقاله بررسی اثر آللوپاتی عصاره آبی گیاه پنجه مرغی Cynodon dactylon بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت گیاهچه علف هرز توق Xanthium strumarium در مرحله جوانه زنی دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر آللوپاتی عصاره آبی گیاه پنجه مرغی Cynodon dactylon بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت گیاهچه علف هرز توق Xanthium strumarium در مرحله جوانه زنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آللوپاتی عصاره آبی گیاه پنجه مرغی Cynodon dactylon بر جوانه زنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت گیاهچه علف هرز توق Xanthium strumarium در مرحله جوانه زنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:4
چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره آبی اندام هوایی گیاه پنجه مرغی بر درصد جوانه زنی و فعالیت آنزیم های انتی اکسیدانت ، تخریب غشاهای سلولی و غلظت هورمون اسید آبسیزیک گیاهچه توق در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار و چهار تیمار انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل عصاره های 20، 0، 10، 30 درصد پنجه مرغی بودن. نتایج آزمایش نشان دادند که با افزایش غلظت عصاره آللوپاتیک پنجه مرغی، درصد جوانه زنی توق کاهش یافت اما فعالیت آنزیم های انتی اکسیدانت، غلظت هورمون اسید آبسیزیک و غلظت مالون دی آلدهید افزایش نشان داد. کمترین درصد جوانه زنی 5/75 درصد در تیمار عصاره 30 درصد مشاهده شد. نتایج نشان داد افزایش غلظت اسید آبسیزیک و تخریب غشاهای سلولی (افزایش مالون دی آلدهید) منجر به کاهش جوانه زنی بذر توق شد
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0