توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری میزان هیستامین در پنیرهای سنتی دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری میزان هیستامین در پنیرهای سنتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری میزان هیستامین در پنیرهای سنتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری میزان هیستامین در پنیرهای سنتی :



تعداد صفحات:2
چکیده:
هیستامین یکی از انواع آمین های بیوژن است که وجود مقادیر زیادآن درمواد غذایی مختلف می تواند باعث بروز مسمومیت هیستامینی در انسان گردد. این ترکیب در نتیجه دکربوکسیله شدن اسیدآمینه هیستیدین بوسیله بعضی از باکتری های ایجاد می گردد. انواعی از لاکتیک اسید باکتری های توانایی تولیدهیستامین را دارندبنابراین پنیرهای رسیده از جمله مواد غذایی دخیل درایجاد این نوع مسمومیت می باشند.درتحقیق حاضر میزان هیستامین در تعدادی از نمونه های پنیرهای سنتی اندازه گیری گردید. مایع جمع آوری شده از ستون به منظور ایجاد مشتق فلورسنت هیستامین با ترکیب ا- فتال دی آلدهید مخلوط گردید.و در نهایت میزان نور فلورسنس ساطع شده در طول موج 350 نانومتر جهت برانگیختگی و طول موج 444 نانومتر برای ساطع شدن بوسیله دستگاه Multimode Microplate Synergy HT Readerاندازه گیری شد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky