دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:9
چکیده:
برگ زیتون پس از آماده سازی با حلال متانول عصاره گیری شد. مقادیر ترکیبات فنولیک و توکوفرولی عصاره اندازه گیری شد و فعالیت آنتی اکسیدانی این عصاره نیز با استفاده از روشهای شاخص پایداری اکسیداتیو OSI تعیین می-شوندو سپس با انتی اکسیدان سنتزی BHT مقایسه می شود و بر مبنای این شاخص مناسب ترین انتی اکسیدان معرفی میگردد. کل ترکیبات فنولی در برگ زیتون واریته ماری، 183/70 میلی گرم معادل گالیک اسید در گرم عصاره بود و میزان ترکیبات توکوفرولی 937/89 بود. فعالیت آنتی اکسیدانی با آزمون شاخص پایداری اکسیداتیو ) OSI ( تعیینگردید. عصاره برگ زیتون بیشترین میزان شاخص پایداری اکسیداتیو ) OSI ( را نسبت به BHT از خود نشان داد.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0