توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن :






تعداد صفحات :16

چکیده مقاله:

حفظ و نگهداری مواد غذایی یک سنت بسیار قدیمی است. امروزه در صنعت غذا تلاش های زیادی جهت یافتن روشی ایده آل برای نگهداری و بهبود کیفیت غذایی صورت گرفته است.اغلب تکنیک هایی که در حال حاضر در صنعت غذا به کار می رود بر اساس کاهش رشد میکروارگانیسم هاست. اخیراً مفهوم ترکیب عوامل نگهدارنده برای نگهداری مواد غذایی گسترش یافته و فناوری هردل نام گرفت. در واقع تکنولوژی هردل استفاده ی آگاهانه ی ترکیبی از عوامل یا تکنیک های نگهداری مواد غذایی جهت دستیابی به اهداف چندگانه و تأثیر بهتر آن در نگهداری می باشد. سابقاً این تکنولوژی به صورت تجربی و بدون داشتن اصول معینی مورد استفاده قرار گرفته است اما طی بیست سال گذشته استفاده ی آگاهانه از این تکنولوژی به دلیل اینکه فاکتورهای مهم در نگهداری غذا مثل دما، فعالیت آبی، اسیدیته و غیره بهتر شناخته شده اند بیشتر مشهود گردیده است. در این مطالعه به مروری بر تکنولوژی هردل و کاربرد های آن در صنایع غذایی پرداخته می شود.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky