توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن :

که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز 1389 در مجله فیزیك پزشكی ایران از صفحه 9 تا 14 منتشر شده است.
نام: بررسی هیستولوژیک ترمیم زخم باز با استفاده از نور آبی هالوژنه با طول موج 500- 420 نانومتر
این مقاله دارای 6 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله التیام زخم
مقاله موش نر
مقاله لایت کیور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: ترمیم زخم عبارت است از پاسخ های ترمیمی هماهنگ سلول های خونی ماتریکس خارج سلولی و سلول های پارانشیمال که پس از اعمال جراحی و یا آسیبهای حاصل از ضربه (که منجر به پارگی بافت گردند) در بدن انجام می شود. گاهی به علت اختلال در روند التیام زخم، اسکار حاصله از زخم بزرگ شده و سرانجام کلوئید یا اسکار هیپرتروفیک ایجاد می شود. از آنجا که در حال حاضر روشی مطرح در کلینیک ها برای تسریع در ترمیم زخم وجود ندارد، در تحقیق حاضر اثرات نور آبی هالوژنه (نور دستگاه لایت کیور با طول موج 500-420 نانومتر) بر ترمیم زخم باز پوست موش بررسی گردید.
مواد و روشها: 40 موش نر نژاد NMRI به طور تصادفی در گروههای شاهد و تجربی یک و دو قرار گرفتند. بارعایت شرایط استریل و تحت بیهوشی یک زخم مدور به قطر 6 میلی متر و با ضخامت کامل پوست در پشت هر موش ایجاد شد. روز جراحی روز صفر محسوب گردید. از روز یک بطور روزانه به همه موشها نور آبی هالوژنه با طول موج 500-420 نانومتر تابیده شد. در روزهای3، 7،10،15 و 21 بعد از انجام پرتودهی روزانه، موشها بوسیله اتر کشته شدند و دو نمونه از بستر زخم و پوست سالم مجاور،از هر موش برداشته شدند. نمونه های مربوط به مطالعات بافت شناختی ثابت شدند و مراحل کار عملی بافت شناختی عمومی بر روی آنها به عمل آمد. برشهایی به ضخامت 5 میکرون از آنها تهیه و باروش رنگ آمیزی هماتوکسیلین ائوزین رنگ شدند. میزان بهبودی زخم با استفاده از میزان فیبروبلاست، میزان التهاب، میزان اپیتلیزاسیون و میزان آندوتلیوم عروق بررسی گردید.
نتایج: بافت فیبروز در روزهای 3، 7، 10، 15 و 21 ازمیانگین های به ترتیب 47، 17، 22، 27 و 35 در گروه کنترل به میانگین های 42، 1، 18، 24 و 32 در گروه تیمار رسید. امتیازهای نزدیکتر به یک کاملتر شدن تشکیل بافت فیبروتیک را می رساند. کاهش التهاب گروه تجربی نسبت به گروه شاهد نیز در روزهای 3، 7، 10، 15 و 21 از میانگین های 48، 37، 3، 17 و 1 به میانگین های 42، 32، 25، 12 و 09 انجام گردید. اختلافات مقادیر ذکر شده معنی دار ارزیابی گردیدند (p<0.05).
بحث و نتیجه گیری: تابش روزانه نور آبی هالوژنه (نور دستگاه لایت کیور) با طول موج 500-420 نانومتر بر زخم باز پوستی با ضخامت کامل موجب تسریع معنی دار روند التیام زخم گردید.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 cpro.ir
 
Clicky